Najdi forum

Ali je

Ali je kdo med vami prebral knjigo Mavrica v pločevinki?

Ja, jaz sem prebrala. Tvoja, kajne? Prepričana sem, da bo vsaki (vsakemu) v boju z boleznijo prišla še kako prav, zato jo priporočam vsem in hvala tebi, ker si sebe dala na plan.

Prebral sem jo in me je osupnila! Najprej sem bil zelo skeptičen, slovenska “amaterska” avtorica, založba Učila … No, potem pa jo nisem mogel nehat brat … Napisana tako, da me je s svojo življenjsko govorico brcnila iz lastne samozadostnosti, pokazala, kaj je volja do življenja, kaj je bolezen, kako se da (pre)živeti z njo … Razmišljam pa, da bi bila borba z boleznijo veliko težja, če ne bi bila deležna tolikšne podopore, razumevanja in pomoči s strani družine in sorodnikov … Je družina res tako pomemben faktor pri posamezniku?

Kakorkoli že, odlična knjiga in jo vsem priporočam!

V knjižni obliki sem jo prebrala v januarju, v internetni pa njen nastanek spremljala že nekaj mesecev pred tem. Zato, da razgrneš del svojega življenja pred drugimi, je potreben poseben pogum. Lepota mavrice pa je v prepletanju sončno deževnih dni življenja … Naj se ti uresniči srčna želja.

Prebrala!

Hvala ti zanjo!

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Kopiram iz sosednjega foruma:

Avtor: mimaŠ
Datum: 07-04-06 14:50

…danes, 7.4., ob 10.30 v domaci postelji.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste ji stali ob strani in ji dajali moralno podporo.

Njena druzina

—————————–

Tudi moje sožalje ob izgubi.

Ko sem včeraj prebrala, da je ga. MimaŠ odšla, sem onemela… Hitela sem brati kniigo (a včeraj ne), da bi ji povedala, da je bila neverjetna Borka (z veliko začetnico) za svoje življenje. Knjiga bi bila lahko skoraj učbenik, kako se boriti za svoje pravice, kako se spopadati z boleznijo (katero koli).

Knjiga, njen “tretji otrok”, ne bo nikoli umrla.

MimaŠ! Kdor bo prebral Vašo knjigo, Vas ne bo mogel pozabiti.

Počivajte v miru!

Družini – imeli ste zlato, in zlato ostane zlato!

New Report

Close