Ali pleša tako odbija ženske?
rok-1, 02.07.2022 ob 23:02
Tragedijo delaš… Iz nič. To je vse samo v tvoji glavi oz samopodobi. Ženske registrirajo vse kaj drugega, kot tistih par kocin vrh glave.
Jaz sem tudi brez večine las že dolgo. Enostavno se sam pobrijem s strojckom za striženje in ti povem, da je to itak najbolj praktična frizura za moške. Jaz ne bi zamenjal nazaj za lase.
Pa še ženske veliko bolj opazijo zdaj. Prej sem bil veliko bolj neopazen.
Good for you! Ampak ni zame. Sem slišal od več frendov protozbe, da odkar so brez las, da se punce ne zanimajo zanje.
je res, 02.07.2022 ob 23:18
Pleško, tele, ki jih nič ne moti, vprašaj, če bi bile s tabo. Bodo takoj vse imele fanta. To vse pove o babji iskrenosti, ki jo tako pogrešajo pri moških.
Pa verjetno manj moti starejše ženske, ki se naučijo ceniti se kaj drugega kot videz. Ampak jaz ne iščem starejše, ampak svojih let in mlajše punce to očitno zelo moti.
Fgccvv, 02.07.2022 ob 23:48
Kako moraš biti bogi v glavo da ti je primarni cilj v lajfu da si všeč ženskam.
Raje si nekaj vcepi v svojo plešasto glavo, izobrazi se in imej dobro službo pa si na konju.
Bolje biti pameten in plešast, kot pa plešast, nabildan in butast.
Izobražen sem že in službo tudi imam.
Komu pa naj bi si želel biti všeč drugemu kot ženskam? Tipom, ki si brijejo glave?
Queen nepr., 02.07.2022 ob 23:47
Bolje da se pobrijes kot da gojiš tako dolžino, kot je na tisti sliki, ker tisto res ni za nikamor.
Poskusi. Predvsem pa se moraš sprejet in met rad najprej sam sebe, preden te bo lahko kdo drug imel rad.
A imaš kako prijateljico, pa njo vprašaš za nasvet? Al pa sestro?
Pobril se bom preden bom šel na transplantacijo ? sestrino mnenje pa itak ni relevantno, ker ona drugace gleda name. Lahko pa vprašam kakšno prijateljico ja.
Ti v resnici sploh ne postavljaš vprašanja oziroma ne iščeš mnjen, ampak iščeš potrditev tvojega razmišljanja. Si že bil odločen da greš na transplatacijo dolgo nazaj. Tudi če bi ti vse napisale, da sploh ne, da jim je všeč bi ti še kar dalje gonil svoje. Saj nič narobe, ampak malo nesmiselno je potem ljudi spraševat kaj si mislijo.
Prej trpiš za nizko samozavestjo kot pa plešo. Če bi moral ugibat bi rekel, da ti ne vračajo interesa zato, ker te verjetno bolj zanima, če je že opazila tvojo “plešo” ali jo še bo in kaj si misli o njej, kot pa dejansko ona. Tragedija iz nič ozirma relativno malo kot ti je napisal Rok-1.
eh, 03.07.2022 ob 00:16
Ti v resnici sploh ne postavljaš vprašanja oziroma ne iščeš mnjen, ampak iščeš potrditev tvojega razmišljanja. Si že bil odločen da greš na transplatacijo dolgo nazaj. Tudi če bi ti vse napisale, da sploh ne, da jim je všeč bi ti še kar dalje gonil svoje. Saj nič narobe, ampak malo nesmiselno je potem ljudi spraševat kaj si mislijo.
Prej trpiš za nizko samozavestjo kot pa plešo. Če bi moral ugibat bi rekel, da ti ne vračajo interesa zato, ker te verjetno bolj zanima, če je že opazila tvojo “plešo” ali jo še bo in kaj si misli o njej, kot pa dejansko ona. Tragedija iz nič ozirma relativno malo kot ti je napisal Rok-1.
