Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ALI POTUJETE SAMI – KAM?

ALI POTUJETE SAMI – KAM?

Zdravo.

Čedalje bolj me mika, da bi v kakšno deželo potovala sama. Zanima me, ali kdo izmed vas potjue sam, kam je že šel in vaše izkušnje.

LP

ojla.

Do sedaj sem vedno imel sopotnike (tko bolj siguren sem v primeru kakih nesrec, pa tudi zabavno se mi zdi), je pa res da lahko tudi slabo narajmas. Poznam kar nekaj primerov, da se na potovanju niso razumel…
Tud jst vedno bolj razmisljam o kakem samostojnem projektu. Sem na mojih potovanjih vidu, da si hitro najdes koga ki gre v isto smer kot ti, pa lahko si en cajt skupaj. Za ene je tako potovanje se vecji mik, mas vecjo moznost spoznavat nove ljudi…

Andrej

povsod sam ~ do sedaj ~ kako naprej ~ ali sam ali v družbi ?

Jaz sem potoval sam po Venezueli. Blo je fajn.Ljudje so zelo prijazni tako da si hitro dobis prijatelje.

Tud jaz grem raje kar sama….tako vsaj nimas nepotrebnih težav s tem če kdo hoče it kaj gledat , nekdo noče….greš in ostaneš kolikor ti je…če pa se najde kdo ki ima iste interese, pa sploh ni problem, gremo pa skupaj:)

lp,
Nina

Najraje grem sam. imam izkušnje da sma bla 2 je blo ok. ko smo bli trije so že bile različne ideje, ko nas pa je bilo več pa itak. že nastanejo tabori in fighti.
drugače pa ko si sam se res počutiš free in to je pravi občutek. lahko da ti je kdaj dolgcajt, samo kompeziras ko spoznavas ljudi in popotnike..
vsakdo ki se šsteje za pravega popotnika mora to probat – potovati SAM!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close