Ali katera gleda “…Top Model” na TV3
Zdaj vrtijo novo sezono kanadčanov, prej pa so bili že ameriški, kanadski in britanski… Mene je čisto not potegnilo. Si vsak dan snemam in potem gledam.
V vsaki (razen britanski) sem imela svojo favoritkinjo, trenutno mi je všeč Sisi in tista blond, ki je največja in bo verjetno kmalu izpadla.
A še katera to gleda? Meni je najbolj fascinantno, ko vidiš, da lepota sama po sebi v manekenstvu ni prav dosti in kako so dekleta čisto drugačna na fotografijah. Ene so v živo čisto povprečne, na fotkah pa fantastične (pa brez retuširanja). In obratno.
No, a še katera to rada gleda?
Meni je čas malo neroden, če se spomnim jih pogledam sproti, snemam pa res ne.
Tudi meni je prav hecno, kako so te fatalne ženske s fotografij čisto običajna (nekatere so meni prav smotane in se na ulici niti obrnila ne bi za njim). So pa ene prave bitches… za kako drugo se pa sprašujem, za kaj se je sploh prijavila. Mislim, da tele dele od kanadskega top modela ponavljajo, vsaj bežno se mi zdi da se spomnim Alane in Sisi. Sploh Alana je kolikor se spomnim zelo daleč prišla.
To ne gledam, a se vseeno dovolim oglasiti:)))
Jaz pa redno, že drugo sezono, brez pardona spremljam Nemški top model s Heidi K.
Sem tudi čisto not padla in uživam….Je pa vsak četrtek po 8 uri na Pro7.
Imam tudi favoritko in prav tako tiste, ki bi jih takoj izločila. No sedaj ne več, ker jih je le še pet in so mi vse dokaj všeč. Navijam a za temnolaso ds kratkimi lasmi, čeprav bo zmagala ona z dolgimi…:)))
Vsako tele ima svoje vesele! Sedaj, ko nikjer ne predvajajo Gilmork in ni Hausa več na Popu, mi je ostalo edino to.
AMERIŠKI TOP MODEL obvezno. Zaenkrat so moje favoritke zmagale le trikrat: YOANNA (Cycle 2), CARIDEE (Cycle 7) in WHITNEY (Cycle 10). Kar se tiče zmagovalk, je bilo razočaranje največje pri Danielle (Cycle 6) in Saleishi (Cycle 9). Ostale verzije “Top Model” mi niso všeč; morda zgolj Avstralski NTM.