Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali jeste v tišini

Ali jeste v tišini

A tebi popuscajo tableti ali je bil vsak odgovor napisan s kozarcem vec?

pa mal kulture ne bi skodilo…

Odgovor na objavo uporabnika
Blaablaa, 28.11.2021 ob 15:37

Ja. Ti anonimna gnida. Tad se je znalo sta je kultura morala etika. A ne ovo sad. Da se ne zvace ko krava i cmoka… O tome brinete…

A ostalo sve u rasulu.

Zih replika. Ona je taka podmukla. Stari… Zeeeeloo zelo zeeeeeelo veliko pove o tebi to da ti krivis Boga. Zelo veliko.

Pa stari ti si neuporabna. Se ne da vsega napisat. To je osabnost oholost arogantnost nepravednost itd itd. Kaj vos s tako osebo. Taki osebi se nic neda dopovedat. Sej zato si pa sama. Inati inati. Sve drugi krivi ti revca pa popolna.

Klosarske osobine.

A tebi popuscajo tableti ali je bil vsak odgovor napisan s kozarcem vec?

pa mal kulture ne bi skodilo…

Ko boste vi pazili na manire… Bom pa tudi jaz…

Do takrat pa…

Med klosarje po klosarsko.

Odgovor na objavo uporabnika
stare navade, 28.11.2021 ob 15:29

To je zastarela navada. Tudi če gledaš kakšne stare slovenske filme (npr. Ko zorijo Jagode), so družine večinoma jedle v tišini. Slišalo se je samo cmokanje, ki tudi mene osebno živcira. Iz tega razloga ne hodim v kino, ker me zvoki žvečenja, srkanja pijače spravijo ob živce.

Družine so v preteklosti jedle v tišini, ker je bila takrat na splošno v veliko domovih revščina in hrane ni bilo na pretek. V takih družinah so na mizo postavili skledo s hrano in potem vsi jedli iz te iste sklede. Nihče ni imel nihče časa govoriti. Namreč kdor ni hitro jedel, je ostal lačen, ker so v tem času hrano pojedli drugi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close