Imaš prav, sicer nisem še čisto dokončno odločen, ampak verjetno bom šel. Vprašanje pa je bilo predvsem namenjeno puncam, tukaj mi pa večinoma tipi dajejo nasvete kako je fajn biti pobrit in da je to sexy ter da ženske palijo na to. Miami, da se samo tolažijo.
Punce so pa v večini itak povedale, da jim pleša ni všeč. Zanima me njihovo mnenje in ne mnenje moških. Moški me ne zanimajo!
Plesko, 02.07.2022 ob 21:07
Hahajaja, 02.07.2022 ob 21:04
Igralcu JasonStatham je pa ok s plešo???Enim pristoji,mors znat nosit kot vse jar imas na sebi,v sebi.
Ne vem komu je on lahko ok. Zame absolutno ne! Meni so legende Al Pacino, De Niro, Di Caprio…
Pa ravno DiCaprio se je tako grdo postaral in dokaj hitro, lasje gor ali dol.
Kaj odbija, 02.07.2022 ob 20:34
Najbolj odbija, ko se vam začne delat pleša, vi pa se ne pobrijete. Ali pa še celo probate zakriti plešo z raznimi umetnimi lasmi ali pa, da si puščate daljše lase in si jih češete čez plešo. Pobrij si glavo pa bo problem rešen, nekatere ženske prav palijo na to. Pa še izgleda bolje in manj zanemarjeno, starikavo ali enostavno čudno.
Zadnje čase opažam ogromno moških ( veliko znanih politikov, igralcev, tv voditeljev), ki nosijo lasni vložek, ali nekaj takega. Žal, to se vidi iz aviona , vsaj pri 95% . Sicer mi plešasti moški niso všeč, niti tisti, ki imajo lase in so pobriti. Ta vložek pa tudi ne.
se opazi, 03.07.2022 ob 07:21
Zadnje čase opažam ogromno moških ( veliko znanih politikov, igralcev, tv voditeljev), ki nosijo lasni vložek, ali nekaj takega. Žal, to se vidi iz aviona , vsaj pri 95% . Sicer mi plešasti moški niso všeč, niti tisti, ki imajo lase in so pobriti. Ta vložek pa tudi ne.
Svoje čase se je temu reklo tupe. Res se ga hitro “opazi”. Ali to, ali pleša? To je sedaj vprašanje. Za ženske.
Plesko, 02.07.2022 ob 23:04
Plesko, 02.07.2022 ob 22:59
Norica626, 02.07.2022 ob 22:40
Plesko, 02.07.2022 ob 22:28
Plesko, 02.07.2022 ob 22:03
Medvedka432, 02.07.2022 ob 21:42
Plesko, 02.07.2022 ob 21:33
Medvedka432, 02.07.2022 ob 21:24
Plesko, 02.07.2022 ob 21:19
Vd, 02.07.2022 ob 21:11
Tako je707, 02.07.2022 ob 20:54
Plesko, 02.07.2022 ob 20:44
Po moje pa nobena ne pali na to. Pač je bolje, kot prikrivanje pleše, ni pa to privlačno.
Res je, nobena ne pali na plešaste, nekatere z izrazitim materinskim čutom te tolažijo, da je vse v redu, ampak ni. Same nikoli ne bi imele plešastih. Zakaj pa misliš, da se toliko mladoporočencev v roku petih do desetih let loči? Žene jih ne morejo več gledat, ko narava z lasmi opravi svoje. Tako je.
Ma kakšen materinski čut. Energija je tista, ki privlači. Če se puklasto držiš in ne daš nič od sebe, se vedeš nesamozavestno, te ne bo nobena opazila, če pa osvajaš z energijo, nasmehom, očmi in si do žensk spoštljiv, prijazen, a znaš z jezikom, ti bodo z rok jedle! Vin Diesel je stavil na svoj bad guy videz, glas, stas pa je pleško in kaj? Eden najbolj seksi igralcev ever. Vse vzdihujemo od 1.do 10.dela za njim.
V morju moških z gostimi lasmi a s praznino v srcu in nesramnostjo na jeziku, bodi izjema, postani tak, da se ti nobena ne bo mogla upreti.
