Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali pripadniki bivše juge res sovražijo slovence

ali pripadniki bivše juge res sovražijo slovence

Alexis, južnjaki se nikjer ne asimilirajo, če jih postaviš sredi nyc pa prideš pogledati čez 20 let bo še vedno govoril z zelo izrazitim akcentom angleško ali pa zelo slabo. Takšni so samo s tem samo sebi v skledo pljuvajo, že res da slovenci jih še nekako toleriramo ampak drugje v tujini če se ne prilagodiš te pa samo pošljejo v p.m. in čao nimaš šanse da uspeš. Mislim s tem ko se nekdo noče ali ne želi asimilirati kaže nespoštovanje do tuje kulture, države, ljudi in jasno je da takega človeka tudi drugi potem ne spoštujejo. Saj bodimo iskreni, saj slovenci jih tudi ne spoštujejo in ne marajo samo fora je v tem ker se na zunaj vsi delamo francoze na obeh bregovih, na zunaj ja svi se ljubimo ampak na notri pa vsak zase ve kam pes taco moli.

Ja meni se je vedno zdelo noro ko smo poslušali kako se južnjak pritožuje nad slovenijo mislim kako si nekdo sploh drzne. To je tako kot bi jaz šla recimo v Avstralijo in jim začela težiti kako bedni so oni in kako gnilo muziko imajo in da so takšni in drugačni. Samo mi slovenci smo pač papki in nočemo netiti prepirov in se zapletati z njimi, kje drugje jih samo pošljejo v K in ne bi imeli šanse dobiti nič. Mi jim pa lezemo v anus.

Ker se sami ne cenimo in ne maramo.

vsi ki govorijo kaj čez SLOVENCE, resnično najbolje da se vrnejo od koder so prišli, pa ne bo nobenega problema. Vsi vejo kaj jim nudi Slovenija in kaj jim nudijo nekdanje njihove države oz. republike.in kako se tam živi. Se čisto strinja z avtorico Tak je to

hlapčevski sindrom. In potem vidiš slovenske otroke, oblečene kot čefurje, z uporabo južnih jezikov, na svojih telefonih naložene južne pesmi, Urban, ki ga prijatelji kličejo Bane ipd. To šele boli. Mama in oče mu nista vcepila identitete, pobral jo je od soseda Hasota.

Ja to hlapčevanje slovencev itak sega že stoletja nazaj. Samo vseeno upam da se bo to spremenilo, ne maram da se narode poveličuje niti da se jih ponižuje. Nekaj pa vseeno, če si v tuji državi se je treba prilagoditi ali pa da se izgine nazaj od koder si prišel. Kako bi pa mene gledali če bi prišel na Japonsko in se drl na ves glas Srbija do Tokiaaa in podobno..ja pomojem da me izženejo s prvim vagonom. Treba je spoštovati tuje narode.

Glede teh najstnikov je pa tako, da oni radi prevzemajo razne južnjaške fore potem ko odrastejo se mi pa zdi da to večina opusti. Ko si najstnik še iščeš identiteto.

Meni pa mnoge čiste Slovenke pravijo, da ljubijo Srbe , da jih zelo zadovoljijo v postelji

“Umazane” pa ljubimo Slovence! :))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ti si zagotovo Srb 🙂

Ti si zagotovo Srb :-)[/quote]To te zanima, ker…… si ti čista Slovenka ? 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aha, po Njegovem mnenju se za tega forumskega neznanca že zanimam 🙂

Ne ravno, ker se mi ne bi dalo poslušati utrujanja o zanič Slovencih pred in po seksu.

Noooo, glede na to da si dala komentar bi lahko bilo nekaj na tem, tiste ki ga niso so bolj verjetno v drugi skupini 🙂

Se pravi edina ovira je “hrup”, če bi bil bolj tiho pred in potem bi pa šlo skozi….? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem, On, ne zanimajo me tvoje psihoanalize na podlagi nekaj komentarjev.

Kar se mene tiče, nima narodnost prav nobene zveze z libidom in kvaliteto seksa. Pika.

Uuuuuuu, kolk smo hudi…. :)))

Saj smo se samo hecaliiiiii…. 😉 🙂

ah dej no, le zakaj bi nas drugi sovražili? saj se sami dovolj, pa še tole bi dodal, msilim, da so nam bolj privoščljivi, ker prej ali slej vsakdo ugotovi, da le nismo tako svetniki za katere nas imajo (pridni,delovni, pošteni itd..)

