Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali pleša tako odbija ženske?

Ali pleša tako odbija ženske?

Odgovor na objavo uporabnika
Ma, 03.07.2022 ob 11:22

modrivrag, 03.07.2022 ob 10:58

Tolk so nas zbombardirali z lepotnimi ideali, da ima vsak to v podzvaesti. Saj ni samo za moške, za ženske še bolj, tam poln splet in čisto vsaka novica, kao lepih žensk z neko obliko, a že v vsaki trgovini pa nobene z ženskimi oblikami, pa naj bodo suhe ali paamnj suhe.? In to je en del tega, zakaj je danes toliko samskosti in osamljenosti, ker podzavesti ne moreš spreminjat in sam sebe prisilit, da ti bo nekaj všeč. Drug del so pa potem ekonomska zblaznelost in pa splošna mentalna izrojenost, skupaj z domišljavostjo, ko vsak sebe dojema kot pomebnega in oh in sploh vrednejšega…..takle mamo.

Poznam svojo vrednost in je nikoli ne mislim spuščati za noben užaljen manj vreden moški ego. Kdor je vreden več, to hitro dokaže in takemu kapa dol, a tak ne bo žalil nikoli nikogar, še manj pa čutil potrebe, da nekomu reče da je grd ali neprivlačen. Najbolj uspešni ljudje so spoštljivi in se tako vedejo do vsakega, sploh do takih, ki jih ne more izkoristiti za svoj uspeh. To je ta razlika med uspešnimi in luzerji, po tem se vas prepozna ene in druge.

Ja pa jebote amebo. A je tema o meni ali splošna? A ne pišem splošno? Razumeš gnusno kljuse vsaj to, da ne gre zame??? Znaš pojasnit zakaj je potem toliko samskosti in osamljenosti danes, če ni to kar sem jaz pisal?

modrivrag, 03.07.2022 ob 11:28

Ja pa jebote amebo. A je tema o meni ali splošna? A ne pišem splošno? Razumeš gnusno kljuse vsaj to, da ne gre zame??? Znaš pojasnit zakaj je potem toliko samskosti in osamljenosti danes, če ni to kar sem jaz pisal?

Samskost je zaradi takih gnjusov od karakterja kot si ti. Zato te nobena ne mara in ena bo zaradi tega samska tako kot boš ti. In zjebeš eno, drugo, tretjo…in takih gnojev kot si ti x 1000 pa si zračunaj koliko je to samskih

Amebo, 03.07.2022 ob 11:31

Samskost je zaradi takih gnjusov od karakterja kot si ti. Zato te nobena ne mara in ena bo zaradi tega samska tako kot boš ti. In zjebeš eno, drugo, tretjo…in takih gnojev kot si ti x 1000 pa si zračunaj koliko je to samskih

Evo jo smrduljo. Preseže sama sebe….eh

Tj, 03.07.2022 ob 09:12

Inteligenci škodi, 03.07.2022 ob 09:01

Tj, 03.07.2022 ob 08:55

Plesko, 03.07.2022 ob 07:55

Norica626, 03.07.2022 ob 07:41

Plesko, 02.07.2022 ob 23:04

Plesko, 02.07.2022 ob 22:59

Norica626, 02.07.2022 ob 22:40

Plesko, 02.07.2022 ob 22:28

Plesko, 02.07.2022 ob 22:03

Medvedka432, 02.07.2022 ob 21:42

Plesko, 02.07.2022 ob 21:33

Medvedka432, 02.07.2022 ob 21:24

Plesko, 02.07.2022 ob 21:19

Vd, 02.07.2022 ob 21:11

Tako je707, 02.07.2022 ob 20:54

Plesko, 02.07.2022 ob 20:44

Kaj odbija, 02.07.2022 ob 20:34

Najbolj odbija, ko se vam začne delat pleša, vi pa se ne pobrijete. Ali pa še celo probate zakriti plešo z raznimi umetnimi lasmi ali pa, da si puščate daljše lase in si jih češete čez plešo. Pobrij si glavo pa bo problem rešen, nekatere ženske prav palijo na to. Pa še izgleda bolje in manj zanemarjeno, starikavo ali enostavno čudno.

Po moje pa nobena ne pali na to. Pač je bolje, kot prikrivanje pleše, ni pa to privlačno.

