Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali lahko dobiš vozniško brez da bi vozniško naredil?

Ali lahko dobiš vozniško brez da bi vozniško naredil?

Skratka, hčerka je že tretjič takoj po štartu izpitne vožnje padla. Verjamem da so za to krivi ocenjevalci, saj ni mogoče da bi trikrat zapored padla… Ali ji lahko vozniško “priskrbim” na kak drug način?

hah očitno pac ni za voznjo

Vse je možno, samo malo verjetno da te ima kdo toliko rad v tej verigi odločevalcev da bi riskirali službe in svobodo zate.

Odgovor na objavo uporabnika
(ne)voznik, 25.09.2025 ob 16:42

Skratka, hčerka je že tretjič takoj po štartu izpitne vožnje padla. Verjamem da so za to krivi ocenjevalci, saj ni mogoče da bi trikrat zapored padla… Ali ji lahko vozniško “priskrbim” na kak drug način?

Lahko ji kupis voznisko. V paketu z ponarejeno diplomo MF in specializacijo iz srcne kirurgije je baje mal cenej.

sredstvo ki odpre še tako težka vrata

.https://www.youtube.com/shorts/KXwKNaWSthY?feature=share

Pa ja ne da se je Nika spet spravila delati vozniško, posluš mamica za tvojo sončnico je bolje da ne vozi, naj se raje vozi s taxijem ali busom, če bo pa dobrega tipa dobila bo pa on vozil, saj zraven bo lahko ravno tako šimfala kljub temu da ne bo imela izpita.

kako in kje?

pojdi se pozanimat na Štefanovo ulico 2, 1501 Ljubljana

Fukat naj da komisiji!

haha. resno…

Ne poznam junaka, ki bi jo .Fuj

tudi če ti jo nekako uspe pridobiti na nezakonit način, te bodo slej kot prej dobili organi pregona. Še vse so.  Kaj boš pa pol? Jaz ti prodam vse kategorije. Imam izpit tudi za samaljot.

Odgovor na objavo uporabnika
Tina in Marina, 25.09.2025 ob 17:43

tudi če ti jo nekako uspe pridobiti na nezakonit način, te bodo slej kot prej dobili organi pregona. Še vse so.  Kaj boš pa pol? Jaz ti prodam vse kategorije. Imam izpit tudi za samaljot.

Kaj pa medicinske diplome, upam da vsaj tistih ne prodajaš…

Tudi jaz sem šele v tretje naredila.

Ni možno, da so ocenjevalci krivi, ker je vedno nekdo drug za ocenejvat.

Inštruktor ali inštruktorica sigurno ve, zakaj ji ni šlo, če sama tega ne prepozna. Naj ji pove in razloži, če tega že ni naredil.

Saj bo naredila,lahko ima smolo, danes takoj padeš, enkrat voziš preblizu pločnika, lahko si prehiter,lahko prepočasen,lahko pešec stopi s pločnika…. Ta izpit ti pobere nekaj živcev,ampak naj vztraja, tudi če gre še enkrat teste pisat. Sej bo naredila,še vsi smo.  Kot starš daj vzpodbudo, v življenju so tudi padci in otrok se mora navadit.  Kar korajžno. Vse se ne da kupit.

Aha ni problem da ne zna še ok vozit, problem so kar trije ocenjevalci? In kaj misliš da bo potem ko bo vozila s ponarejeno vozniško? Se zaletavala v druge? Ji želite da se poškoduje?

Če ne, bi pomagal najprej posvet s hčerko in z inštruktorico kaj je šlo narobe in zakaj. Hči naj čim več vozi. Pridobite si oznako L in naj vozi. Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.

ti si urnik umsko bolano bitje. Kje sem omenil, da kaj prodajam. Cepec.

Ta opica poserje vsako temo.

Zadnje čase je izredno težko opraviti vozniški izpit. Če je punca 3x padla, je to popolnoma normalno. Naj vztraja in ni hudič. Ga bo kasneje bolj cenila. So pa stroški za starše. Naj se na sekira, ker en dan bo uspelo. Držim pesti.

Padeš lahko tudi 10x in vedno zaporedoma. Ko narediš, več ne padeš.

Malo čudno se sliši, ampak tako je.

haha premalo je nesreč ti pa očitno nimaš hčerka rad kupi ji raje krsto. Očitno misliš da je cesta hec. Naj vozi s tabo pa boš videl kje je problem joj fotr sej ne znate več otrok vzgajat

Kakšna mama, takšna hčerka ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close