Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali kdo na šihtu kaj kuha?

Ali kdo na šihtu kaj kuha?

Jaz imam navado na šihtu vedno skuhat. Ostali pa me čukasto gledajo kot da bi z lune padli, saj prinesejo s sabo in potem samo pogrevajo. Jaz kuham vse, od makaronov, golaža, spečem pomfri itd. Je res da potem cela firma to voha, ampak saj se odpre okno. Nevoščljivci.

Odgovor na objavo uporabnika
čudni sodelavci, 01.08.2024 ob 09:54

Jaz imam navado na šihtu vedno skuhat. Ostali pa me čukasto gledajo kot da bi z lune padli, saj prinesejo s sabo in potem samo pogrevajo. Jaz kuham vse, od makaronov, golaža, spečem pomfri itd. Je res da potem cela firma to voha, ampak saj se odpre okno. Nevoščljivci.

A ti v pol ure skuhaš golaž in ga tudi poješ? Ali imaš dve uri pavze? Ali pa si po poklicu kuharica in plačana za kuhanje?
Daj ne seri.

Ti si pa za stose! ?

Me mika,  da bi delal v taksni firmi.  Lahko bi skupaj kuhala specialitete. Mmmm… ?

….mene tudi sodelavci čudno gledajo, ko na šihtu kuham marmelado, vlagam kumarice in papriko. Se nič ne sekiram, ko jih jebe……

Na firmi mojega moža imajo kuhinjo in si med delom lahko skuhaš malico ?‍♀️ on si večinoma kaj segreje al naredi kaj na hitro. Je pa en njegov sodelavec, si skuhal juho ?

Pri nas v službi nekateri tudi cel šiht kuhajo in pripravljajo malico … pravzaprav več njih.

Se razume, da so to kuharji in kuharice v Kuhinji ?. Najbrž si mislila to avtorica, a ne? Delaš tudi ti v kuhinji?

Aja, včasih že zjutraj tudi v mojo pisarno zanese kakšen vonj dobre kuhe… mmmm, takrat še težje dočakam malico ?

kuham glih ne, kakšen štrudl pa pade…

Jaz vsaki dan (razen praznike in nedelje) na sihtu kuham za ljudi.

Jaz pa cel šiht samo nakladam o silnih receptih in se hvalim, kaj vse znam skuhati. Včasih si prinesem perilo za zlikat, ker doma nimam časa tega počet, hodim fušat.

joži742, 01.08.2024 ob 10:21

….mene tudi sodelavci čudno gledajo, ko na šihtu kuham marmelado, vlagam kumarice in papriko. Se nič ne sekiram, ko jih jebe……

Haha??

Mi v službi nimamo niti štedilnika, da bi si skuhali čaj ali kavo. Šef je to zahteval, da ne bi izgubljali časa. Imamo avtomat s kavo, ki stane preveč. Jemo sendvič pred računalnikom.

Anonimno 1024, 01.08.2024 ob 13:14

Mi v službi nimamo niti štedilnika, da bi si skuhali čaj ali kavo. Šef je to zahteval, da ne bi izgubljali časa. Imamo avtomat s kavo, ki stane preveč. Jemo sendvič pred računalnikom.

15e mas vrc k takoj ogreje vodo. Da si caja sl pa kave ne upate skuhat ko mate malco je pa zalostno. Jz bi namerno

NIso nevoščljivi..Samo itak je čudno.Delam v tovarni in si nihče ne kuha.

Je pa vprašanje koliko časa imaš za malico.Dve uri ??

Najlepše je da si prineseš od doma in ko je malica se vsedeš in poješ.

Ja čudno je..

MA kakšno službo opravljate ko pa imate čas kuhat marmelado ??

Moji pubeci imajo na gradbišču dve uri pavze opoldne. Imajo s sabo prenosni žar in si spečejo kotlete, ražnjiče, papriko… diši cela bauštela, bosanci kar škilijo od sile. Švabom je smešno, jaz pa imam zadovoljne delavce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close