Res je, nobena ne pali na plešaste, nekatere z izrazitim materinskim čutom te tolažijo, da je vse v redu, ampak ni. Same nikoli ne bi imele plešastih. Zakaj pa misliš, da se toliko mladoporočencev v roku petih do desetih let loči? Žene jih ne morejo več gledat, ko narava z lasmi opravi svoje. Tako je.

Ma kakšen materinski čut. Energija je tista, ki privlači. Če se puklasto držiš in ne daš nič od sebe, se vedeš nesamozavestno, te ne bo nobena opazila, če pa osvajaš z energijo, nasmehom, očmi in si do žensk spoštljiv, prijazen, a znaš z jezikom, ti bodo z rok jedle! Vin Diesel je stavil na svoj bad guy videz, glas, stas pa je pleško in kaj? Eden najbolj seksi igralcev ever. Vse vzdihujemo od 1.do 10.dela za njim.

V morju moških z gostimi lasmi a s praznino v srcu in nesramnostjo na jeziku, bodi izjema, postani tak, da se ti nobena ne bo mogla upreti.

Bad guy videz ni zame, pa tud za fitnes ravno nimam časa,ker me zanima vse kaj drugega, kot dvigovanje uteži. Sicer sem ukvarjam tudi s športom,predvsem v naravi in se kar postaven, ampak nek nabildan tip nisem in nikoli ne bom.

Sem prijazen in spoštljiv do punc, sem vedno bil, ampak odkar se mi dela pleša, je razlika res očitna. Sploh jih več ne zanimam, tudi če se še tako trudim.

Te razumem in skoda je, ker danasnja druzba vecinoma gleda samo na izgled. Ce se ti zdi da ti povsem pobrita glava ne pristoji, potem je res resitev da gres na presaditev las, ceprav tudi to ne daje vedno taksnih rezultatov kot jih morda pricakujes (en kolega je sel na presaditev, vendar so mu lasje zgolj majckeno zaceli poganjati po sredini glave, tako da je se vedno plesast, zgolj malo manj). Upam da kljub vsemu uspes najti prijetno zivljensko sopotnico ki bo gledala bolj na tvoj odnos do nje in ne toliko na izgled. Pa srecno:)

Hvala! Tudi jaz upam. Res, danes je videz tako pomemben, vsi iščejo popolnost.

Trasplatacije las so pa res napredovale, ni več tako kot 20 let nazaj. Sem videl že veliko dobrih rezultatov. Seveda je treba pazit h komu greš, predvsem v Turčiji je veliko nestrokovnih izvajalcev. So pa priznani kirurgi, ki dosegajo res dobre rezultate. In to ne za neke milijone, ampak zgolj nekaj tisočakov.

Res je, kar je zalostno. Videz zbledi, clovekov karakter pa ostane:)

No, ce imas sredstva da si lahko privoscis transplantacijo, potem pa kar pogumno

Mislim, da bom res reskiral. Tule npr se lahko vidi kaj znajo naredit dobri kirurgi: https://www.hairtransplantfue.org/results/norwood-2

Tale primer je kar podoben meni, mogoče imam jaz spredaj se celo malo manj las: https://www.hairtransplantfue.org/results/norwood-2/dr-koray-erdogan-1950-grafts-fue

Daj ga ne serji ?. Ženske imajo zares rade hude boyse ?. Pobri se, pa čisto malo lepo oblikovane bradice. Pa animatorke, fajn kvadre in glute razvij, obleči leviske, pa jih bo 10 na prst. 100 žensk v hipu.

S tole presaditvijo… o kriza. A ti je všeč, ko ima ženska rezervne joske vsite v modrc? S tem, kar imaš moraš znat delat.

Ok, imaš ženske, ki so jim všeč androgeni moški. Samo  kaj misliš, če postaviš enega takega ob bok enemu pobritemu vojaku? ?

Kvadre in glute? Kaj je to? ?

Vojak nisem in ne bom, zato pač to ne zdrži. Pa tudi sicer po moje nek nabildan vojak ni konkurenčen enemu npr Cavazzi. Je tako?

Kot rečeno, opažam na lastni koži, da pleša odbija. Odbija pa normalne punce, pametne, izobražene, nič umetne in praznoglave. To je ta realnost.

Poleg tega, ko praviš, da moraš delat s tem kar imaš. Ko sem si izbil zob, sem si dal naredit implatat, sicer bi bil spredaj brez zoba. A to je pa sprejemljivo? Meni se ne zdi nič takega, če se gre na takšen poseg.

No, razgledan lih nisi. Če dandanes ne veš kaj to je.

