Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ali moj luzername še dela ??

ali moj luzername še dela ??

Zdravo vsem skupaj,

menda se zločinci vračajo nazaj na kraj zločina, sicer nisem zločinec (še :))
ampak menda potrebujete nazaj nekoga, da bo brisal zgrešene poste, ter običajno popival v Kamnu (če še obstaja)..

Ostalo pa itaq deluje..

Če me sprejmete nazaj, se ohka kar dogovorimo za pijanko, samo prej je potrebno povedati, da bom lahko iz trgovinskih vozičkov pobiral tiste kovančke po 5 SIT :))

Drugače – kako ste kaj ??

Lep petkov dan vsem skupaj..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Bravo Klemenxx, vrni se, da ne bi bil tako daleč, bi ti dal jaz za pir,
da se ne bi mučil s pobiranjem drobiža.
Pridi.

LP

Oohohoo 🙂

Jep, je manjkala ena trda roka klele 🙂 Pa tud najskromnejši se zadnje cajte nekej izmotava za na pir jit, kao cajt pa to. Ampak pomoje pili RC švedinj 2.0, ki so trenutno menda še v beta 3 verziji, govori pa se naokol, da bojo menda še hudo boljše od 1.0.

Skratka WB…

Welcome back klemenxx!

Oooooooooooooooo, (pod)šefe – lepo da si se vrnil…

Pr Kamnu sicer geslo ‘Vroče Švedinje’ še vedno dela, le da je usoda Zlatolaske trenutno še neznana… (Hmmm pa je očitno že v polni formi :))

Lep pozdrav

Hmmm je vedno v polni formi, edino prioritete procesov včasih malo menjam, včasih pa žal pridem v okolje, kjer multitasking ne deluje in takrat ima proces z najvišjo prioriteto 100% porabo resorsov 🙂

A te je Primož podkupil al pregovoril?….;-)))

Vseeno welcome back!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

bi neki napisal, pa nimam cajta….

Alo alo,
psssst, it is I – Zlatolaska, menjala sem nick.

Imam še tri tedne do roka, ampak G pravi da lahko grem v Rim že danes, jutri ali pa čez tri tedne.

Zadnje dneve nisem bila nič tukaj gor, odkar sem na porodniškem dopustu nimam več toliko časa za surfanje.

Klemenxx, toplo, toplo, toplo dobrodošel nazaj! Pošteno smo te pogrešali.

Če boste kakšno srečanjce pri Kamnu organiziral (pred 11.7.) – se priporočam ampak piškotov tokrat ne obljubljam.

btw: Kaj hu&%$#%&/ ga že dva dni serje Siol? Ne morem in ne morem na moj mejl…

Oooooo-la-la… :))) WB!!!!!

Glej, glej, koga vidijo moje očke……….

LP iz Totega
Senka

Evo ene mp3 pijanke :)))

oooooooo – živjo Senka, danes sem bil na Lentu, prijetno kot vsako leto..

Samo še na Jazz izvajalce počakam, da pridejo pa bo..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ko prideš, mi obvezno napiši mail s telefonsko, da ti poravnam dolg(nekaj pirov seveda za intelektualne usluge…).

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close