Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali naj poskusim ponovno?

Ali naj poskusim ponovno?

Ja no, saj malce pa res ne vem. Drugače vas ne bi spraševala po mnenju 🙂

Zato sem ti povedal svoje mnenje, ki ga nisi razumela!
Morda pa le nisi hotela razumeti, ker kolebaš med logiko in ščemenjem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

imam obcutek da si v sebi ze zdavnaj se odlocila kaj naredit ampak glej, vsi smo bili enkrat na temu da smo bili nezmotljivi in upali na najboljs. 🙂

le da to dodam, mislim na rvoj bivsi ne zna bit sam ker kot kaze skace in zveze v zvezo.t pa nikol nc dobrga ne prinese. tak je tudi moj bivsi…se dandanes…nezreli osebki pac ki ne vejo kaj bi radi v lajfu pa se odlocjo mal na bivso spomnt!

Ja tole da upas da te ne klice in da bos videla kako bo v bodoce, ni dovolj,tko sem jaz si govorila dve leti…in ugani kaj, ko me je…sem mu dala sanso za pogovor in to izlitje custev..s tem sem pa samo se dolila sol na rano ker na koncu se je izkazalo da je samo egotrip…nekej novga..vznemirljivga..da se ena caka nanj.ceprou vrjamem da bom mela vedno posebno mesto v njegovm srcu kot je sam reku. (niso pa dejanja pokazala tega!) vsaj jaz to lahko recem zanc .sedaj se pa spomnim nanj kot na let petkov soncni dan..in zakljucim. ne zelim vec analizirat….ker bi spet pristala kjer sem bila.v idealiziranju 😉

…ko se to PREDELA RESNICNO V SEBI..cutim pa da ti nisi niti se na poti tja. da si le premaknla vse tegobe v kot in delas oz.sluzis denarcke kot si napisala…in se zaenkrat s tem hranis….dokler bo slo….;)

pri ex lahko recem da potem sem spoznala da je isto kot je bil..kljub temu da se je zresnu…pa da ga je lajf sokiru in da se je odlocu met ob sebi ljudi k jih ma rad(neka bolezen huda), da ga komadi spominjajo name in da me vsi pogresajo…. skratka BULLSHIT.samo rabu je mal pojokcat pa najmanj shakespeare izpast…. potem se je pa izkazal v pravi luci..isti neresnez… omogoce ce bi se sedaj spoznala ko sva obadva starejsa bi slo ampk kot pravjo.preteklosti se spremenit ne da..na konc to ugotovis in ene zgodbe je res bolje pustiti v preteklosti.

je pa tako enim rata..enim ne 😉

lazi so pa dost pomembn faktor. sploh odvisno a se gre za banalne stvari….al hujse..vseeno si zelis imeti za partnerja svojih otrok pataloskega laznivca? brez zaupanja ni nic!!!

ne opravicuj ga. sedaj ko sta narazen in ko ti je izli custva…si se seveda mal omehcala… kaj pa na dolgi rok? bos sla lahko cez to…kaj pa na novo postavit temelje?

Hm ja, na dolgi rok… trenutno priznam ne morem razmišljati o tem. Trenutno sem v fazi premlevanja, delam veliko na sebi, vmes seveda tehtam vse pluse in minuse najine veze in kasnejših vez, posledično kaj so moje prednosti in kaj slabosti, vmes športam na polno. Vem, da ni najboljša pot, vseeno pa menim, da je bolje, da vse premeljem, kot da se tudi sama spustim v neko vezo, pa nimam prej popucanih vseh pojmov. Z ex ali novim. Se pa vse bolj nagibam k temu, da bom naredila nov korak. Čas brez njega je le naredil svoje, pa še simpatičnega fanta sem spoznala…:D Ampak delam baby steps, ker kot sem rekla, moram najprej spucati pri sebi kaj sploh hočem in kdo sem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close