Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem ali prijaviti nesrečo policiji

ali prijaviti nesrečo policiji

danes sem spet videla kako se je ena voznica pri obračanju z vso silo zaletela v parkirano vozila.obrne in gre,briga jo.te zadeve se mi pojavljajo kar pogosto pa ne vem a je smiselno obvestiti policijo in dati podatke.
enkrat sem na postaji čakala z 2 letnim sinom pa se je en samozadovoljeval.pa sem takoj po vstopu na avtobus poklicala policijo,mater so prileteli k norci in ga odpeljali.

kaj storiti?

Jaz bi poklicala, sploh če veš registrsko od voznice.

Jaz bi si zapislala številko tablice in listek pripela na avto v katerega se je baba zabila. Dala bi pa še svoj telefon, da me lahko pokliče če rabi še kaka pojasnila.

Jaz glih policije ne bi klicarla

jaz bi bila hvaležna,če bi kdo takole urgiral za moje parkirano vozilo, odvisno od tega če si si zapomnila tablico in če se ti da “bongat” s policijo in tistim, ki bo trdil, da ga ni bilo tam, ti pa boš edina priča. žal je tako, da pri manjših zadevah policija kar skoči, za kaj večjega se jim pa včasih kar hlače tresejo.v moj avto se je ena ženska na cesti samo malo podrgnila, pa so me policisti obravnavali zelo resno, sem si pa tablico slabo zapomnnila in je zato žal niso našli, prijavila sem jo pa iz principa, ker se pač ne zaletiš v drug avto in odpelješ kot da ni nič, če drugega je to osnovni bonton. jaz sem tudi že podrgnila kakšnemu sosedu avto, pa sem poklicala in se opravičila, ponudila povračilo škode..lep pozdravček!

tablce mam od obeh,sam lastnikov ne poznam.pa še pet zjutraj je blo in se mi je mudilo.

080-1200 Anonimni telefon policije

Sporoči vsaj registrske. ČE oškodovanec prijavi poškodbo vozila, bo mogoče dobil kaj denarja od zavarovalnice.

Predstavljaj si, da se en tebi tako zabije. Jaz sem ziher, da bi klicala. Sem že večkrat za druge stvari.

Smešno, nekoga, ki povzroči materialno škodo na tuji lastnini ne prijaviš, za ubogega reveža, ki si ga je vrgel na roko, si pa takoj klicala policijo.

Končno ena pametna izpod tvojih prstov :))

Jaz bi poklicala,nam je že 2x nekdo na parkirišču butnil avto,pa nimam kaj.NIsem pa klicala,ko sem se jaz nekomu v rit zabila, pa je le ta pogledal in odpeljal naprej. Sem ga čakala kakih 5-10 minut,ga ni bilo in sem seveda odpeljala.

Jaz bi tudi poklicala.

Jaz bi vsekakor prijavila.

Sem imala pred dvema letoma podobno izkušnjo.

Mlada frklica me je ruknila na parkirnem prostoru in odpeljala.
Neka gospa je to videla, me počakala in mi dala reg. številko vozila.
Sem ji bila zelo hvaležna in sem o tem obvestila policijo.

Škode sem imela cca 800 EUR – kar je zame kar precej

New Report

Close