Kot drugo pa, primerjaš zob in lase. Zob ima funkcionalnost. In ta ni samo vizualna. Lasje pa? Kaj pa delaš z njimi? Narediš stojo in pometas? Al kako funkcionalnost že?

In, take kot sekas, je mogoče res bolje, da daš poudarek na videz. Samo p bo problem, ko bo denarnica tanka. Pa bo samo videz ostal. Tega pa… vsaj mlade, ne rabijo.

Lasje imajo funkcionalnost in sicer glavo zaščitijo pred soncem.

Funkcionalnost pa je tudi estetska – uokvirijo obraz in ga dajo v pravo razmerje.

Dve, tri plače…to pa res ni nek denar. Ta kakšne neumnosti tipi zapravljajo denar, avtomobile, motorje, ki jih ne rabijo, ipd.

Saj tudi ženske zapravljajo denar za joške, pa ustnice, pa vsadke v riti in jih na koncu vseeno noben noče ali jih po uporabi odvrže. Pameti ne moreš vsaditi, samozavesti še manj. Pa ne padaj na razne finte, če bi imel lase… Ni problem v laseh, niti kilogramih, niti velikost zadnjice ali prsi, ustnic pri ženskah, problem je da sebe nimate radi in posledično vas tudi nihče drug ne more imeti. Glej nase kot na svetsko čudo pa opazuj spremembe v dojemanju. Vse je iluzija na tem svetu in če znaš z močjo uma pritegniti k sebi kar želiš, boš imel vse. Če ti daš vedeti ljudem, ženskam da si vreden, da imaš kaj dati, se bodo lepile nate! Če se smiliš sam sebi in oddajaš energijo reveža (ne materijalno, da ne bo pomote) te ne bodo niti zaznale da obstajaš. Kako to energijo oddajati? Tako da sebi zvižaš vrednost. Postani najboljša verzija sebe kar lahko v trenutnih okoliščinah in bodi zadovoljen s seboj. Zastavi si cilje na podlagi svojih želja in začni delati na tem. Če je to fit telo, boljša služba, splezati na Triglav, izobrazba, karkoli si želiš od sebe ustvariti v tem življenju, bo prav. Tako žensko boš potem tudi pritegnil, zato previdno kaj želiš. Poskusi v mislih doživeti tvoje sanjsko življenje in kaj vse vidiš tam. Potem pa začni, en korak po en. Prava ženska se bo čudežno pojavila in verjemi, zunanjost je zelo postranska reč. Ko nam je nekdo karakterno všeč, nam postane tudi vizuelno. Mi mu damo lepoto s tem ko ga opazujemo z zaljubljenimi očmi. Tisti, ki so samo lepi, pa znotraj prazni, se ženskam hitro zagabijo in potem je še tako lep moški v trenutku zelo grd. Zapomni si to

A to so te v kakšni motivacijski sekti napumpali z blesarijami, ki jih zdaj naprej prodajaš?

Jaz sem na tak način dosegla vse v življenju, vse kar sem si zaželela. Nobene sekte ne nič, samo močno zaupanje vase in svoje sposobnosti. To je moj dar od malih nog. Že pri 10.sem bila državna prvakinja v atletiki, pobirala nagrade vsak teden v tujini v izredno zahtevni disciplini za tisto starost, tekmovala še v drugih športih, bila na evropskem prvenstvu uspešna, zaključila oš z odličnim uspehom, srednjo prav tako, faks, magisterij, doktorat, naštudirala svoje najljubše jezike, inštrument, osvojila različne nagrade, požela slavo in uspeh na kariernem področju, osnovala družino, ustvarila premoženje, se preizkusila v najrazličnejših zadevah, diplom in certifikatov imam toliko, da jih nimamo več kam spravljati, ustvarila svoje podjetje, spreminjala ljudem  več kot 20 let življenja, pomagala manj srečnim in še toliko tega imam na lagerju, da bi lahko samo naštevala čez eno celo stran. Ostala sem skromna in prisrčna, sončna kot sem vedno bila, zato me imajo ljudje radi in jaz njih. Ko si hvaležen za to kar imaš, se dobro samo lepi nate. To ne pomeni, da mi je bilo lahko, nikoli ni, ampak pomeni le da nisem dopustila, da me tisto manj lepo spravi na kolena za več kot štetje do 10. Kot v ringu, ali se dvigneš ali obležiš. Jaz se vedno dvignem močnejša. To je fajterski karakter, ki me je v življenju pripeljal zelo daleč. Sem ponosna nase in na vse kar sem v življenju počela, ustvarila. Izredno sem hvaležna za vse izkušnje, ki so me oblikovale v tako osebo in ker vem, da se vse da z močjo uma in trme, močne želje, je moje poslanstvo da to drugim dopovem in jih spodbudim, da se uresničijo. Ni omejitev na tem svetu, sami si jih postavljamo. Kot bolhice. Če daš bolho v kozarec s pokrovom, bo skakala skakala dokler je ne bo toliko bolela glava od udarcev v pokrov, da bo začela skakati nižje. Če jo potem spustiš v naravo, bo vedno skočila le do tiste višine pod pokrovom…isto je z ljudmi. Sami sebi ste omejitev, nihče vas ni zaprl v kozarec

