Ali kdo od vas vidi to, da mora iti k zdravniku, kot nekakšno kazen?
Ne, če je na delu genetika.
Če si gensko nagnjen k nastnakiu strdkov, kapem, hja, boš na to bolj pozoren. In ko enkrat to doiviš, čeprav zdravo živiš in si ob sprejemu po krvni sliki “zdrav” ( holesterol, sladkor vse v mejah normale, nobene odvečne TT, nti znakov, da bi konzumiral kakšno drogo -alkohol, druge substance), potem nimaš nobenega občutka, da je obisk zdravnika v nuji tvoja kazen in pokora…. na genetiko ne moreš vplivati.
Da pa v primeru, ko se nek posameznik namerno zastruplja in uničuje – prenajedanje, alkohol, zloraba drugih opojnih substanc, premalo spanja oz.porušen bioritem …. skratka, da in kadar zanemarja svojo največjo naravno dano dobrino – zdravje in zdrav imunski sistem.
Pa daj ti despera utihn no.
Star sm 21 in nej zdej sprasujem sorodstvo na kaj smo obcutljivi.
Pa da vsak grizljaj gledam pa pazim kva spijem.
A dej dej.
Vrjamem pa da tm nekje 40gor bi pa vse popravil kar si prej 40let zajebu.
Ne ne cutim se krivga, ce me dajo na gastro, ker tud spijem kdaj kaj.1x na teden se ga ucurim.
In ne cutim da sm jz kriv.
tudi če moram k zobarju. Stara sem 49 let in me 16 let ni bilo ne k zdravniku ne k zobarju ne h ginekologu. Si štejem v čast. :))) Zdaj ali sem bolana ne vem, me ne zanima. Počutim se ok, nič mi ne manjka, skrbim za svoje zdravje in splošno počutje. Dodatno zdr. zavarovanje sem si odjavila pred meseci, ker ga očitno ne potrebujem.
Forum je zaprt za komentiranje.