Ali ločite burko in hijab?
Slovenka, ateistka, 30.01.2025 ob 06:00
Da, burka me kar strese, lep, velikokrat z obleko usklajen hijab, pa me prav nič ne moti. Obraz je odkrit, ne vidim težav.
Tako se začne. Najprej z hidžabom, konča se z burko.
Lep primer je homoseksualnost.
Vsak je rekel, vseeno mi je kaj delajo samo, da mene pustijo na miru oz. ljubav ne zna za granice.
Od tega smo prišli do homo poroke, posvojitve otrok istospolnih, parad ponosa, lgbtq, 49 spllov, sprememb spola in učenje mladoletnih otrok, da je to vrednota.
Enako bo z implementacijo islama. Začne se v blagi obliki, nato pa preideš v šeriatsko pravo.
Če ne verjamete poglejte Iran pred islamsko revolucijo in danes. V manj kot 50 letih se je spremenilo vse in to zelo na slabše, nazaj 14 stoletij v 7.stoletje.
Bi te pa motilo če bi nekdo vlekel velik lesen križ za sabo po mestu.
Ej stara, ločenost države in vere vedno povdarjate, vsa ta oblačila pa so direktno izzivanje, to je tujerodna invazivna vrsta, to je tako kot v Franciji treba prepovedati, ker tu se ne bodo ustaili, naslednja zahteva bo širijat, prvo zanje , nato za vse , nato pa poboj vseh vas ateistov , to jim koran zapoveduje tako !
Slovenka, ateistka, 30.01.2025 ob 07:08
Kaj pa, če kot izzivanje razumem tudi nedeljsko mašo po TV, zvonjenje cerkvenih zvonov, celo verižice s križi, ki se vidijo? Sicer vse dojemam kot pravico svobodne izbire, a v čem vidite tako veliko razliko?
Krščanstvo je pri nas tradicija, ne pa islam.
Kdo pa ste vi koji kurac, da boste men govoril, kaj lahko jaz delam in kaj ne?? Kaj lahko oblečem in kaj ne?? Od kje ideja, da so pokrite ženske nasilno pokrite?? Poznam veliko muslimanov iz Bosne, Kosova, Turčije, PAlestine, pa tega še do zdaj nisem slišal… Ene so pokrite, druge ne.
Druga stvar: kdo ste vi koji kurac, da boste govoril, kako naj živim?? Kaj, a mi plačujete stanovanje pa vse stroške? ne,a ne. Tako, da odjebite ! Vi SDSovci pa katoliški blazneži boste men govoril, ali se lahko poročim z dedcam al ne?? Moja stvar, kaj to vas stane, sej vse jaz plačam ! No, evo pa smo se zaletel s prepričanji, napadate muslimanke, napadate mene kot pedra, napadate vse. Ko pa kdo vas napade, je pa drama, a?
Nimate za frajart komurkoli, niti proti porokam, niti proti nam homoseksualcem, niti porit temu, kako je človek oblečen, in v kaj verjame. JAz tud ne posegam v vaša verovanja, ker imate glih sami to pravico, da verujete zarad mene v Lego kocke. Ampak dokler ne posežeš v mojo svobodo obnašanja, je čist vse ok, zarad mene…Tko da odjebite že enkrat, mamu vam….
Pejte nazaj v vaše selo, ap se tam zaklente v bajte, pa je to to, ne hodte po mestih, se mi kr kozla k gledam tele majmune vaške k misle de je ameriko odkril k enkrat mal v dolino pride, bruh
razlike, 30.01.2025 ob 08:41
BURKA se nosi samo v Afganistanu, je modre barve in ima mrežo čez oči.
Tisto črno pokrivalo s črno krpo čez obraz pa je NIKAB. To je tradicionalno pokrivalo v arabskih državah, ki pa so ga posvojile tudi skrajne muslimanke v drugih državah, npr. v Bosni.
Dajte se že enkrat malo podučit, kaj je kaj.
pa ne morete razumeti, da nas niti malo ne zanima neka zaostala religija in bedaste ženske, ki mislijo, da boga za jajca držijo, če se skrivajo za nekimi dekami in si domišljajo, da je to njihova odločitev. In to v času, ko kozojebci skrajno kršijo vse pravice žensk, če le pridejo na oblast. kurbe butaste pa mislijo, da drugod pa ne bo tako, ko bodo prišli na oblast.
pajo42, 30.01.2025 ob 07:47
Kdo pa ste vi koji kurac, da boste men govoril, kaj lahko jaz delam in kaj ne?? Kaj lahko oblečem in kaj ne?? Od kje ideja, da so pokrite ženske nasilno pokrite?? Poznam veliko muslimanov iz Bosne, Kosova, Turčije, PAlestine, pa tega še do zdaj nisem slišal… Ene so pokrite, druge ne.