Tj, tebe citiram, če bo prijelo…

Tj, kakor berem, si res odlična oseba, vsaj v tem ‘prilagojenem’ smislu – dobro si se prilagodila na zakonitosti tega sveta, saj si dosegla vse, vse eksistenčno bistvenega, kar si lahko sodobna ženska želi.  Ker sva verjetno v podobni starosti, po optimizmu in izobrazbi primerljivi, pa tudi sama sem precej zadovoljna s svojim življenjem in delom, me zanima, če si verna, če moliš ali meditiraš na svoj ali kak drug, poznan način, če verjameš v posmrtno obstoj nečesa, kar ostane po fizični smrti, in če tudi le formalno prakticiraš  – krščanstvo, recimo, ali kaj drugega obrednega? Sama se zadnje čase ukvarjam vse več s temi temami in dejavnostmi.

Zanima me tudi tvoje dobrodelno delovanje, formalno ali tvoje  privatno, če si se angažirala in na kakšen način … če ti ni odveč še o tem kaj napisati.

Pardon, avtor, izzval si zanimive komentarje, pa se je zapletlo … ampak želim v prvi vrsti odgovoriti na tvoje vprašanje. Meni in mnogim mojim kolegicam so zelo všeč gologlavi moški in sploh ni važno, ali so plešasti ali obriti. Meni obrita moška glava enostavno deluje kot glava pustolovca in zelo možatega moškega, to je, kakor bi rekel Modri vrag, sprogramirano v moji podzavesti, najverjetneje moške podobe marincev iz ameriških filmov, kot recimo in predvsem Bruce Willis.  Jaz sem pač starejša generacija, kot ti, mogoče imajo zdaj punce druge podobe v podzavesti  ?

Moška pleša se pa res ne more primerjati z žensko plešo, tako se pa ne smeš sam sebi smiliti. Ampak da si boš pa kot en metroseksualec na glavo lase lepil in se obnašal kot kaka frizerka, ki si podaljšuje lase z vstavki, to pa zame ni možata poteza! To je zame znak pretirane potrebe po ‘pasat v družben okvir ‘. Pa veš koliko mladih in uspešnih in blazno sarmantnih moških je plešastih??? Jaz bi rekla, da so plešasti moški, ki se obrijejo do konca, lahko blazno močan ženski fetiš.  Moj dragi ima drede, pa spredaj že slutim malo njegove pleše  – zdaj bo zgledal kot Jezus Kristus počasi, ampak zaradi mene lahko zgleda, kot Mahatma Gandhi, pa bo zame najlepši.

Evo, še Gandhi je imel plešo! Pa glej, kaki frajer je bil.

Be the change you want to see in the world, je reku. Isto velja zate. In za vse.

Plesko, 02.07.2022 ob 20:11

Žal sem eden tistih nesrečni kov, ki se jim je dokaj zgodaj začela delati pleša. Včasih me je veliko punc opazovalo, odkar pa redčenje las bolj očitno, me niti ena več ne pogleda. Nisem še niti 30, zato me to spravlja v obup, saj se nisem poročen.

Ali je pleša tako odbijajoca, da nimam več šans pri nobeni luštni punci?

ne razumem tistih moških, ki so skoraj brez las, ampak se ne obrijejo, ni gršega kot 5 laskov na glavi… če je moški simpatičen in se pobrije, je lahko zelo hud, seksi.

Problem je ko se večina moških ne zna zrihtat

OMG, 03.07.2022 ob 12:17

ne razumem tistih moških, ki so skoraj brez las, ampak se ne obrijejo, ni gršega kot 5 laskov na glavi… če je moški simpatičen in se pobrije, je lahko zelo hud, seksi.

