Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali nakupujete v Eurospinu?

Ali nakupujete v Eurospinu?

Mi ja. Merkator, spar in tudi hofer so preprosto preveč dragi. Včeraj sem nabavila dva vozička polna hrane, je prišlo 110€ vse skupi. Splača se

Uf, dva vozicka!

Ja, hudica, koliko vas je, da vse to pojeste?

Trije smo. Ja, to gre takoj…naslednji teden bom verjetno spet mogla v nabavo. Če ne za 2 pa za en voziček

Odgovor na objavo uporabnika
nakupovalka, 07.11.2021 ob 09:15

Mi ja. Merkator, spar in tudi hofer so preprosto preveč dragi. Včeraj sem nabavila dva vozička polna hrane, je prišlo 110€ vse skupi. Splača se

Tud v Eurospin zavijm,  ne vem zakaj ne bi. Kupujem pač povsod, Hofer, Mercator, Lidl, največ pa res v Leclercu pa Sparu.

Eurospinovi izdelki mi žal ne odgovarjajo. Razen enega (papirnate brisače) in tega tam redno nabavljam.

NE. Mene zacne boleti glava. Imam zelo obcutljiv vonj in v trgivinah kjer se voha formaldehid in te kemikalije ne morem not. V Eurospinu in še v nekaterih trgovinah se ne morem dolgo zadrževati.

Dva vozicka in to polna za 110 € Mona, to ti nekom drugom govori.

Ne, pa ne zato ker imam kaj proti tej trgovini ampak zato ker nimajo stvari, ki jih mi uporabljamo. Uporabljamo vecinoma Mercator, spar, manjse trgovine z domaco robo in bioeko trgovine. Trznica obcasno in kmecke trgovine- kmetije ki prodajajo lastno robo. Vecina ima moznost nakupa na netu.

Občasno, če grem ravno mimo. V bližini doma in službe nimam te trgovine. Takrat kupim suhe stročnice, testenine, krekerje in grisine, paradižnikovo mezgo in čistila, pa mimogrede vedno še kaj najdem.

Jaz kupujem tam skoraj vse razen mesa, delikatese…

V Eurospinu se splača kupit čistila in pralna sredstva, so zelo dobra in ugodna, nikjer drugje se nisem videla varikine v toliko oblikah. Sladkarij se več ne dotaknem, vse je preeeevec sladko.

Blednica, 07.11.2021 ob 10:14

V Eurospinu se splača kupit čistila in pralna sredstva, so zelo dobra in ugodna, nikjer drugje se nisem videla varikine v toliko oblikah. Sladkarij se več ne dotaknem, vse je preeeevec sladko.

Saj sladkarije morajo biti sladke!

Pisuka, kaj vam bo sladkarija, ce ni sladka!

Ve ste hujse kot moj moz, on si pece slane palacinke in jih maze s kislo marmelado ?‍♀️?‍♀️

Meni sicer Eurospinove sladkarije niso vsec, plasticen okus, vsaj 10 let nazaj so bile take.

sladke sladkarije, 07.11.2021 ob 10:20

Saj sladkarije morajo biti sladke!

Pisuka, kaj vam bo sladkarija, ce ni sladka!

Ve ste hujse kot moj moz, on si pece slane palacinke in jih maze s kislo marmelado ?‍♀️?‍♀️

Meni sicer Eurospinove sladkarije niso vsec, plasticen okus, vsaj 10 let nazaj so bile take.

Ja res, probajte njihovo tiramisu pecivo, sladko da te kar zvije. Tudi v Lidlu je enako. Če kupim čokolado pričakujem okus čokolade ne pa sam sladkor, če vzamem tiramisu pričakujem okus kave.

Palačinke so pa na tak način najbolše- sto ludi, sto čudi.

en poln vozicek v spinu sem dala 75€

razlika je ocitna ja

Jaz kupujem v spinu meso zelo dobro poceni proti sparu k je 5-5€/500g adijo pamet pa nc drugacen okus

vrecke wc papir cistila in podobno

hrana zivali gobice ipd

testenine vlozeno sladkor mlemo

to je to kar kupujem se ful pozna

salame in  kozmetika pa v spar ker majo v spinu zelooo slane salame in podobno razen sir majo ful dobr parmezan in pa edamec rezan

Res imajo preslane salame. Tako kot v Sparu in Merkatorju!

Slane palacinke s kislo marmelado, a ima kovid21, brez okusa in vonja tvoj moz????

Jaz 1x mesec, vec ali manj. Cistila pa pralne kapsule zelene, lepo disijo.

Od sladkarij pa od bozica do velike noci le gandujo cokolado oz cokolatine in cokolatine s cesnjevim likerjem, poceni mislim da 1.20?? In so mi njami, manj mocne kot mon cheri. Pa bio moko. Kako malenkost. Intimno milo amo essere eco ali malva na pumpico, pa milo za roke antibakterijsko. Pa 500ml milo za roke near idratante s proteini mleka , zelo lepo disi mmmm. Mogoce kake testenine.

Vceraj sem bila po dolgem casu v Sparu kupit bio banane. In grede vzamem pudinge( bio zdrobov, vaniljev) za eno pecivo naredit. Doma odprem in pospravim omaro, datum pretekel sept letos. Pa pismo. A moras res vsak datum preverjat. Naj se grejo solit. Pri jogurtih in izdelkih iz hladilnika gledam datume, za pudinge sem pozabila pogledat. Danes sem vseeno porabila ta zdrobov puding.

Šnelca_783, 07.11.2021 ob 13:39
    Vceraj sem bila po dolgem casu v Sparu kupit bio banane. In grede vzamem pudinge( bio zdrobov, vaniljev) za eno pecivo naredit. Doma odprem in pospravim omaro, datum pretekel sept letos. Pa pismo. A moras res vsak datum preverjat. Naj se grejo solit. Pri jogurtih in izdelkih iz hladilnika gledam datume, za pudinge sem pozabila pogledat. Danes sem vseeno porabila ta zdrobov puding.

Drugič pošlji v trgovino raje moža, predvidevam da ni tako nesposoben.

Sem na blagajni zagledala trde karamele s kavo( 8% kave). Meni so zelo dobre, zelo majhne. Mislim da okrog 1eur.

Zdaj ko grem mimo trgovine pokukam skoz sipo ce jih imajo na blagajni ali ne. Da se ne hodim notri guzvat, tezko dobis parking pri nas. Ce grem vzamem 6 paketkov.

Ja. Meso je škofjeloških mesnin isto kot v Sparu, le da je 3 x cenejše. Kavne kapsule Yerez, moka, sladkor  soda, polenta, za mačke palčke, pršut, olivca, kis za vlaganje, panetone, mleko, incune, zrnat fižol v konzervi, solato, krompir, suhe slive, slani prigrizki, parad.konc. v tubi

Tako ti povem, 07.11.2021 ob 13:44

Drugič pošlji v trgovino raje moža, predvidevam da ni tako nesposoben.

Ona je vdova. Šejm on yu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close