Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali na plaži Zrče (Pag) pobirajo vstopnino?

Ali na plaži Zrče (Pag) pobirajo vstopnino?

Je bil kdo od vas letos že na plaži Zrče?
Zanima me, ali je vstopnino za na plažo (čez dan), ali je samo zvečer, ko prirejajo partyje?
Je plaža Zrče sploh še primerna za družinsko kopanje (z osnovnošolskimi otroki) ali je prevelik razvrat podivjane mladine čez dan?

Vstopnine čez dan ni, je pa plačilo parkirnine.

Čez dan ni razvrata mladih, ker zjutraj vsi kapitulirajo, je pa tako- na prvi uč- lepa bela plaža, če pa pomisliš, da je bilo gor ponoči trume pijanih, za katere si upam trdit, da so marsikateri obrnili želodec, pa da niso ravno iskali WC-ja, pa da se je razbila tudi kaka steklenica- nas je minilo.

Plažo vsako jutro v nulo spedenajo, tako da ni ovir. Dopoldne so Zrče prazne podivjane mladine, ker spi. 🙂

Popoldan je že drugač. Takrat se že mladina spet začne nabirat.

Res je. Sm pred par leti bila tam in zjutri so res u nulo čistl plažo, že popoldan je bilo drugač, da o večeru nit ne pišem.

Sem bil prejšnji teden – niti razmišljajte ne o obisku z otroci, če mene vprašate. Verjetno imate enako težavo kot jaz, ki sem s starši tam večkrat dopustoval. Tega ni več.

S temi zrci so meni ze dvakrat pokvaril sopust cist.,smo v stari novalji in se slisi glasba tuctuc do tja, je ravno en kanal po zraku do apartmaja in ne morem spat. Ne vem, ce bom sla se tretjic, vsako noc je isto. Gor medrzi samo odlicna plaza v stari novalji

Smo včasih hodili v Zrce, ampak zdaj se v tisto vodo nebi šla kopat za noben denar. V ta zaliv gre vsako jutro vsa svinjarija iz vseh klubov tam. Letos smo šli en dopoldan samo pogledat kako je zdaj tam (pač nostalgija), pa stopim direkt na kondom, svinjarije too much, da ne govorim v kakšne skrajnosti gre gradnja klubov, raznih barov, pomolov…žalostno res kaj je nastalo iz nekoč lepega zaliva s čisto vodo

Parkirnina je 7 kun na uro

Pa ne hodite…Ali pa spišite peticijo proti klubom in kapitalu, ki se dol obrača.

Koliko stane vstop v klub? So potem drage pijace tam?

Plaža Zrće je bila v včasih milina. Sem bila pred cca 30 leti, ko je množice turistov še niso odkrile, napol prazna, še lokala ni bilo nobenega takrat. Si prišel, postavil marelo, se namestil na kamenčke in užival v miru, morje kristalno čisto … res je bilo lepo.

No, pred 30-leti so bili že tam posamezni lokali celo z istim imenom kot danes 🙂 pa diskači…. res pa da ssta bila le 2 al trije kolikor se spomnim…. že takrat se je zvečer tam mladina zbirala in pijančevala.

Kar se pa tiče, da plažo do zjjutaj očistijo!? le kako si to nekateri predstavljate? Da vse kamne poberejo umijejo in jih nazaj nasujejo, pa črepinje od kozarcev in steklenic, ki se pomešajo med kuglami… ni šans, da bi tam hodil bos. počistijo le tako, da poberejo vso večjo svinjarijo, ki se da pobrati…

Še mesto Novalja je nasvinjana, da tud spiranje z vodo in vsakodnevno jutranje čiščenje pločnikov ib ceste nič ne pomaga, vse umazano in zasuto s smetmi od raznih fast foodov, ki so odprti celo noč, pločevink, razbitih steklenic, polno praznih srebrnih ampul smejalnega plina. Tla razmazna s ketchupi to go in razno hrano… da o bruhanju in scanini ne govorim. Plastenke in cele steklenice poberejo že zgodaj zjutraj sami starejši domačini, ker jeto vračljiva embalaža in dobijo nekaj kun za to.
Mestna plaža ob hotelih v Novalji v treh tednih ni bila niti enkrat spucana.

Za družinsko kopanje je v tem delu paga primerna le plaža v kampu straško. Če pa nisi gost kampa, je pa vstop zasoljen s ceno, tako da zunajnih obiskovalcev praktično ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close