Problem je ko se večina moških ne zna zrihtat

Saj nihče ne zahteva od tebe, da bi bila sposobna kaj razumet, ha?

Jaz pravim tako, vsak tako kot sebe vidi. Al je to realno ali bi lahko bilo bolje, da bi večini izgleadlo bolj privlačno, kdo ve… Tudi obrita glava ni za vsakega.

Enkrat smo sedel tako za enim župnikom, je bil povabljen še na pojedino po obredu. Smo se precej hecal in potem je on prešel na temo, kdo od znanih ali navzočih ima sploh primerno obliko glave, da bi mu pristajala papeška kapica.?

modrivrag, 03.07.2022 ob 12:39

Saj nihče ne zahteva od tebe, da bi bila sposobna kaj razumet, ha?

Jaz pravim tako, vsak tako kot sebe vidi. Al je to realno ali bi lahko bilo bolje, da bi večini izgleadlo bolj privlačno, kdo ve… Tudi obrita glava ni za vsakega.

Enkrat smo sedel tako za enim župnikom, je bil povabljen še na pojedino po obredu. Smo se precej hecal in potem je on prešel na temo, kdo od znanih ali navzočih ima sploh primerno obliko glave, da bi mu pristajala papeška kapica.?

Aja, pa škofovska je bila tudi omenjana (sem se zdaj spomnil, dolgo je že tega, župnik že pokojen), kako ima glavo kot narejeno za škofovsko kapo in komu sploh ne bi pristajala.?

Ojej, kaj ste naredili iz te teme…taksen nivo komunikacije, da je za zjokat…tekmovanje v tem kdo bonna bolj sočen način nekoga anonimno užalil verbalno oz pisno… Ne vem, če ste tudi v real life takšni, potem res ni več pomembno kako izgledate…. Enostavno ne znate sprejeti, da ima nekdo drugačno mišljenje od vas in da ni vaša naloga, da nekoga prepričate v svoj prav, ampak izrazis svoje mnenje in greš in to je to, konec debate. Ne, vi ste užaljeni, ker se nekdo anonimen na forumu ne strinja z vami….

Skratka, da se vrnem k temi. Lepo je slišati, da nekatere ženske mislijo, da so tudi pleše sprejemljive. Večinoma jim sicer niso všeč. Zanimivo bi bilo videti kakšno anketo, kako se to spreminja s starostjo, če se sploh.

Večinoma pa ste se itak tipi navalili prepričevati kao je to super in sexy, kar je logično, ker nekako moraš sprejeti takšno psiho, če si postavljen pred to dejstvo, da boš plešast.

Ampak, medicina je šla naprej. Ha, kaj pa zdaj, ane. Nekateri imajo, imamo možnost izbire. Kaj pa zdaj?! Prepričat vse ostale, da je takšen poseg transplantacije brez veze, da je itak boljše biti obrit in brez las. Prav, mogoče zate, zame ne.

Prav danes mi 84 letna babica rekla, da izgubljam lase in da naj se hitro oženim. 84 letna babica! Pa koga vi farbate. Dajte malo realno pogledat na stvari.

Nisem jaz noben revček, ne privlačen, ne samozavesten, butast in ne vem kaj še vse.

Poznam občutek kako je, če si nekje v nekem prostoru in te punce opazujejo, se spogledujejo s stavo. Mogoče nekateri tega filing a ne poznate. Ti je fajn občutek, imaš dostop do lepih deklet, si za željen. No in o tem govorim, ko se začne delati pleša, to izgine. Očitno, kot bi nekdo odrezal. Zdaj pa vi modruje kako naj treniram svoje komuni aktivne veščine in se bildam in ne vem kaj, tetoviram,wpre injam svojo osebnost…naredim torej vse, samo tega ne, kar je najbolj očitno in premocrtno. Kaj že? Ja, uredi si pričesko! Včasih se ni dalo, I izgledalo naravno in je bilo zelo drago. Ok, danes pa je drugače. Možnost je, privoščim  si tudi lahko. Nisem tako brez las, da ti ne bi bilo možno. Morda pri tebi ni možno, nimaš par jurjev, se ti zdi škoda, whatever… Jaz pa lahko,ja in kaj. Dajte me prepričat, zalit in ne vem kaj. Brez las je bit bolje, bolj seksi kot z nujnimi lasmi, dekleta to obožujejo….jao, pa koga vi farbate? Kvečjemu sami sebe!!!

