Ali je že kdo od vas križaril z jahto?
… naj se malo razpiše …
Moja velika želja je, da bi enkrat na luksuzni jahti preživela dopust vsaj 14 dni in križarila po Sredozemlju.
… prepustila bi se razvajanju na valovih, spoznavanju obmorskih mest in lokalne kulinarike, najbolj pa bi uživala v objemu morja, ki bi me obkrožalo in v prelepih sončnih zahodih.
Ah ….
[attachment=0]jahta.jpg[/attachment]
Jaz sem bila enkrat. Zelo lepa jahta, dobra družba (še na trdih tleh). Čez cca 12 ur si nismo bili več tako dobra družba, čez 2 dni vsega siti. Meni osebno je bil to dolgočasen dopust. Cele ure čepeti na tisti lupini, skoraj brez sence, potem se zasidrat nekje v lepem morju , malo poplavat, pa se ustavit v bližnjem kraju ,it v trgovino in nekaj pojest, pa jovo na novo guncanje na lupini. Sreča, da je bilo lepo vreme. V kakšnem neurju sploh ne vem…?! Dobra družba je izdržala celih 5 dni. Nikoli več.
Če boš v iskalnik vpisala “križarjenje”, na tem ali na forumu kam in kako na počitnice, ti bo vrglo ven en kup tem, ker je bilo o križarjenjih tule že ničkolikokrat govora.
Če imaš v mislih tiste velike nekajnadstropne križarke, to vsekakor niso lupine brez sence, ki se guncajo in so potniki po parih urah že vsi skregani, kar opisuje ena pred mano. To so barkače, ki plujejo po jadranskih otokih. Po Sredozemlju vozijo pa večje ladje.
Sicer pa sploh nisi napisala, kaj konkretno te zanima?
Forum je zaprt za komentiranje.