Ali naj poskusim ponovno?
Več glav, več ve in ker moja ne ve več kaj naj, se obračam na vas.
Pred leti sem bila v vezi s partnerjem, ki mi je lagal. Zato sem ga zapustila. Vsa ta leta me je iskal, vendar nisem hotela imeti nobenih stikov z njim. Moje veze vmes so bile vse bolj medle, saj sem na nek način vedno iskala njega. No, ob zadnjem klicu, pa sem se odločila, da sprejmem vabilo in sva se dobila. Čeprav ima dekle (sicer dokaj frišno), mi je priznal, da sem bila in sem še vedno njegova največja ljubezen. Sicer ni rinil vame, vendar vem, da če bi jaz hotela kaj, bi bila ponovno skupaj. In tu je problem.
Kaj naj? Naj mu verjamem, da se je spremenil? Ali naj iščem drugega moškega, ki bo v meni zbudil tako močna čustva?
Pozabi nanj, samo še večje trpljenje si boš nakopala. Z razlogom sta se razšla in ni razloga, da bi se ponovno znašla skupaj. V drugih zvezah se ne najdeš, ker se nisi spoprijela s preteklostjo, razčistila pri sebi in tako dopustila, da se dobre stvari niti niso začele.
Ničesar ne išči, začni se posvečati sebi in se bo zgodilo, kar se mora.
Vec glav res vec ve, vendar o cloveku, ki ga ne poznamo, vemo vsi enako in to je nic.
Dvomila bo tudi, ko bo prišel drugi. Noben pa ne more garantirat, da ta fant ali pa naslednji ne bo več lagal ali pa da bo. Vse lahko le ugibamo. Kaj pa če je fant spoznal, da je naredil napako? Enkrat gotovo bo in noben ne ve ali je ta čas že nastopil.
tvoj “kizmet” odnosa z desci si pa opisala v popolnosti ☺ … ampa paše pa, ko ti ga nabije do fotrnice, anede — pa četudi bi ga utopila v žlici vode … je.bat ga, narava je pač takšna tudi za ženske ☺
Varanje ni fajn, sicer je v ljudski naravi in pri moških ni vezano direkt na ljubezen.
Zdrav odnos prenese več varanja, kot nezrav vernosti.
Ker je pa zdrav odnos med dvema zaljubljencema itak zelo redek pojav, preden ko se odločiš ali je oseba vredna tega, da ji varanje odpustiš, ali ne- DOBRO PREMISLI!!!
Naj se najprej zahvalim za odgovore. Seveda so nekako taki, do kakršnih sem prišla sama. Očitno se je v tem času spremenil, pa vendar kako naj vem, če se je spremenil tako, da ne bi več lagal? Rada bi verjela, da je možno spremeniti slabe navade, še posebej, če veš, da si zaradi njih izgubil nekoga pomembnega, a po vašem mnenju sodeč, to ni možno. Pa ni bilo govora o prevari. A to bi še morda lahko oprostila in pozabila, ostale stvari pač ne. Sam kaj naj, če pa je imel tisto nekaj. 🙂
Edini način da (Z)VEŠ je …. da probaš….
Je pa tak da nobeden tu ne VE kaj je… sklepamo pač lahko ampak sklepi so na podlagi lastnih izkušenj in lastnih projekcij ter spoznanj…. niso pa absolutni.
Slabe “navade” je možno spremeniti, potrebujemo pa običajno določen čas. Res pa je, da nekaterim tudi nikoli ne uspe. To je ravno čar življenja, ker ne veš. In ker ne veš, se moraš tudi sama malo potruditi, sicer bi ti vse bilo preenostavno. 😉
Ni me osvajal, ni mi rožic sadil, povedal pa mi je, da sem bila in sem še vedno njegova največja ljubezen. Je pa res, da ne vem zakaj me je vmes ves čas iskal. Ampak no, iskal me je vsa leta, a jaz nisem bila pripravljena na srečanje z njim. Sedaj sem pa mislila, da me nič več ne more pretresti, a sem se motila. Pač, nisem pričakovala priznanja ljubezni. In, čeprav se zavedam, da je vse zgodovina, ne morem mimo vprašanja: kaj pa če? Kaj če bi nama sedaj res uspelo. Sedaj sva le toliko starejša. Vmes sva dala čez nekaj vez, pa naju še vedno veze tisto nekaj. Težko je opisat. In ja, seveda se zavedam, da bi bilo najbolje iti naprej. A še vedno ostane tisti: kaj pa če…
Jah, ujemava se v vseh stvareh. Podoben način življenja, rada imava enake stvari, prihodnost si slikava enako, čustva so nora, etc. To je tako posebnega. Me je pa večkrat prizadel s svojimi lažmi. Ampak ko sva se srečala, je bilo kot da vmes ni bilo let. Pa saj ok, priznam. če bi spoznala človeka, s katerim bi se vsaj pol tako ujela, ne bi več razmišljala o bivšem, a ne vem zakaj se to nikakor ne zgodi. In seveda se strinjam, da se lahko zgodi, da se bom tepla po glavi, če bova spet skupaj in bo vse tako kot pred leti. A kaj če se bom tepla po glavi, ker ne bom z njim? Koliko pravih ljubezni pa se človeku sploh zgodi v življenju?
Forum je zaprt za komentiranje.