Plesko, 03.07.2022 ob 17:40

Ojej, kaj ste naredili iz te teme…taksen nivo komunikacije, da je za zjokat…tekmovanje v tem kdo bonna bolj sočen način nekoga anonimno užalil verbalno oz pisno… Ne vem, če ste tudi v real life takšni, potem res ni več pomembno kako izgledate…. Enostavno ne znate sprejeti, da ima nekdo drugačno mišljenje od vas in da ni vaša naloga, da nekoga prepričate v svoj prav, ampak izrazis svoje mnenje in greš in to je to, konec debate. Ne, vi ste užaljeni, ker se nekdo anonimen na forumu ne strinja z vami….

Skratka, da se vrnem k temi. Lepo je slišati, da nekatere ženske mislijo, da so tudi pleše sprejemljive. Večinoma jim sicer niso všeč. Zanimivo bi bilo videti kakšno anketo, kako se to spreminja s starostjo, če se sploh.

Večinoma pa ste se itak tipi navalili prepričevati kao je to super in sexy, kar je logično, ker nekako moraš sprejeti takšno psiho, če si postavljen pred to dejstvo, da boš plešast.

Ampak, medicina je šla naprej. Ha, kaj pa zdaj, ane. Nekateri imajo, imamo možnost izbire. Kaj pa zdaj?! Prepričat vse ostale, da je takšen poseg transplantacije brez veze, da je itak boljše biti obrit in brez las. Prav, mogoče zate, zame ne.

Prav danes mi 84 letna babica rekla, da izgubljam lase in da naj se hitro oženim. 84 letna babica! Pa koga vi farbate. Dajte malo realno pogledat na stvari.

Nisem jaz noben revček, ne privlačen, ne samozavesten, butast in ne vem kaj še vse.

Poznam občutek kako je, če si nekje v nekem prostoru in te punce opazujejo, se spogledujejo s stavo. Mogoče nekateri tega filing a ne poznate. Ti je fajn občutek, imaš dostop do lepih deklet, si za željen. No in o tem govorim, ko se začne delati pleša, to izgine. Očitno, kot bi nekdo odrezal. Zdaj pa vi modruje kako naj treniram svoje komuni aktivne veščine in se bildam in ne vem kaj, tetoviram,wpre injam svojo osebnost…naredim torej vse, samo tega ne, kar je najbolj očitno in premocrtno. Kaj že? Ja, uredi si pričesko! Včasih se ni dalo, I izgledalo naravno in je bilo zelo drago. Ok, danes pa je drugače. Možnost je, privoščim  si tudi lahko. Nisem tako brez las, da ti ne bi bilo možno. Morda pri tebi ni možno, nimaš par jurjev, se ti zdi škoda, whatever… Jaz pa lahko,ja in kaj. Dajte me prepričat, zalit in ne vem kaj. Brez las je bit bolje, bolj seksi kot z nujnimi lasmi, dekleta to obožujejo….jao, pa koga vi farbate? Kvečjemu sami sebe!!!

Skoda, da si ze v svojih 30tih, sicer bi sla z veseljem kdaj na kak dejt s tabo, ker mi ze po svojem pisanju delujes kot zelo zrela, inteligentna oseba, nekaj takega bi si tudi sama zelela pri svojem partnerju

Postavil si vprašanje Ali je pleša tako odbijajoca, da nimam več šans pri nobeni luštni punci? in dobil si odgovore v obe smeri. če tvoji babi niso všeč moški, ki so brez las, ne pomeni da kateri drugi niso. Stvar je spet samo v tem, da ti sebi nisi všeč ker izgubljaš lase in se bojiš ostati brez njih, zato nas prepričuješ, da si vsem ženskam grd ker izgubljaš lase. ?‍♀️

vidiš, medvedko niso zmotili tvoji pomanjkljivi lasje ampak tvoja leta. 😉

Sem imela sodelavca lepega, z lasmi, s holivudskim nasmehom, prijazen… samo kaj, ko je bil tumpast. Ob njegovi ”inteligenci” je vsa njegova lepota zbledela. Kaj češ z zabitim tipom?

Babico imaš pa hudobno.

Big band, 03.07.2022 ob 18:42

Sem imela sodelavca lepega, z lasmi, s holivudskim nasmehom, prijazen… samo kaj, ko je bil tumpast. Ob njegovi ”inteligenci” je vsa njegova lepota zbledela. Kaj češ z zabitim tipom?

