Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali kompliciram za nič?

Ali kompliciram za nič?

Neverjetno zabavno mi je, da so ženske v tej temi najbolj mizogine 😀 razen ene treh malo bolj razgledanih, ki štekajo, da zajec tiči v grmu nesigurnosti vase in posledičnem dvomu v vse najbližje in njihovo ljubezen. Meni se zdi edina “žrtev” tukaj ta tvoja prijateljica. Očitno ji sploh ne zaupaš. V resnici ima ubožica fake prijateljico, ki jo na skrivaj sovraži in o njej misli, da je lahkoživa zapeljivka, sposobna speljat tipe najbližjim kolegicam. Tukaj se strinjam z mizoginimi trobili. Čim dlje stran od nje, ampak za njeno dobro. Res ne rabi ene nesigurne kokoši, ki se bo skoz primerjala z njo in bila ljubosumna nanjo brez razloga.

Moj fant se ukvarja s padalstvom in večina mojih kolegic ga je takoj napadla, da “si že od vedno najbolj na svetu želi letet, pa še ni imela priložnosti niti poskusit” in vse so letele in ni bilo nikakršnega ljubosumja. Razen od kakšne, ki se rada primerja z drugimi in je pač prišla do tega, da se je meni “posral” ful “boljši tip”, kot je njen.

Pač saj lahko ostanete zagrenjene in sovražno nastrojene do žensk in krivite druge ženske za to, da vas tipi varajo, ampak vseeno se vam dolgoročno bolj splača, da se začnete ukvarjat s sabo in si prišparate malo živcev. Meni se zdi, da bi imela že 5 rakov in čir na želodcu, če bi se non stop ukvarjala s tem, kdo od najbolj ljubljenih me bo zdaj zdaj zajebal in če bi se na smrt bala vsake lepe in zapeljive ženske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close