Ali pleša tako odbija ženske?
Odbija kombinacija s karakterjem, obnašanjem, siceršnjo urejenostjo, nikoli samo pleša. Če pa katero pleša odbije, pa ni pol k* vredna.
To sploh nima nobene veze, no worries. Pa bojda plešavost povezujejo z več testosterona in opaženo pri mnogih primerkih, da je dec še bolj dec 🙂
V glavnem, ne izgubljat las zaradi takih neumnosti 🙂
Najbolje, da se zabriješ na 1 ali 2 mm in boš gotovo top, če ti je moteče, da se postopoma širi.
Glavo gor pa kak nasmeh več, samozavest nabildat, pa pleše nobena ne bo opazla 🙂
Sem mel podobno težavo in sem se pobril na nulo. Od takrat naprej dobivam več pozornosti od žensk kot sem je kdajkoli prej (pa sem mel že vse med kratkimi lasmi in čupo do sredine hrbta), verjetno pa je glavni razlog to, da se s čisto plešasto glavo v svoji koži počutim precej bolje in sem bolj samozavesten kot sem bil, ko sem mel nekaj na pol pa poskušal skrivat pa opazoval kako lasje izginjajo. Punce (vsaj v moji izkušnji) nesigurnost zavohajo na kilometer daleč in jih to odbija precej bolj kot videz. Je pa res da tako kot imaš verjetno ti svoje preference, jih imajo tudi ženske. Vsem sigurno ne boš všeč pa nima veze koliko las imaš. Tako da naredi si tako, da se boš ti dobro počutil, pa bodo rezultati 🙂
Aja, pa še to, razni pripravki za magično vrnitev las so laž, mogoče pomagajo da jih počasneje izgubljaš, ampak po tvoji zgodbi sklepam, da je ta točka že kar en čas mimo
Čisto iskreno, brez dlake na jeziku, jaz za dobrega tipa smatram nekoga, ki ni obremenjen z naravnim stanjem svojih las. Ne ko izpadajo, ne ko sivijo. Ostriže ali obrije se tako, da mu pričeska pristoji in to je to. Brez drame, brez nekih čustvenih stisk zaradi tega, brez vpliva na njegovo samozavest. Ne maram nečimrnih tipov. Ne maram nesamozavestnih tipov, ki jih ena taka malenkost kot so lasje spravi iz tira. Odbijajo me taki moški.
Poštimaj si svoje prioritete v življenju. Al si baba ali si gej al si samozavesten hetero tip? To je edino vprašanje.
Transplantacija las? Ni šans, da pogledam takega tipa.
Čelavi, 08.07.2022 ob 10:34
Sem mel podobno težavo in sem se pobril na nulo. Od takrat naprej dobivam več pozornosti od žensk kot sem je kdajkoli prej (pa sem mel že vse med kratkimi lasmi in čupo do sredine hrbta), verjetno pa je glavni razlog to, da se s čisto plešasto glavo v svoji koži počutim precej bolje in sem bolj samozavesten kot sem bil, ko sem mel nekaj na pol pa poskušal skrivat pa opazoval kako lasje izginjajo. Punce (vsaj v moji izkušnji) nesigurnost zavohajo na kilometer daleč in jih to odbija precej bolj kot videz. Je pa res da tako kot imaš verjetno ti svoje preference, jih imajo tudi ženske. Vsem sigurno ne boš všeč pa nima veze koliko las imaš. Tako da naredi si tako, da se boš ti dobro počutil, pa bodo rezultati 🙂
Aja, pa še to, razni pripravki za magično vrnitev las so laž, mogoče pomagajo da jih počasneje izgubljaš, ampak po tvoji zgodbi sklepam, da je ta točka že kar en čas mimo
Točno tako je, kot piše čelavi. Nesigurnost odbija, zavohamo jo na daleč!
Čisto iskreno, 08.07.2022 ob 12:26
Točno tako je, kot piše čelavi. Nesigurnost odbija, zavohamo jo na daleč!
Torej izgled za ženske sploh ni pomemben? Potem negirate celotno človeško naravo! Nesigurnosti se ne zavoha na daleč, od daleč se vidi zunanjost in ali ti je nekdo všeč ali ne. Na podlagi tega potem prilagodis svoje obnašanje do te osebe.
Trasplatacijeas se pa danes sploh ne opazi, če je opravljena strokovno.
