Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ali mobiteli povzročajo raka

Ali mobiteli povzročajo raka

Ej, meni pa se je jajce res skuhalo!!

Meni je tudi se skuhalo!!

Zdaj pa me je strah poklicat punco. Je mal blond, pa… Kdo ve, kaj se bo njeni glavi zgodlo.

Raziskava je pokazala, da mobitel seva take vrste sevanja, ki ob dolgotrajni uporabi povzroča raka. Kaj vam potem tukaj ni jasno?

Nisi narobe natipkala, bluziš brez, da bi se ti kaj sanjalo o zadevi.

Urbana legenda, dokazano neresnična: cook an egg with mobile phone
“It didn’t work. After 90 minutes the egg was still cold. “Clearly, people are eager to have their technophobias confirmed,” Adams observed, “but a cellphone’s power output is half a watt at most, less than a thousandth of what a typical microwave oven emits.””

končno se je javu še nekdo, ki se vsaj malo spozna na te stvari in ne verjame vsaki neumnosti. yeeyee, očitno to deluje samo pri tebi…

Pozdravljeni,

Svetovna zdravstvena organizacija WHO je v svoji oceni res izrazila možnost zdravstvenih tveganj zaradi izpostavljenosti radijskim signalom. Če pa vas je ob tem slučajno zaskrbelo in ste začeli razmišljati, kako bi lahko zmanjšali vplive signala mobilnih telefonov, smo na naši spletni strani pripravili par priporočil, kako to narediti.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Mnogo mnenj, mnogo razprav…kjer je dim, je tudi ogenj…jaz pravim…bolje preprečiti kot zdraviti. Dejstvo, da brez telefonov ne moremo več…torej govori na slušalke, uporabljaj telefon z manj sevanja ali preprosto pritrdi naj ploščico iz poldragega zdravilnega kamna, ki pobira, odstranjuje sevanje vase…jih je kar nekaj…

In ti temu vrjameš?? Si sama to probala naredit…da se je res jajce skuhalo?!? Če nisi pol si res blond da vrjameš video posnetku ki je lahko zmontiran ki tut lahko 10x zamenjajo jajce s kuhanim..

Sam res dolgo nisem nasmejal tako neumnosti..hehehe

Dejte link popravi ker baje stran ne obstaja.. 😉

Ali kdo ve, kateri mobilci manj sevajo? Verjamem, da škodijo

Dejte link popravi ker baje stran ne obstaja.. ;)[/quote]

Hvala za opozorilo. Smo popravili link.

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close