Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali poznate kak primer?

Ali poznate kak primer?

Poznate kak par, moškega, ki se je po več letih ločitve od žene (imata skupaj otroke) odločil, da se bo vrnil k njim? Moj trenutni partner ima z bivšo dva otroka, narazen sta skoraj 3 leta, midva sva skupaj cca eno leto. Že od začetka imata lep odnos, si ne nagajata, veliko si pišeta o otrocih, ona njega vedno povabi na rojstne dni od otrok k njim domov. Zadnje čase si vedno več pišeta, zadnjič sta bila menda tudi skupaj na kavi. Priznam, da me je strah, da se bo vrnil k njej.

Kaj ti bo ta podatek pomagal? Ja vem za tak primer. In? Kaj ti pomaga ta podatek? Če se bo se bo. Dobro zate. Saj menda ja nočeš preživeti življenja z nekom ki noče bit s tabo?

Zanima me bolj v tem smislu, ali je nekdo sposoben nekoga ljubiti, ga potem ne ljubiti več in po več letih ponovno ljubiti? Z mano mu nič ne manjka, tudi vizualno sem lepša od nje. Potem pa so tu še otroci. Ampak ne vem, po vsem tem času, ko sta bila oba samska in nista šla nazaj skupaj, zakaj bi ravno sedaj, ko ima mene in nama je lepo?

Odgovor na objavo uporabnika
Mojmalijeopasan, 27.08.2021 ob 21:05

Zanima me bolj v tem smislu, ali je nekdo sposoben nekoga ljubiti, ga potem ne ljubiti več in po več letih ponovno ljubiti? Z mano mu nič ne manjka, tudi vizualno sem lepša od nje. Potem pa so tu še otroci. Ampak ne vem, po vsem tem času, ko sta bila oba samska in nista šla nazaj skupaj, zakaj bi ravno sedaj, ko ima mene in nama je lepo?

Mogoče je pa en redkih normalnih ljudi (in njegova bivša tudi), ki pač ko gre narazen z nekom ne nori in hoče slabo bivšemu. Se zaveda da imata skupne otroke in morata sodelovati. To še ne pomeni da se hoče vrnit k njej. Meni osebno je to čisto normalno ker z mojim bivšim isto funkcionirava. Sva odrasla človeka, ki sva 15 lepih in 2 mal manj lepih let skupaj preživela in sva prijatelja. In tudi na kavo greva. Je pa res da grem tudi z njegovo novo na kavo. Na srečo je fajn ženska.

Tvoj videz pa nima nobene veze tu alo? Si resno tolk plehka? Če bo šel ne bo šel zaradi videza ampak zato ker si zelo površinski človek očitno. Videz, nič mu ne manjka….mislim a se ti res zdi da to dobro vezo naredi? Kaj pa povezanost? Intima med dvema? Čustva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close