Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali kdo potuje konec avgusta iz Londona v Slo?

Ali kdo potuje konec avgusta iz Londona v Slo?

V Londonu je ostala naša muca, ker ni imela urejenih papirjev. Zdaj se nahaja pri “varuški”. Proti koncu avgusta bo dobila pasport in bo lahko potovala v Slovenijo. Za nas pa predstavlja velik problem it po njo. Ali je mogoče kdo tu gor, ki bi bil proti plačilu pripravljen pripeljati muco iz Londona v Slovenijo? Poznate mogoča koga, ki je v tistem času namenjan potovati v tej smeri? Prosim za pomoč. Pošteno plačilo.

To pa ni tako enostavno. Vse letalske družbe nimajo možnosti prevažat živali. Kot vem pri Ryanair to ni mogoče.

Žal ti ne morem pomagati. Se pa spomnim, da je kolega, ki je živel v Londonu razlagal, da je bila letalska karta za mačko dražja kot karte za 5 člansko družino.

Usedi se na letalo in pripelji svojo ljubljeno žival sem. Te bo isto stalo, kot da nekomu drugemu plačuješ.

Letalske karte za živali so drage. Natovarjali so večjega psa, ter mi razlagali ceno karte, ki je šla “v nebesa”.
Muce običajno potujejo skupaj z lastnikom, tako da ne vem če je kaj doplačila. Se bom pozanimala in sporočim.

Mi gremo naslednji teden tja in se vračamo 16. Easyjet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close