Ali pleša tako odbija ženske?
46474744, 03.07.2022 ob 21:45
Predlagam ti da se čimprej sprijazneš stem da pač nisi ”husband material”. Prej ko se boš sprijaznil da boš do konca življenja sam, bolše bo.
Tako kot invalid ali debela ženska ne more dobiti partnerja nikoli v življenju, tako boš ti zaradi golobučnosti ostal sam. Taka je pač narava.
Eni ste pa res idioti
Zakaj pa da ne bi bil husband material? Zgolj zaradi tega ker so mu zaceli lasje izpadati? Mislim da je normalnim zenskam pomembno vse kaj drugega
In glede na tvoje pisanje bi prej rekla da ti nisi husband material in bos le ti ostal samski do konca zivljenja, razen ce bo kaksna dovolj neumna da prenasa takega norca
Morda je drugače,če si s človekom skupaj,pa začne tekom skupnega življenja skozi leta izgubljati lase, se malo spremeni, vsi se spreminjamo, tj. naraven proces, drugo je če se zanemarjaš. Osebno mi to ni problem,ker ljubezen nima veze s številom las.
Ampak kakorkoli,
Najbolj pomemben je vedno in povsod karakter, srce, duša, toplina, pošlihtanost v glavi. Lasje so ali niso, srce pa mora biti!
Žal sem ena tistih nesrečni kov, ki se jim je dokaj zgodaj začela delati siva griva. Včasih me je veliko fantov opazovalo, odkar pa sivenje las bolj očitno, me niti en več ne pogleda. Nisem še niti 30, zato me to spravlja v obup, saj se nisem poročena.
Ali je sivolasost tako odbijajoca, da nimam več šans pri nobeni luštni fantu?
Anonimno 4811, 04.07.2022 ob 11:38
Žal sem ena tistih nesrečni kov, ki se jim je dokaj zgodaj začela delati siva griva. Včasih me je veliko fantov opazovalo, odkar pa sivenje las bolj očitno, me niti en več ne pogleda. Nisem še niti 30, zato me to spravlja v obup, saj se nisem poročena.
Ali je sivolasost tako odbijajoca, da nimam več šans pri nobeni luštni fantu?
V čem je težava? Pobarvaj se!
Big band, 03.07.2022 ob 18:42
Sem imela sodelavca lepega, z lasmi, s holivudskim nasmehom, prijazen… samo kaj, ko je bil tumpast. Ob njegovi ”inteligenci” je vsa njegova lepota zbledela. Kaj češ z zabitim tipom?
Babico imaš pa hudobno.
Jaj kakšne floskule……in vsi plešasti so ful inteligentni, z IQ nad 150 al kaj?
Plesko, 02.07.2022 ob 20:11
Žal sem eden tistih nesrečni kov, ki se jim je dokaj zgodaj začela delati pleša. Včasih me je veliko punc opazovalo, odkar pa redčenje las bolj očitno, me niti ena več ne pogleda. Nisem še niti 30, zato me to spravlja v obup, saj se nisem poročen.
Ali je pleša tako odbijajoca, da nimam več šans pri nobeni luštni punci?
pleša zna bit hudo seksi.
poleg tega je znak, da imaš več testosterona, kot je povprečje pri moških, kar tudi ni tako slabo….
Moj partner je ze v zgodnjih 20ih zacel dobivat pleso, zaradi hudega stresa, ki ga je takrat dozivel. Ko sva se pred dobrima dvema letoma spoznala, sploh opazila nisem da je plesast, ker je zunaj vedno nosil kapo s sildom. Vedno so me bolj privlacili moski z lasmi, ampak, ko sem dojela da se brije po glavi z razlogom, da plesa ni tako izrazita, je bilo ze prepozno, ker sem bila zalubljena do uses. Zdej ma partnerico in frizerko v enem. Tako da, ce mene prasas frizura ne igra vloge. Ce ti je nekdo vsec in ga imas rad, ga sprejmes takega kot je, z lasmi ali brez. Tak da ne se obremenjevat. Ko bos najmanj pricakoval, ti bo “ta prava” prekrizala pot.
Špetirji, 02.07.2022 ob 20:33
Enim a poteze obraza paše tudi gologlavost. So pa smešni tisti, ki imajo nekaj pleše, pol si pa z ostalimi lasmi prečesavajo frizuro, da kontra počešejo ali pa gologlavost, pol pa zadi štrcelj od čopa. ?☺☺☺ Če te pa tok mori, da ne moreš preko, greš lahko na presoditev las. Sam to neki stane.
presaditev las, to šele izpade smešno, pa še efekt ne vem če je dolgotrajen… če je človek smotan, je smotan z lasami ali brez njih
Janč, 06.07.2022 ob 15:14
presaditev las, to šele izpade smešno, pa še efekt ne vem če je dolgotrajen… če je človek smotan, je smotan z lasami ali brez njih
Z lasmi te opazi 8 punc od 10, brez las pa mogoče 1 od 10. Mlajša punca do 25 pa sigurno nobena. Torej v startu imaš manj izbire. Javljajo se pa tiste, ki nobenga ne morejo dobit.
Forum je zaprt za komentiranje.