Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali pri temuju res dobite popuste?

Ali pri temuju res dobite popuste?

Skoz mi pošiljajo obvestila o popustih, dobropisih, kuponih, razbijala sem neka jajčka, a vsega tega obljubljenega ne dobim. Imam raje Shein. Tam so kuponi in izberejo ti najbolj ugodno možnos, pa še opisi artiklov so popolni.

Jaz imam zdaj malo več kot 50 eur dobropisa, drugače sem nehal kupovat, ker nič ne rabim. Moraš poznat delovanje, sicer ne izkoristiš. Jaz sem koristil le to trije ali šest brezplačnih artiklov, pa en artikel ceneje in pa v procentih dobropis, ne tisto 90 evrov dobropisa. Moraš pa potem ko dobiš dobropis en teden vsak dan kliknit, da prevzameš in na koncu je potem 50 evrov ali koliko si pač dobil z nakupom. Ker razdelijo na teden in to tako, da je prvi dan najmanj, potem zadnji dan največ.

Pa prilagoditev cen po nakupu sem tudi uporabljal in se nabirajo tisti centi.

Takole to izgleda. Jutri še kliknem in dobim še 17 eur in je skupaj 50. Ta denar ne propade, lahko čaka. Hkrati bi lahko nakupoval za nov dobropis in bi potem imel  dva potrjevanja prejemanja denarja. Saj ni drugega, če že kupiš, se splača izkoristit tisto kar dajo nazaj. Da bi pa kupoval le zato, da mi povrnejo dobropis, bi bilo pa neumno.

IMG 20250809 183103

IMG 20250809 183013

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close