Ali moški zavohate obupano žensko?
Idealen par, 27.01.2025 ob 18:33
Muca v žaklju, 27.01.2025 ob 16:58
Anonimno 7768, 27.01.2025 ob 16:53
Anonimno 3490, 27.01.2025 ob 16:49
Imam prijateljico, ki si neizmerno/ na silo želi zvezo/ moškega. V svojem obupu je izgubila kompas. Dejansko hodi naokrog in se obnaša tako, kot bi se ponujala. Povedala sem ji svoje, a pravi da pretiravam. Škoda mi jo je. Opazi jo samo kak luzer, takih kot si jih ona želi, bežijo od nje. Verjetno zato, ker začutijo njeno obupanost.
Imam prav?
Iščem punco za redna srečanja. Poveš lahko njen kontakt kakšen ali njej omeniš, da me zanima njo spoznat?
Se pravi, ti bi vzel karkoli, brez da bi vedel kaj si želiš od ženske in brez da bi jo vsaj enkrat prej videl? Kar direkt na redna srečanja?
Ja a nista direkt za skupaj? Ona obupano išče njega, on obupano želi njo. Super!
Itak je obema vseeno, kakšen je kdo. Glavno, da sta v paru.
Samo otrok ne imejta. Prosim!
???
Jaz ne takoj. Ko pa to začutim, bežim, kolikor me nesejo noge.
Podobno nekako je mene označila, oseba k sm si z njo za moje pojme postal nekako “blizu” nekaj časa nazaj.
Res je da še nisem pozabil, ampak kar vem da je bilo prav da se je vse skupaj zaključilo.
Vem da med obupanost je slaba lastnost… ampak ali je to obupanost če te boli razhod.
Če veš da v odnosu ali razmerju ali čemurkoli čutiš da se ne počutiš dobro, gledajo nate kot da si obupan, ali da nimaš svojega živlenja.
Včasih ni to obup ampak pač bolečina ki jo čutimo ko se na koga navežemo in to njih odrine sploh to da je prehitro, prehitro je zelo relativna stvar… pač ni vedno tako kot želimo, pričakujemo, in kaj pač ne gre… v marsičemu se človek lahko vedno izboljša.
Ampak labele postavljat kot obupan, odvisen od odnosov in podobno takrat ko razmerje pač ne gre več naprej je zelo preprosto.
Kolegica je totalno obupana? Anonimno_3490
Deluje kot da jo ti malce grdo predalčkaš… ni ravno najboljša kolegica?
Naj poizkuša kot se ji zdi primerno? Mogoče pa ni obupana, mogoče samo naivna…
Sploh veste kaj obupana pomeni?
In namesto da jo obsojaš, ji predstavi kakšnega prijatelja…
Sveti duh!, 27.01.2025 ob 19:38
Sveti duh!, 27.01.2025 ob 19:18
Dvomim, 27.01.2025 ob 19:05
Dvomim, da so moski sposobni karkoli zavohati sami, hehe. Za to so cisto prevec preprosti. Kolegica se ponuja in oni to izkoristijo. Samo zato gre.
Seveda. Jaz bi tudi z veseljem se imel dobro z njo. Ampak bi bil uzaljen in jezen ce ona na to gleda kot izkoriscanje. Jaz bolj to gledam kot sa sem ji naredil uslugo in ji omogocil, da me zacuti brez pretvarjanja. V kolikor mi ne bi bilo dobro, pa bi se res pocutil, izkoriscenega iz njene strani. In to bi ji jasno dal vedeti. Pac mora tudi ona dati kaj od sebe da sem bom jaz imel dobro
In ocitno se vsi ti moski katerim se ponuja nimajo dovolj dobro z njo. Niti toliko dobro, da jo hocejo spet videti. Res redke so zenske izjeme, ki so s seksom sposobne spremeniti kako jih moški vidi. Taksnih je mogoce 2%. To so res tiste kvalitetne zenske, ki so cutno in custveno izjemno razvite. Poleg tega tudi mentalno in imajo izjemno samopodobo. Vse to jim omogoca da se v seksu znajo res sprostiti in uzivati. To so zenske prve klase. Vecina pa v seksu le caka, nudi mehanicen seks, saj sama ne uziva dovolj sama v svojem telesu in trenutku. Skratka moskemu ne nudi nikakrsnega uzitka ki bi bil konkretno boljsi kot masturbacija. Kdo pa sem jaz da te bom ucil in cakal 5 let da se sprostis. Al si al nisi. Ce nisi, next…pa brez zamere. Tudi moski hocemo uzivati in kaj imeti od seksa z zensko.
Malo pojma imaš o ženskah v tem segmentu opisovanja… Nekatere ženske ščejo super dobre moške in jih tudi dobijo ìzključno s seksom. Si pač moški bebo, kot večina, ki tega ne ve. Takih žensk je mogoče 2 %. Lahko pa veliko več. Ne izgledajo dobro. Ne. Imajo pa močno vampirsko seks energijo, ki moške obsede. Narcistične ženske so to. Narcističnih moških je pa tam okol 70 odstotkov prav gotovo, ki točno vedo kako kakšno butasto in naivno žensko dobiti, pa je lahko karakterno, statusno, ekonomsko ali kakorkoli na visoki ravni, pri čustvih pa pade na idiote…
Imam eno tako prijateljico, žal. No, niti več ni moja prijateljica, ker je bila ljubosumna in je potem pisala vsem mojim potencialnim partnerjem in celo sedanjemu partnerju, da bi me blatila. In pri tem vzela stvari iz konteksta. Večinoma pa o tem kakšna sem in koliko moških sem imela in kakšni luzerji so bili. Nisem sploh imela toliko moških, po razpadu veze dva v sedmih letih in ja, saj vsak je preveč, če smo že pri tem. Jaz sem zdaj v resni vezi, ona je že takrat imela po tri naenkrat in potem kdo pač bo boljši in ji več dal materialno. Vsak se jo hitro znebi in zdaj so se že zmenili med seboj. Grozno je to, da se ti to dogaja pri štiridesetih letih. Pa v bistvu kljub temu, da me je razočarala kot prijateljica poskušam njeno zmedo razumeti. Kaj se ti dogaja v glavi, katere komplekse imaš? Je bila zlorabljena? Res ni normalno kar dela, hitro je pa plen takim, ki samo seks iščejo.
Forum je zaprt za komentiranje.