Bad guy videz ni zame, pa tud za fitnes ravno nimam časa,ker me zanima vse kaj drugega, kot dvigovanje uteži. Sicer sem ukvarjam tudi s športom,predvsem v naravi in se kar postaven, ampak nek nabildan tip nisem in nikoli ne bom.
Sem prijazen in spoštljiv do punc, sem vedno bil, ampak odkar se mi dela pleša, je razlika res očitna. Sploh jih več ne zanimam, tudi če se še tako trudim.
Te razumem in skoda je, ker danasnja druzba vecinoma gleda samo na izgled. Ce se ti zdi da ti povsem pobrita glava ne pristoji, potem je res resitev da gres na presaditev las, ceprav tudi to ne daje vedno taksnih rezultatov kot jih morda pricakujes (en kolega je sel na presaditev, vendar so mu lasje zgolj majckeno zaceli poganjati po sredini glave, tako da je se vedno plesast, zgolj malo manj). Upam da kljub vsemu uspes najti prijetno zivljensko sopotnico ki bo gledala bolj na tvoj odnos do nje in ne toliko na izgled. Pa srecno:)
Hvala! Tudi jaz upam. Res, danes je videz tako pomemben, vsi iščejo popolnost.
Trasplatacije las so pa res napredovale, ni več tako kot 20 let nazaj. Sem videl že veliko dobrih rezultatov. Seveda je treba pazit h komu greš, predvsem v Turčiji je veliko nestrokovnih izvajalcev. So pa priznani kirurgi, ki dosegajo res dobre rezultate. In to ne za neke milijone, ampak zgolj nekaj tisočakov.
Res je, kar je zalostno. Videz zbledi, clovekov karakter pa ostane:)
No, ce imas sredstva da si lahko privoscis transplantacijo, potem pa kar pogumno
Mislim, da bom res reskiral. Tule npr se lahko vidi kaj znajo naredit dobri kirurgi: https://www.hairtransplantfue.org/results/norwood-2
Tale primer je kar podoben meni, mogoče imam jaz spredaj se celo malo manj las: https://www.hairtransplantfue.org/results/norwood-2/dr-koray-erdogan-1950-grafts-fue
Daj ga ne serji ?. Ženske imajo zares rade hude boyse ?. Pobri se, pa čisto malo lepo oblikovane bradice. Pa animatorke, fajn kvadre in glute razvij, obleči leviske, pa jih bo 10 na prst. 100 žensk v hipu.
S tole presaditvijo… o kriza. A ti je všeč, ko ima ženska rezervne joske vsite v modrc? S tem, kar imaš moraš znat delat.
Ok, imaš ženske, ki so jim všeč androgeni moški. Samo kaj misliš, če postaviš enega takega ob bok enemu pobritemu vojaku? ?
Kvadre in glute? Kaj je to? ?
Vojak nisem in ne bom, zato pač to ne zdrži. Pa tudi sicer po moje nek nabildan vojak ni konkurenčen enemu npr Cavazzi. Je tako?
Kot rečeno, opažam na lastni koži, da pleša odbija. Odbija pa normalne punce, pametne, izobražene, nič umetne in praznoglave. To je ta realnost.
Poleg tega, ko praviš, da moraš delat s tem kar imaš. Ko sem si izbil zob, sem si dal naredit implatat, sicer bi bil spredaj brez zoba. A to je pa sprejemljivo? Meni se ne zdi nič takega, če se gre na takšen poseg.
No, razgledan lih nisi. Če dandanes ne veš kaj to je.
Kot drugo pa, primerjaš zob in lase. Zob ima funkcionalnost. In ta ni samo vizualna. Lasje pa? Kaj pa delaš z njimi? Narediš stojo in pometas? Al kako funkcionalnost že?
In, take kot sekas, je mogoče res bolje, da daš poudarek na videz. Samo p bo problem, ko bo denarnica tanka. Pa bo samo videz ostal. Tega pa… vsaj mlade, ne rabijo.
Forum je zaprt za komentiranje.