Babico imaš pa hudobno.

Tocno tako

no no, tej stereotipi so tudi kar mimo.. okej tale omenjen je bil tud neumen.. drugače maš pa neumne tako med lepimi kot grdimi, dobre tako med lepimi kot grdimi.. ni zunanji videz tisti ki določa ali je človek pameten ali dober …

Plesko, 02.07.2022 ob 21:07

Hahajaja, 02.07.2022 ob 21:04

Igralcu JasonStatham je pa ok s plešo???Enim pristoji,mors znat nosit kot vse jar imas na sebi,v sebi.

Ne vem komu je on lahko ok. Zame absolutno ne! Meni so legende Al Pacino, De Niro, Di Caprio…

Meni je J.s. neprimerno bolj sexy od onih treh. V bistvu mi je baby face, kot fa ima di caprio bistveno manj privlačen kot pobrita glava.

Ampak, to sploh ni važno. Point je v tem, da te ful moti. Zdej je pa na tebi ali boš energijo vlagal v to, da se boš poskušal sprejet, v to, da boš stvar spremenil s presaditvijo kas ali v to, da boš zagrenjen.

Zartrose izven profila, 03.07.2022 ob 18:28

Postavil si vprašanje Ali je pleša tako odbijajoca, da nimam več šans pri nobeni luštni punci? in dobil si odgovore v obe smeri. če tvoji babi niso všeč moški, ki so brez las, ne pomeni da kateri drugi niso. Stvar je spet samo v tem, da ti sebi nisi všeč ker izgubljaš lase in se bojiš ostati brez njih, zato nas prepričuješ, da si vsem ženskam grd ker izgubljaš lase. ?‍♀️

Govorim iz lastnih izkušenj. Včasih, ne dolgo nazaj, govorim o dveh treh letih nazaj, so se punce obračale za mano, se spogledovale z mano. Zdaj, ko je čelo že res visoko in lasje redkejši, tega ni več. Drugega nisem nič spremenil na sebi. In konec koncev, ali ne delamo vseh takih stvari zaradi sebe? Štrleča ušesa, kljukast nos, razna znamenja, bradavice na obrazu….ali ni super, da je mogoče takšne stvari popraviti? Meni se zdi res super. Zakaj bi neko dekle npr. bilo zaznamovano z neko takšno stvarjo, če se da na dokaj simpl način urediti?

Babica je pa ful radodarna in  v redu. Bila je samo iskrena, ker točno ve, da so plešasti moški mlajšim dekletom ne privlačni. To samo kaže na to, da je tako že od nekdaj. Lasje so simbol zdravja, mladosti, moči, uspeha…

Zartrose izven profila, 03.07.2022 ob 18:52

no no, tej stereotipi so tudi kar mimo.. okej tale omenjen je bil tud neumen.. drugače maš pa neumne tako med lepimi kot grdimi, dobre tako med lepimi kot grdimi.. ni zunanji videz tisti ki določa ali je človek pameten ali dober …

Točno tako! Ljudje, kar predpostavljajo, da če je nekdo lep, da je butast. Zakaj že? Je to kakšna genska korelacija?

Medvedka432, 03.07.2022 ob 17:54

Skoda, da si ze v svojih 30tih, sicer bi sla z veseljem kdaj na kak dejt s tabo, ker mi ze po svojem pisanju delujes kot zelo zrela, inteligentna oseba, nekaj takega bi si tudi sama zelela pri svojem partnerju

🙂

Poznam kar nekaj samskih fantov, ki imajo čudovite, kodraste lase, ampak so večno samski.

Poznam pa po drugi strani veliko plešastih moških, ki imajo ob sebi čudovite žene in partnerke.

Pametne ženske izbirajo moža, glede na to, kaj imajo v glavi in ne to, kar imajo na glavi.

Na lase več kot toliko ne moremo vplivati. Posebej moški ne. Nesramno se je delati norca iz tega. Vsak človek ima svojo šibko točko. Nekateri lase, drugi so predebeli, presuhi, premajhni, previsoki, ženske imajo premajhne prsi ali so kot ploh, druge imajo prevelike prsi, grde noge, preširoke boke itd. itd…

-misst-, 03.07.2022 ob 20:55

Meni je J.s. neprimerno bolj sexy od onih treh. V bistvu mi je baby face, kot fa ima di caprio bistveno manj privlačen kot pobrita glava.

