Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ali probate svojo spermo kdaj?

ali probate svojo spermo kdaj?

za vse moške in fante imam eno vprašanje. pač ali kdaj probate svojo spermo ali pa jo pojete oz. pogoltnete?
pa nisem gej da ne bo pomote
=)

Ja tud tam 1-2 x na letoREs morm bit ful zrajcam se fajn na postli ob steno v luft naslonim,pa si z vrha dol na faco zdrkam.Fora ni kej,sam lepljivo pa je ni kej,mal zastopm babe da niso vse navdušene.

Res si pofukl.

ja jaz si ko me prime zdrkam na roko in polizem,mi je vsec okus moje sperme,druge nisem probal

Še dobro, da ga ne morete sami sebi v rit porivat, drugače bi še to počeli….danes je res že vse zblojeno do konca od mladih nog…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Ni zblojeno. Tisti, ki zahtevate, da vam kakšna fafa in celo pogoltne, prvo sami probajte svoj izloček. zakaj od bab zahtevate, kar s evam gabi?

Nikoli se mi ni gabilo njene lizat, oziroma,ko vidiš kako uživa imaš prav zadovoljstvo to počet, nikoli pa nisem pričakoval da golta spermo, kaj bi pa imel od tega?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Jaz probam spermo ko si ga zdrkam všeč so mi moški

Jaz menim, da s tem ni nič narobe. Pač probaš, da vidiš za kaj gre. Če ti je všeč, načeloma gre za zdravo sestavino, ki ti ne more škoditi… v nekem pogledu pa lahko gledaš na to tudi kot kanibalizem haha. Eni radi šmrklje jedo, kar je po mojem precej slabo. Ko voli, nek izvoli. Nič narobe s tem, a pozor – ne omenjaj to nikomu, ker je 99.9% ljudi preveč zategnjenih v glavi, in te bodo videli kot norca, namesto kot nekoga, ki je pač radoveden ali pa odrte glave.

Večkrat, včasih ko napolnim ženo še lepo pospravim za sabo, mešanje okusov je fenomenalno.

Odgovor na objavo uporabnika
samozdravo, 07.08.2025 ob 23:31

Jaz menim, da s tem ni nič narobe. Pač probaš, da vidiš za kaj gre. Če ti je všeč, načeloma gre za zdravo sestavino, ki ti ne more škoditi… v nekem pogledu pa lahko gledaš na to tudi kot kanibalizem haha. Eni radi šmrklje jedo, kar je po mojem precej slabo. Ko voli, nek izvoli. Nič narobe s tem, a pozor – ne omenjaj to nikomu, ker je 99.9% ljudi preveč zategnjenih v glavi, in te bodo videli kot norca, namesto kot nekoga, ki je pač radoveden ali pa odrte glave.

Kle te podpiram 100%.. koncno edn k mal bl odprte glave razmislja..  je pa sam fleksibilnost meja ??

VSAKI DAN ZA ZAJTRK. TO JEMO ZELO RADI! 365/6 DNI NA LETO …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close