Ali je tukaj dekle zame
Oprosti, ampak da bi ribica bila dolgo na suhem in še hkrati bila tako živahna. To ne gre. 🙂
Torej je to to, kar vidiš na recimo raznih revijah, kjer so razni sms klubi in razne lepotičke, ki menda iščejo moške :). Same lepotice, oh in sploh.
Ženitvene posredovalnice imajo pa drugačan taktiko. Moškim zaračanujo članarino, ženskam pa ne. Verjetno to ne velja za vse. Samo nekatere pa res tako počno. Za eno vem, najprej je imela zastonj za mlade ženske, potem pa kar za vse ženske :).
fant35
mogoče bi bila tale zenska35 zate, ker tukaj deluje kao resna, za resno zvezo in spoznavanje. Ampak jo pač nisi pritegnil. Samo o sexu pa res ni treba govorit v oglasu, ker to pomeni, da si malce potreben. To noben ne mara. Ker potem ne moreš takemu zaupat. To itak potem pride, če se kaj splete. Raje se pohvali, da že dolgo nisi, to lahko omeniš. Kdo pa ima rad žensko obsedeno s sexom, jaz ne. Raje zadovoljim bilokakšno, tudi če že dolgo ni. Da si imel zvezo, no ja, to lahko pomeni kaj, samo ni število tisto ki odloča koliko vez ampak predvsem kakšnih. Tudi če nisi imel dolgo nič, pomeni, da si preudaren in nek drekač, ki gre v neko vezo za nekaj mesecev, samo zato da mu je “fajn”. Najhuje je potrebna ženska, ki se dela žrtev, da išče ljubezen, a pogosto omenja sex, zapomni si. Pri taki, pa lahko kaj “stakneš”.
Torej je to to, kar vidiš na recimo raznih revijah, kjer so razni sms klubi in razne lepotičke, ki menda iščejo moške :). Same lepotice, oh in sploh.
Ženitvene posredovalnice imajo pa drugačan taktiko. Moškim zaračanujo članarino, ženskam pa ne. Verjetno to ne velja za vse. Samo nekatere pa res tako počno. Za eno vem, najprej je imela zastonj za mlade ženske, potem pa kar za vse ženske :).[/quote]
Saj to ravno – ribarjenje ali iskanje mehkih hrušk, ki so pripravljene plačati – prijeti na vabo namišljenih žensk.In če se da na trnek črvek z imenom SEX, se naivne moške ribice brezglavo zaletejo in pograbijo. 🙂 Si naivno domišljajo, da jih na internetu samo “čakajo”, kot da je za ženske dobiti seks silen problem.
Oprosti, ampak da bi ribica bila dolgo na suhem in še hkrati bila tako živahna. To ne gre. :)[/quote]
Zakaj ne?[/quote]
Marihuanca, če si ti na suhem, to ne pomeni, da smo tudi drugi. Tako to gre. Jst nisem na suhem od kar sem spolno prebujena (aja, ni to od včeraj, je genetsko pogojeno, da ne boš doktoriral).
Zakaj ne?[/quote]
Marihuanca, če si ti na suhem, to ne pomeni, da smo tudi drugi. Tako to gre. Jst nisem na suhem od kar sem spolno prebujena (aja, ni to od včeraj, je genetsko pogojeno, da ne boš doktoriral).[/quote]
A daj daj daj daj blebetat! Ti si pa na mokrem, ja! Ti si spolno prebujena, kje? Na dildotu? Ti se z moškim v posteljo sploh ne upaš. Ti si spolno prebujena. Cele dneve kot Marko visiš na internetu, glavni seks ti je, da se s tipi kregaš po forumih. Največje orgazme pa doživljaš, ko te jaz napizdim. Kar doživljaj jih. Te častim.
Zakaj ne?[/quote]
Marihuanca, če si ti na suhem, to ne pomeni, da smo tudi drugi. Tako to gre. Jst nisem na suhem od kar sem spolno prebujena (aja, ni to od včeraj, je genetsko pogojeno, da ne boš doktoriral).[/quote]
Torej je to isto kot s škrgami. Če jih nimaš, si na suhem. :))
Ampak tistemu, ki uspe vse napisat v tista kratka okenca, polja, ki so za to primerna, tudi nima veliko ponuditi.[/quote]
Pa saj o tem govorim. Ne da se vse napisat, zato pa se je treba potrudit in potem preko spoznavanja človeka ocenit a je al ni…Ne pa samo sedet in čakat![/quote]
Saj ona ne sedi in samo čaka. Veš koliko pošte in sporočil mora predelat v tem času. Ne bit tako površen. 🙂
A daj daj daj daj blebetat! Ti si pa na mokrem, ja! Ti si spolno prebujena, kje? Na dildotu? Ti se z moškim v posteljo sploh ne upaš. Ti si spolno prebujena. Cele dneve kot Marko visiš na internetu, glavni seks ti je, da se s tipi kregaš po forumih. Največje orgazme pa doživljaš, ko te jaz napizdim. Kar doživljaj jih. Te častim.[/quote]
Zakaj se razburjaš?:)
A daj daj daj daj blebetat! Ti si pa na mokrem, ja! Ti si spolno prebujena, kje? Na dildotu? Ti se z moškim v posteljo sploh ne upaš. Ti si spolno prebujena. Cele dneve kot Marko visiš na internetu, glavni seks ti je, da se s tipi kregaš po forumih. Največje orgazme pa doživljaš, ko te jaz napizdim. Kar doživljaj jih. Te častim.[/quote]
Zakaj se razburjaš?:)[/quote]
Zato, da ti uživaš. Babe ste res neverjetne. Vedno najdete način, da izkoristite moškega.
Zato, da ti uživaš. Babe ste res neverjetne. Vedno najdete način, da izkoristite moškega.[/quote]
Torej se počutiš posiljeno?[/quote]
Nič se ne počutim posiljeno. Nisem srednji spol. Samo od mene je odvisno, koliko časa boš ti uživala v najini komunikaciji. Vsako naslednjo besedo, ki ti jo namenjam, si lahko šteješ v izredno milost.
Torej se počutiš posiljeno?[/quote]
Nič se ne počutim posiljeno. Nisem srednji spol. Samo od mene je odvisno, koliko časa boš ti uživala v najini komunikaciji. Vsako naslednjo besedo, ki ti jo namenjam, si lahko šteješ v izredno milost.[/quote]
Ej, a lahko nehava zdaj, v tem trenutku in za vedno? Boš zmogel me ne videti? Poglejj EnTipa, on recimo kar ne more in ne more nehati.
Forum je zaprt za komentiranje.