Ali lahko zavrnem vpogled zdravnika medicine dela v svoj zdravstveni karton?
Kaj pizdite vsi… ste se šlepali na razne psihiatrične diagboze, zdaj pa je prišel račun zadaj.. kar je bilo včasij olajševalna okoliščina, je zdaj pistalo resen problem.
Tisti, ki je normalen, ve, da zdravnik ima pravico videt dokumentacijo in prav je tako. In tisti ki nima kaj skrivat, se s tem ne obremenjuje.
Tukaj je nekaj odgovorov v zvezi z zdr. pregledom za zaposlitev.
https://diagnostika-clarus.si/aktualno/34/zdravniski_pregled_za_sluzbo_vse_kar_morate_vedeti/
Pa bo medicina dela izdala spričevalo brez kartona?
[/quote]
Meni ga je. Pa tudi drugim sodelavcem, ki niso prinesli kartona. Od sodelavke zdravnik sploh noče pošiljat kartona, ker je rekel, da ima že toliko administracije, da nima časa za paciente in naj si z meidcine dela smai pridejo iskat karton.
Meni ga je. Pa tudi drugim sodelavcem, ki niso prinesli kartona. Od sodelavke zdravnik sploh noče pošiljat kartona, ker je rekel, da ima že toliko administracije, da nima časa za paciente in naj si z meidcine dela smai pridejo iskat karton.
[/quote]
takmu zdravniku bi morali prepovedati opravljati delo
ko sem omenil eni iz Avstralije, da pri nas za zaposlitev zahtevajo pregled pri psihologu, je rekla da kaj takega še ni slišala pa je stara čez 60. Tisti testi ki jih opravlja psiholog so pa zelo slabo povedni, nekdo lahko ima motnje pa se s tistimi standardnimi testi, ki so tam bolj redko ugotovilo. Tiste bolj specialne pa redko kdo počne, ker so bolj zamudni in zahtevajo več znanja.
Forum je zaprt za komentiranje.