Ampak, to sploh ni važno. Point je v tem, da te ful moti. Zdej je pa na tebi ali boš energijo vlagal v to, da se boš poskušal sprejet, v to, da boš stvar spremenil s presaditvijo kas ali v to, da boš zagrenjen.

Meni obrita glava pač nikakor ni všeč. Če bi že imel plešo bi jo pač nosil tako, da bi bil postrizen na kratko, ne hiše pa bril na nulo, ker mi je to ogabno.

Danes obstajajo že neka zdravila proti izpadanju las, amapk moraš začeti pravočasno, ker ko enkrat že izgubiš lase, je pa že prepozno. Za katera pa žal prej nisem vedel, ker imamo tak super dostop do zdravstva ane, pa nihce povedal. Osebna zdravnica seveda nima pojma o tem, do dermatologa priti je pa bilo v času covida  nemogoče. Tudi zdaj so čakalne dobe katastrofa.

Seveda se bom pozanimal kaj je mogoče narediti. Sigurno se pa ne mislim kar sprijazniti in zabriti na nulo!

Predlagam ti da se čimprej sprijazneš stem da pač nisi ”husband material”. Prej ko se boš sprijaznil da boš do konca življenja sam, bolše bo.

Tako kot invalid ali debela ženska ne more dobiti partnerja nikoli v življenju, tako boš ti zaradi golobučnosti ostal sam. Taka je pač narava.

Plesko, 03.07.2022 ob 21:31

Govorim iz lastnih izkušenj. Včasih, ne dolgo nazaj, govorim o dveh treh letih nazaj, so se punce obračale za mano, se spogledovale z mano. Zdaj, ko je čelo že res visoko in lasje redkejši, tega ni več. Drugega nisem nič spremenil na sebi. In konec koncev, ali ne delamo vseh takih stvari zaradi sebe? Štrleča ušesa, kljukast nos, razna znamenja, bradavice na obrazu….ali ni super, da je mogoče takšne stvari popraviti? Meni se zdi res super. Zakaj bi neko dekle npr. bilo zaznamovano z neko takšno stvarjo, če se da na dokaj simpl način urediti?

Babica je pa ful radodarna in  v redu. Bila je samo iskrena, ker točno ve, da so plešasti moški mlajšim dekletom ne privlačni. To samo kaže na to, da je tako že od nekdaj. Lasje so simbol zdravja, mladosti, moči, uspeha…

štrleča ušesa kljukast nos je nekaj s čimer so se rodili oz se je izoblikovalo tekom odraščanja.. pri tebi se je spremenilo to, da si postal manj samozavesten zaradi las.. in seveda ni nič narobe, če si greš vsadke delat.. jaz sem ti govorila, da pač ene moti, druge ne. In če se že gremo dikaprija/brada ali vina/dwayne jonson-meni osebno sta druga dva lepša, pa ne zaradi mišičastega telesa ampak dejansko obraza. Sta možata, prva dva pa poženščena. Pa ne gledam na filme akcijske, meni je dwayne rulal v zobni vili in đumađiju hahaha-car! In kar je tvoji babi všeč mogoče pa moji ni. Enako pri mladih dekletih. Ni vsem vse enako všeč! In prav je tako. Važno da najdeš, če si to želiš, eno tako, ki ji boš všeč tak kot si!! ?

46474744, 03.07.2022 ob 21:45

Predlagam ti da se čimprej sprijazneš stem da pač nisi ”husband material”. Prej ko se boš sprijaznil da boš do konca življenja sam, bolše bo.

Tako kot invalid ali debela ženska ne more dobiti partnerja nikoli v življenju, tako boš ti zaradi golobučnosti ostal sam. Taka je pač narava.

Takšna dekleta kot sem jaz imel, ti verjetno še ogovoril nikoli nisi ??

Kako ste vsi fukjeni v glavo. Vključno s tabo avtor. To je prov ne vrjetno ? Kar vsak goni svoje v nedogled. Kot pokvarjene plošče. Kje spite da vas ne ukradejo.

Poznam občutek, jaz sem bil zelo zaželjeno. V drugi polovici dvajsetih let, sem začel izgubljati lase in je bila razlika ogromna. Hitro postaneš neviden za del ženskega spola ..

Dobra novica? Nekaterih žensk to ne moti. Večinoma začnejo lasje odpadati zaradi visoke ravni testosterona,…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close