Necimrni tip je nekdo, ki se ukvarja s svojim izgledom? Potem je najbolje, da se vsi nažiramo, smo zavaljene in zanemarjeni….
Zakaj so pa v naravi ravno samci pri vseh vrstah dodatno okrašeni?
Anonimno 6279, 08.07.2022 ob 12:42
Torej izgled za ženske sploh ni pomemben? Potem negirate celotno človeško naravo! Nesigurnosti se ne zavoha na daleč, od daleč se vidi zunanjost in ali ti je nekdo všeč ali ne. Na podlagi tega potem prilagodis svoje obnašanje do te osebe.
Trasplatacijeas se pa danes sploh ne opazi, če je opravljena strokovno.
Necimrni tip je nekdo, ki se ukvarja s svojim izgledom? Potem je najbolje, da se vsi nažiramo, smo zavaljene in zanemarjeni….
Zakaj so pa v naravi ravno samci pri vseh vrstah dodatno okrašeni?
Ne, ženske obožujejo kmetavzar je, ki ne dajo nič nase. Karirasta flanelasta srajca, gojzarji v centru mesta zvečer, bejbe padajona to! Samo, da znaš nabijat in to je to!
Sprašuješ za mnenje. O laseh. Izključno o laseh. Napisala sem ti svojega, z njim naredi kar te je volja.
Nesigurnost se opazi. Odraža se v nebesedni komunikaciji, drži telesa, v manjši sproščenosti, … Kako je možno, da pri tvojih letih tega ne veš in ne opaziš pri ljudeh?
Nečimrn tip je tisti, ki daje prevelik poudarek svojemu izgledu. Skrb za urejen izgled je eno, skrb za svoje zdravje in dobro kondicijo je nekaj drugega, nečimrnost je nekaj tretjega.
Ni problem izgled transplantiranih las. Problem je v tem, da čutiš potrebo po transplantiranih laseh. Čutiš jo zato, ker imaš (TI) težavo sprejeti svojo plešo.
Ostalih delov tvojega zapisa pa ne bom komentirala. Bode pa v oči dejstvo, da nas prosiš za mnenje, potem se pa hočeš znami kregati, ko ti svoje mnenje dejansko podamo. Če nočeš slišat naših mnenj, zakaj sploh sprašuješ zanje?
Jaz sem imel tako goste in naravno valovite lase, kot jih redko na kom vidiš. Ampak že ko sem bil star 20, sem jih začel naglo izgubljati. Prav verjeti nisem mogel, šok. Šel k zdravniku, ker sem mislil, da gre za kakšno bolezen.
Ja, je kar hudič to, še posebej pri teh letih. Res je, da te marsikatera noče samo zaradi tega. Sem se zanimal tudi za presaditev, pa se nekako odločil, da ne grem, ker sta potrebna dva posega, drugi po pol leta po prvem. Presaditev pa tudi ni mačji kašelj, lahko se marsikaj zakomplicira ali pa se “ne prime”.
viper, 08.07.2022 ob 17:56
Jaz sem imel tako goste in naravno valovite lase, kot jih redko na kom vidiš. Ampak že ko sem bil star 20, sem jih začel naglo izgubljati. Prav verjeti nisem mogel, šok. Šel k zdravniku, ker sem mislil, da gre za kakšno bolezen.
Ja, je kar hudič to, še posebej pri teh letih. Res je, da te marsikatera noče samo zaradi tega. Sem se zanimal tudi za presaditev, pa se nekako odločil, da ne grem, ker sta potrebna dva posega, drugi po pol leta po prvem. Presaditev pa tudi ni mačji kašelj, lahko se marsikaj zakomplicira ali pa se “ne prime”.
Tako zgodaj, ko imajo še vsi tvoji sovrstniki bujne lase, je res težko. Danes pa obstaja že učinkovito zdravilo proti izgubi las, ki lahko za dolgo časa odloži izgubo. Se pa res premalo ve o tem.
Plešasti me odbijajo. Poznam enega v daljnem sorodstvu, plešast še od 30.leta …Oh, no, saj ni kriv, a meni deluje neapetitlih. Revež ima nesrečo, da ima še zelo grdo obliko glave in da je zelo majhen. Pobriti- nekaterim paše, bolj redkim. Vse več pa jih nosi tupeje, ki se vidijo na km….to je pa še huje. Sprašujem se, ali se tega zavedajo, ali so prepričani, da tega nihče ne opazi. Saj je takih veliko znanih oseb.
Forum je zaprt za komentiranje.