Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali naj bom z njim ali ne ?

Ali naj bom z njim ali ne ?

Star je 30, jaz 35. Nikoli poročena oba. že 4 leta ni imel ženske, je tih, miren, meni so mirni všeč. Njegov izgled mi ni preveč všeč, je zelo visok, čudno se drži, a ko govoriva po telefonu, se topim. Kaj storiti ? 🙂 Hvala

želi si, da poskusiva !

Preprosto. NE.

Če ti njegov videz ni všeč, boš težko z njim bolj intimna, kot pa le preko telefona.

Ko je to to, ne sprasujes drugih…

Lahko si pa poiščeš čednega,lepo držečega, ki te bo mlatil, žalil in dajal v nič.
Pri 35-ih bi pa že lahko vedela kaj hočeš…al pač ne?

NE (si ga ne zaslužiš… zelo visokega in čudnodržečega)

ma kaj takšne greš spraševati tukaj? halo!!!
če ti ni do njega prav nič, ma nič, nič , NE. Kar se tiče glasu pa mi deluješ kot ena 13 letnica.
kaj ko bosta intimna mu boš dala glavo v škartoc?

ugotavljaj v živem druženju, ker s telefonom res ne boš spala ali živela, se družila v živo. vprašaj se, kaj sploh želiš. biti s telefonom v roki, kjer se topiš ali s človekom v živem druženju.
če ni neke kemije, je bolj ko ne obsojeno na propad. ker če ti že sedaj nekaj ni všeč, kaj bo šele potem, ko bo bolj kristalno jasno spoznanje človeka.
če ti je pa drugače fajn kot človek, pa še vedno lahko ostaneta prijatelja. vendar, ker si on obeta nekaj več, potem je vprašanje, če je pripravljen samo “na to”.
če te ne privlači tudi v intimnem smislu, ko se v živo družita, potem niti ne poskušaj in se ne sili, če ti ni. ali pa, ne sili nekam samo zato, ker je kot prvi prišel mimo in ga boš zato zagrabila za vsako ceno.
se pa strinjam zgoraj, ko začne cvrčat, ne sprašuješ drugih kaj bi in kaj ne.

kje je zaposlen in kaj dela……mogoče tipa poznam

Odgovor že itak poznaš in to je ne. Ne delaj si utvar, ne prepričuj se, da ti je kul, če ti ni. In ja, če ti je nekaj všeč, potem to veš in ne sprašuješ drugih za mnenja.

pri meni je bilo isto,sem malce preuredila videz-zdaj sva srecno porocena z 2 otrokama

Jaz pa pravim tako: v sili pes še muhe žre. In ti pri svojih letih si že malo out, tako da bodi vesela, če se kdo zate zanima.

Tudi moj meni na prvi pogled ni bil všeč. Ko pa sem ga počasi malo bolje spoznala, mi je postal najlepši in mi je še danes.

Morda pa se mu je ravno zaradi mene razvedril obraz in je postal lep, saj so mi tudi drugi povedali, da se je ob meni čisto spremenil. Prej je bil nesrečen, kar se je kazalo tudi na njegovem obrazu in drži.

Tudi jaz sem nekoč spoznala tipa, ki mi je bil vizualno bolj anti kot ne. Ni mi bila všeč njegova drža, pa zobe je imel nekako nametane, ne naravnost, pa pleša se mu je že kazala (pri 25-ih!!)… Bil je nekam suh, brez mišic, skratka, vizualno nič kaj privlačen.

Ampak govorit je pa znal! 🙂 Pa nasmejal me je kot še noben. Bil je zabaven, duhovit, razgledan, prijazen in nežen. Najprej sem ga mislila kar skenslat, zaradi videza pač. Vendar sem pogrešala najine pogovore, sprehode, izlete in smeh.

Potem sem mu po nekaj mesecih vseeno dala šanso za “kaj več”.

In zaključek zgodbe? Bil je moja velika ljubezen, še danes ga imam rada. Nikoli si ne bi mislila, da se bo tako končalo.

Sicer nočem biti nesramna ampak pri 35 imaš pa res že toliko kilometrine za seboj, da bi lahko vedela kdo ti je le malo všeč ali gre za osebo s katero vaju druži kaj globjega. Sem le nekaj malo starejša od tebe, že dolgo v zakonski zvezi in si resnično ne predstavljam, da bi morala ponovno na zmenkarjenja sploh pa se mi zdijo moški vedno bolj nerealni v svojih pričakovanjih, ker so tako zbombardirani z raznimi medijskimi podobami “umetnih žensk”.

Ne ga vzet….., ker, če tip hoče 5 let starejšo žensko in si ne more sebi primerno najti po letih seveda, je itak papak….. hehe.
Hišša …. dobr si to napisala…. Na sliki ženske ….. zelo lepe…… , ko ves make ap dol dajo …… dostkrat ostane knedl v grlu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close