Ali je tukaj dekle zame
Seveda, če pa tako spretno manipuliraš z njima. Točno o tem govori Marihuanca. :))
Mene najameš za ustrezno protiplačilo. :)))
Katero pa bi ti povabil na svoj čat? Mene samo GF dočaka vsak dan. Sem si obetal kaj več, predvsem da bom malo oškodoval M/Ž čvek z odlivom najstnic na svoj čat, pa nič, menda zaradi previsoko zastavljenih ciljev… :D[/quote]
Ne ne samo zanima me. Ne spoznam se toliko na spletne komunikacije. No najstnice pa jaz raje pri miru pustim.
Žal ne, kljuna res nimam. Se bom kar zjokala. Ker sem izpadla. Sigurno bo Joško dobil kup pravih žensk. Jaz pa izvisela.[/quote]
Kar zasmilila se mi boš 🙂
Jaz bi se mu javil in ga milo prosil če bi šlo brez kljuna[/quote]
Misliš, če ga milo prosim, da bo šlo?
Sem mu že napisala prijetno pisemce in mu ga poslala. Hvala, da si me opogumil.
Takih moških kot je JOže ni veliko.
Kar zasmilila se mi boš 🙂
Jaz bi se mu javil in ga milo prosil če bi šlo brez kljuna[/quote]
Takih moških kot je JOže ni veliko.[/quote]
A si mu poslala goloba pismonošo? Ker nemreč ta švaler ni registriran, najbrž bi drugače imel preveč oboževalk in ne bi vsega shendlal
Takih moških kot je JOže ni veliko.[/quote]
A si mu poslala goloba pismonošo? Ker nemreč ta švaler ni registriran, najbrž bi drugače imel preveč oboževalk in ne bi vsega shendlal[/quote]
Ah, ne, v telefonskem imeniku sem poiskala njego naslov :).
Drugače si pa zadel point mojega pisanja :).
Hja, Margot, kaj ne veš kaj počno politiki? Konkurenco blatijo. Če sami nimajo kaj dobrega ponuditi pa blatijo konkurenco.
Tako pa kvaliteteni moški se ne ozirajo na druge moške, se ne čutijo ogroženi. Tisti pa, ki nima sam kaj ponuditi pa blati konkurenco.[/quote]
Mi, nekvalitetni moški, se pa kar oziramo drug na drugega. Socialni čut, jebiga… Me pa čudijo babe, ki se hodijo sem nastavljat v upanju, da bodo kasirale nek presežek…
Hja, Margot, kaj ne veš kaj počno politiki? Konkurenco blatijo. Če sami nimajo kaj dobrega ponuditi pa blatijo konkurenco.
Tako pa kvaliteteni moški se ne ozirajo na druge moške, se ne čutijo ogroženi. Tisti pa, ki nima sam kaj ponuditi pa blati konkurenco.[/quote]
Mi, nekvalitetni moški, se pa kar oziramo drug na drugega. Socialni čut, jebiga… Me pa čudijo babe, ki se hodijo sem nastavljat v upanju, da bodo kasirale nek presežek…[/quote]
A te muči, če katera pohvali kakega moškega tu gor?
Menda je tudi Robi fejst dec.
Pa matjazko deluje kot brihten.
Pa še kater bi se našel.
Ej, marihuanca (ženski nik, zakaj to?), ne bodi ljubosumna na druge moške.
Mi, nekvalitetni moški, se pa kar oziramo drug na drugega. Socialni čut, jebiga… Me pa čudijo babe, ki se hodijo sem nastavljat v upanju, da bodo kasirale nek presežek…[/quote]
Pa še kater bi se našel.
Ej, marihuanca (ženski nik, zakaj to?), ne bodi ljubosumna na druge moške.[/quote]
Jaz tudi lahko zahtevam pohvale, ki mi pripadajo!
Pa še kater bi se našel.
Ej, marihuanca (ženski nik, zakaj to?), ne bodi ljubosumna na druge moške.[/quote]
Jaz tudi lahko zahtevam pohvale, ki mi pripadajo![/quote]
Nobena od nas tu gor ni tvoja mamica in vsaka, ki te bo pohvalila bo naredila napako – sprejeti pohvalo od katerekoli druge ženske razen od briljantne mamice tebi pač ne gre. (Morda nekoč, nekdaj po daljših terapijah in obsežnem delu na sebi).
Pa še kater bi se našel.
Jaz tudi lahko zahtevam pohvale, ki mi pripadajo![/quote]
Lepo ti pristaja ženski nik in pink barva. ;))
Pa še kater bi se našel.
Sem se spraševal od kje tebi podatek o moji zunanjosti.
Menda ne od tu ? 🙂
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9751243,9762032#msg-9762032
In kvalitete zagotovo ne dobiš tako, da čakaš, registrirana na nekem portalu…Jap, prav to ti hočem dopovedati..
Kdaj bo vam ženskam počasi jasno, da tip, ki ve, kaj hoče, ne pošilja na nekem portalu za spoznavanje sporočil vsak dan 10 ženskam…naključnim..[/quote]
Recimo hipotetično, da se kdaj znajdem med samskimi in na nekem portalu, res ne bi kar naključno pošiljal sporočil, kot nek obupanec, ampak bi naredil dobro selekcijo. 🙂
Saj ga niti ni možno spreminjati. 🙂
V omenjenem primeru pa se gre le za pretirano skrb za moškega, ker moški igra neko žrtev in zato v ženski vzbudi občutke pomilovanja.
Forum je zaprt za komentiranje.