Ali je tukaj dekle zame
To se bere kot dober biznis. Si kaj razmišljal v tej smeri? :)[/quote]
Matjazko je profi v tej smeri, ker se 86% svojega časa ukvarja s spletnimi zmenkarijami.[/quote]
Predlagam GF za muzo Moškega čveka zaradi njene njenega neizbrisnega pečata, ki ga pušča z aktivnim dopisovanjem z moškimi, ker nas s svojo zagnanostjo in žarom navdušuje in osrečuje v vsakem topiku. 🙂 Fantje, dajmo ji pomagat, ponuditi to, po čemer hrepeni in kar hudo rabi – pozornosti in malo ljubezni. 😀
Klobasaš[/quote]
Zakaj?
Meni se bolj zdi, da se eni moški ne znajo ali pa ne upajo primerno predstavit in potem naletijo na eno žensko, s katero sploh ne morejo živeti skupaj, ne po življenskih navadah, kot tudi ne po načinu razmišljanja in še čem. Ker jim je bolj pomembno, da izpadejo neki frajerji, raje zatajijo svoje “dolgočasne” lastnosti. Ženska pa je potem kriva, ko dobi moškega, povsem drugačnega, kot se ji je ta v začetku predstavljal in ga želi seveda “spreminjat” nazaj. Kar pa še ne pomeni, da tudi nekatere ženske tega ne počno.[/quote]
V prvi vrsti klbasaš, ker spreminjaš pomen kar je hotel Boom povedat.
Zdaj pa govoriš, kot da dva ki se povohata preko oglasa, da bosta kar skupaj začela živet. Zato pa so kovetki in randi št 1, pa potem randi št 2 in potem 3….. šele potem pridejo na vrsto razne selitve zobnih ščetk in vložkov..
Zakaj?
Meni se bolj zdi, da se eni moški ne znajo ali pa ne upajo primerno predstavit in potem naletijo na eno žensko, s katero sploh ne morejo živeti skupaj, ne po življenskih navadah, kot tudi ne po načinu razmišljanja in še čem. Ker jim je bolj pomembno, da izpadejo neki frajerji, raje zatajijo svoje “dolgočasne” lastnosti. Ženska pa je potem kriva, ko dobi moškega, povsem drugačnega, kot se ji je ta v začetku predstavljal in ga želi seveda “spreminjat” nazaj. Kar pa še ne pomeni, da tudi nekatere ženske tega ne počno.[/quote]
Zdaj pa govoriš, kot da dva ki se povohata preko oglasa, da bosta kar skupaj začela živet. Zato pa so kovetki in randi št 1, pa potem randi št 2 in potem 3….. šele potem pridejo na vrsto razne selitve zobnih ščetk in vložkov..[/quote]
A res, jaz sem pa mislil, da je ravno obratno. :)) Potem se pa očitno to zato tako pogosto dogaja, ker ljudje ne hodijo nič na randije, ampak začnejo kar skupaj živet. :))
Ker je tipična pasivna kritizreska ženska, s premalo širine v razmišljanju, sploh še ni vzela lekcije, da denimo lahko ženska z moškim prva stik naveže tudi v živo..[/quote]
Tolk dobro je pa jaz ne poznam, kot ti. Vidim, da imaš ti več informacij. 🙂
Zdaj pa govoriš, kot da dva ki se povohata preko oglasa, da bosta kar skupaj začela živet. Zato pa so kovetki in randi št 1, pa potem randi št 2 in potem 3….. šele potem pridejo na vrsto razne selitve zobnih ščetk in vložkov..[/quote]
A res, jaz sem pa mislil, da je ravno obratno. :)) Potem se pa očitno to zato tako pogosto dogaja, ker ljudje ne hodijo nič na randije, ampak začnejo kar skupaj živet. :))[/quote]
očno tako. Ker hočejo imet vse napisano že v spoznavnem oglasu in na podlagi tega se odločajo kako in kaj naprej. Bravo
fant35
te razumem da si dal oglas da iščeš. poglej kaj sem jaz napisal, da že 10 let nisem sexsal. Sem pa pred dnevi eno spoznal, pa vem da bi lahko kaj bilo , pa bom videl čez čas, če se sploh splača za en sex, ki bo verjetno precej slab. Nevem pa zakaj si napisal da nisi atletski in nabildan, postavo imas na oko uredu, ni vse fitnes. Gibljivost in moč se da lepo vsaj malo nabildat če delaš doma vaje brez vseh orodij.
tudi nevem zakaj pišeš da te skrbi zdravje za 2 minutu uzitka. To se vsak boji tega in vsak o tem razmišlja, zato to sploh ne omenjaj. Pa tudi ko si omenil neobvezno srečanje, nobeno srečanje ni obvezno. Tudi ne omenjat da se mudi nikamor, seveda da se ne, upam da se tebi res ne, ker malo zgleda da se ti mudi.
Poglej Lepolasko ona seksa 1x na teden z nekimi starimi dedci in misle da je sex dober. Ona misle če je 3x na dan sexsala na dan z nekaj fanti, da je to njeno povprečje in da bo tako tudi v bodoče.
Ampak tistemu, ki uspe vse napisat v tista kratka okenca, polja, ki so za to primerna, tudi nima veliko ponuditi.
Mene najameš za ustrezno protiplačilo. :)))
Katero pa bi ti povabil na svoj čat? Mene samo GF dočaka vsak dan. Sem si obetal kaj več, predvsem da bom malo oškodoval M/Ž čvek z odlivom najstnic na svoj čat, pa nič, menda zaradi previsoko zastavljenih ciljev… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.