O, seveda ima. No, med slovenci in srbi naj ne bi bilo razlik, konec koncev smo si preveč blizu, če pa pogledaš spolnost npr ljudstva Aka (podsaharska afrika), boš videla ogromne razlike. Ali tudi ti seksaš izključno zaradi “iskanja in ustvarjenja otroka”, kot oni? Mastrubacije ne poznajo. Jo poznaš ti? Ste si enaki?

Aja, ljudstvo Aka seksa okoli trikrat na noč, razmak med spolnimi odnosi pa cca 2 dni. Zmanjša se šele po 45 letu, oz ko pride ženska v menopavzo.

Ti so pa “programirani” bolj od Japoncev. :))) Evo, pa imaš eno ljudstvo in eno zelo razvito “civilizacijo”, ki sta povsem na istem. :)))))

Srednješolski žur v Inboxu 🙂 Le kam gre ta SLLLLovenska mladina

http://izklop.com/?a=open&id=49346&page=5&url=links/start

Dobro, tu je bilo govora o razlikah med narodi podobnih kultur, ne primerjavah z Afričani, Novogvinejci in ostalimi preprostejšimi ljudstvi. Ni se mi treba obesit na vsako besedo.

Dobro, tu je bilo govora o razlikah med narodi podobnih kultur, ne primerjavah z Afričani, Novogvinejci in ostalimi preprostejšimi ljudstvi. Ni se mi treba obesit na vsako besedo.[/quote]Ne vem v čem smo mi kao bolj napredni od nap. omenjenega ljudstva ali od kogarkoli, če se primerjamo v spolnosti, medsebojnimi odnosi? A ima tehnika (stroji) kake veze pri tem kako se imamo?

Po moje so nekatera “preprosta” ljudstva v tem pogledu daleč pred nami…. tudi v razumevanju napisanih/izrečenih besed….cccccc

Ni šlo za obešanje, zgolj za nestrinjanje. IMHO ima vzgoja, vera, kultura, okolje (vključno z narodnostjo) ipd veliko vlogo na spolnost, doživljanje le te, predsodki in dovoljenim ipd.

Kar je okolici sprejemljivo, sprejmemo lažje tudi sami. Npr homoseksualnost. V sloveniji velja za bolj normalno in sprejemljivo, kot v skoraj sosednji Srbiji. Vpliv narodnosti in okolja. Biti peder je lažje tukaj, kot v bivši Jugi. Ena razlika med narodi podobnih kultur.

Da pa si moje nestrinjanje s tvojo trditvijo in argumentiranje le tega označila kot “obešanje na besedo”, pa kaže zgolj tvoj odnos do mene. me veseli, da si ga ustvarila, čeprav negativnega 😛

Zame si še vedno nihče, nimam ne pozitivnega, ne negativnega odnosa do tebe. Na tvoje poste gledam objektivno, sem pa vsekakor vesela, da ti na moje subjektivno :)))))) Baš je dobro bit ja…..

Dobro, tu je bilo govora o razlikah med narodi podobnih kultur, ne primerjavah z Afričani, Novogvinejci in ostalimi preprostejšimi ljudstvi. Ni se mi treba obesit na vsako besedo.[/quote]Ne vem v čem smo mi kao bolj napredni od nap. omenjenega ljudstva ali od kogarkoli, če se primerjamo v spolnosti, medsebojnimi odnosi? A ima tehnika (stroji) kake veze pri tem kako se imamo?

Po moje so nekatera “preprosta” ljudstva v tem pogledu daleč pred nami…. tudi v razumevanju napisanih/izrečenih besed….cccccc[/quote]

Tudi s tem se strinjam, da so v nekaterih pogledih daleč pred nami 🙂 Ne vem, kje si našel mojo tezo, da smo pa univerzalno naprednejši? Prehitro sklepaš 🙂

Jasno, da sem, če pa sebe (južnjake) daješ nad Slovence 🙂

Libido ostaja pri vseh zdravih ljudeh, le da je zaradi vzgoje, vere, kulture pri različnih narodih zaradi različnih razlogov potlačen, zavrt. Po mojem mnenju.

Jaz nasprotujem samo tezi o stereotipno aktivnejšem in kvalitetnejšem spolnem vedenju Srbov (kot boljših ljubimcih; po domače povedano, da te bolje naskočijo samo zato, ker so Srbi ali Ukrajinke pri ženskah, denimo).

Je zdaj razumljivo, kaj sem želela povedati, ali bom še vedno na zatožni klopi, ker sem baje afrišla ljudstva obravnavala kot nekaj manj (kar sploh ni bilo bistvo, niti ne mislim tako)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close