Druga stvar: kdo ste vi koji kurac, da boste govoril, kako naj živim?? Kaj, a mi plačujete stanovanje pa vse stroške? ne,a ne. Tako, da odjebite ! Vi SDSovci pa katoliški blazneži boste men govoril, ali se lahko poročim z dedcam al ne?? Moja stvar, kaj to vas stane, sej vse jaz plačam ! No, evo pa smo se zaletel s prepričanji, napadate muslimanke, napadate mene kot pedra, napadate vse. Ko pa kdo vas napade, je pa drama, a?
Nimate za frajart komurkoli, niti proti porokam, niti proti nam homoseksualcem, niti porit temu, kako je človek oblečen, in v kaj verjame. JAz tud ne posegam v vaša verovanja, ker imate glih sami to pravico, da verujete zarad mene v Lego kocke. Ampak dokler ne posežeš v mojo svobodo obnašanja, je čist vse ok, zarad mene…Tko da odjebite že enkrat, mamu vam….
Pejte nazaj v vaše selo, ap se tam zaklente v bajte, pa je to to, ne hodte po mestih, se mi kr kozla k gledam tele majmune vaške k misle de je ameriko odkril k enkrat mal v dolino pride, bruh
Tebe pa ati ni imel rad, mati pa še manj!? Revež…
Oboje bi morali v našem okolju prepovedati. Tisti, ki želi to nositi naj gre v okolje, kjer je to jim ok, tukaj te kulture ni in če želi biti tukaj naj se prilagodi tukajšnjim razmeram.
A ko si eno obalno mesto določi, da je sprehajanje v kopalkah prepovedano, to ni diskriminacija in je vse ok, če pa burke itd. Prepovedo bi pa bila diskriminacija…. To je dvoličnost.
Tukaj se tega ne nosi, kdor tega ne more sprejeti, naj gre drugam. Tako bi moralo biti.
Točno tako. In zakaj je prišlo do versko blaznih držav na Balkanu? Zarad telih neumnih vojn. Bošnjaška oblast je sama delala na tem, da so bosanski muslimani ratali bolj versko blazni kot pa pred 1991. V bistvu so povzeli nazaj stanje, ki je bilo v Kraljevini Jugoslaviji. Edina pametna tvorba je bila titova Jugoslavija, ki je dovolila vero, ampak so se verski šefi klanjali Titu, ne pa tako kot je sedaj, obratno ! Tako da čim več vojn, da bo čim več ekstremizmov. Ketne pa itak en povprečen SDSovc ne razume, je prezabit.
Slovenka, ateistka, 30.01.2025 ob 07:11
Skrbi me, da labko naenkrat postane problem še marsikaj. Bolniki, invalidi, starejši ljudje…
Vsi našteti so že problem. Kdaj ga bodo pa začeli o nacistično reševati s kurjenjem v taboriščnih krematorijih je pa zgolj vprašanje časa. Tale okupacija Evrope z migranti niti pod razno ni slučajna in nenamerna. Tisti, ki o tem odločajo zelo dobro vedo kako neradi se dajo ljudje o čemer koli poučiti, kako z veseljem vztrajajo v svoji nevednosti in posledično neumnosti. Prav veliko se ne da narediti. Kriminalci in idioti najnižje kategorije so nas že preplavili. By by Europa.
?, 30.01.2025 ob 10:51
Prepovedati jim zakrite hodit v javne ustanove. Jaz za pusta ne smem voziti avta, it na banko, posto… oblecena v Piko Nogavicko.
In pa ja, ko pridem na obisk, spostujem pravila gostitelja, ko pride nekdo k meni na obisk, pricakujem spostovanje mojih pravil.
V Sloveniji so in zato naj zanje veljajo pravila, kot za nas, Slovence! Za pusta je Slovenec kaznovan, če ima masko na obrazu. Zanima me ali bi ga kaznovali, če bi se za pusta oblekel v burko, kaj mislite?
Če so jim tako všeč burke, naj se odselijo tja, kjer jih nosijo!
Forum je zaprt za komentiranje.