Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ali je za zaupati?

Ali je za zaupati?

Z lastnikom apartmaja na otoku Rabu sva se dogovorila za rezervacijo termina prek e-maila.Poklical me je po telefonu in sva se dogovorila še za ceno.Sedaj mi je na email poslal svojo številko računa in pravi,da mu moram nakazati 50€ akontacije.Jaz mislim,da je človek pošten,vendar moja punca je bolj skeptična.Ali nakazati ali ne?Ima kdo kakšne izkušnje?Lastnik apartmaja ima tudi svojo spletno stran in naslov ter telefonsko številko.

To je pač način rezervacije apartmaja. Redko kje se še zgodi, da ti nekaj rezervirajo na “lepe oči”. Jaz vedno rezerviram na tak način in nikdar se še ni zgodilo, da bi kdo hotel goljufati ali kaj podobnega. Je pa vseh sort ljudi na svetu in nikdar ne moreš biti povsem prepričan.

Btw: Ali nisi v temi o Sardiniji napisal, da naj Hrvaško odkrivajo Čehi in da ti greš dalje?

Mi smo na ta način denar poslali denar v Črno goro,Bosno in vsa leta prej na Hrvaško, pa nikoli ni bilo problemov.

Ravno danes gremo vplačati akontacijo za dopust. Plačevali smo že prej 4 x različnim in vse je bilo O.K. Sicer pa se mora tudi lastnik apartmaja nekako zavarovati, da ne gre za natego in vam bo držal apartma, vas pa ne bo. Lep dopust!

ulukay

Ali bi ti storil kaj drugače, če bi hotel imeti vsaj delno zasigurane rezervacije? Poleg tega pa si od tega prihodka odvisen?

Tako se dela in po večini bP, če pa ne prideš pa ta denar ostane lastniku App.

Upam da vam bo ta članek kaj pomagal…

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20070803_3103009.php

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close