Ali kdaj vozite bosi?
Jaz pa najraje vozim bosa. Ga ni boljšega občutka, kot tako. Tako se dobro začuti, koliko se pritisne na stopalko in točno koliko avto pospeši. Seveda pa mora biti noga velika, ker z majhnim stopalom to ne gre. Sama imam št.39.
Z vsako obutvijo se občutek zmanjša. Najbolj obupno je voziti s telovadnimi copati, ki imajo debelo gumo.
Ne, bosa ne.
Pred leti, ce sem vozila na dolgo pot pa v nogavicah. Superge dol. Seveda sem prej sklopko…prebrisala razkuzila, da ne tikam nogavic kjer so prej cevlji bili.
Mi je pa bilo v nogavicah vcasih bolj komot kot v supergah, za daljso voznjo.
Bosa, pa nikoli. Niti da bi vozila v japonkah ni sans.
Vedno superge, pa v avtu cevlje za pol naprej po koncu voznje.
Ni ga cez komot ??
PEZDIRCD, 29.07.2021 ob 18:13
Nikoli še nisem vozila bosa, tako ta ne vem kako to gre in kakšen je občutek. Drugače pa vozim v vsem kar imam tisti trenutek obuto, pa ni važno ali so balerinke ali pa 12 cm petke.
Saj ni čudno, da je toliko nesreč, če vozite v vseh nemogočih, za vožnjo neprimernih čevljih.
Gospod župnik je povedal, da se mu enkrat je ponoči zgodilo, da je moral zaradi nenadnega dogodka pri ministrantu pustiti čevlje in se bos pripeljati domov. Od takrat naprej pravi, da je veliko boljši občutek pri bosi vožnji, saj je le tako res povezan z nemško konjenico, enako kot je sicer povezan z Bogom – in vsakič, ko se mu kam mudi, kjer je potrebna nujna duhovna oskrba, zdaj vozi bos.
Kresnička657, 01.08.2021 ob 06:54
Ja in potem bos pri 50 imela klempave izstopajoče kosti na stopalih, skrivljene prste.
Devet ur imeti ujete noge in ti se s tem se hvališ.
Ah kje pa, jih pa čisto nič ne matram v nekih preozkih špičastih čevljih. Tile natikači so pa nadpovprečno udobni, u bistvu bi lahko par ur brez problema hodila ali plesala v njih, čeprav je petke 10 cm in 4 cm platforme. Na nogi udobno ležijo, tako na boso nogo, kot na nogo v nogavicah ali žabah.
Forum je zaprt za komentiranje.