Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ali kdo pozna kakšen dober recept za postrv

ali kdo pozna kakšen dober recept za postrv

Pozdravljeni!
Ali kdo pozna kakšen dober recept za postrv? Na kakšne načine jih pripravite in kakšen je način priprave postrvi za hujšanje?

Živjo!
Poznam res en recept za takšno bolj lahko postrv.
Sama sem to poizkusila in moram priznat, da je bla res ql, glede na to, da je brez olja in ostalih odvečnih kalorij.

Postrv dobro operi in jo nasoli. Sama uporabljam Vegeta twist za ribe. Nato jo zavij v folijo in postavi v pečico.
Žal ti ne bi vedla povedati, za koliko časa, ker sem tudi sama vsake toliko pogledala kakšno je stanje.
Brez skrbi, takoj boš vidla kdaj bo pečena.

Zraven jaz ponavadi pojem še skledo mešane solate.
Zdravo in okusno!

Sicer res ni nevem kakšen recept, ampak je preizkušeno dobro in lahko!

Lep pozdrav in dober tek!

Zelo dobre so pečene na žaru.
Žar mora biti zelo dobro segret, drugaće se bo riba prijela.
Najprej jo lepo operi, očisti, nasoli, speči na vročem žaru, na obeh straneh, serviraj na vroč krožnik . Zraven obvezno tržaško omako, ki jo poliješ po postrvi( nasekljan česen in peteršilj v olivnem olju). Kot priloga pa koščki krompirja z blitvo!

Mnjam

Lala

mi pa pečemo fileje rib v pečici in sicer kupi se neka prozorna folija oz. imenuje se cev za pečenje. Na eni strani jo zavežeš, daš notri malo posoljeno ribo in malo vode, da nastaja para. Jaz dodajam še krompir. Peče se pa cca. 35-40 min. In je res odlična, ker je pečena samo v lastnem soku, čeprav je tudi mastna, ampak je to lastna maščoba. Še bolje pa je tako pripravljen file lososa.

Veliko sreče pri pripravi katerega koli recepta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close