Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je tukaj dekle zame

Ali je tukaj dekle zame

Tebe sem vprašala. Jst nič ne vidim.[/quote]
Ja, potem pa ja, očitno vidim nekaj več. :)[/quote]

In to je?

A zdaj boste takole nadrkali še ene dve strani zraven?

Stvarem hočem priti do dna:)). Ti lahko plavaš v drugih vodah oz. upoštevaj dejstvo, da smo zjutraj brali tvoja čreva.

Saj nič ni narobe, da se te je končno nekdo dotaknil, si ravno tako človek kakor vsi ostali…uživaj :)[/quote]

Vem, da vas zdaj kar nekaj cepeta od navdušenja. Samo ne razumem, kaj vas je tolk inspiriralo. Mene ne more nihče iz virtuale tolk sezuti, da bi se me dotaknil. Res pa je, da se rada hecam in privoščim ljudi tam, kjer jim ne paše:).[/quote]

Sem rekla, da uživaj (ti privoščim, za razliko od tebe, ki si “privoščljiva”).

Ja, potem pa ja, očitno vidim nekaj več. :)[/quote]

In to je?[/quote]
A zdaj ti moram še pa enkrat isto povedat, da bova šla še en krog? Meni se ne da. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moja čreva? A tebe pa ni bilo zraven? Kdo pa je sploh začel s takimi forami. Drugič pa glej kaj pišeš, pa ne bo črev. Sem samo hotel priti stvari do dna…

Saj sem kriva, nč bat. Se tudi počutim tako….fuuuul krivo:).

aha kar pojoča travica igra, tako po resnici govoriš. Kar cel travnik poje…

Ja mami:))). Želiš izpasti kot da me poznaš, me čutiš, veš o čem razmišljam. Daleč od tega. Vidiš le tisto, kar hočeš videti:). In z veseljem ti dam še več tega balasta.[/quote]

Mah kje pa! Jaz ne znam biti mama. Jaz sem še svojim otrokom bolj prijateljica. Samo malo spodbude sem hotela dati, ker sta z marihuanco na tem področju oba zarustala. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kot kobila, ko voz prevrne? :)))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pojoča travica zaigra, kadar je človeku zares žal, ob opravičilu.
Tebi še ni nikdar zaigrala, kajne? 😛

Ti je trave zmanjkalo na pašniku?

[img]http://www.kyivpost.com/media/images/data/uploads/d/iblock/en_articles/98641/3322/big.jpg[/img]

[img]http://static2.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/3300-8/photos/1393599226-femen-activists-urinate-on-the-photo-of-ukrainian-president-in-paris_3389898.jpg[/img]

[img]http://cache2.asset-cache.net/gc/474779465-topless-activists-of-the-ukrainian-women-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=GkZZ8bf5zL1ZiijUmxa7QZTqUi5ix04WSSouc3g6W9064%2B7D0OiEHLv98AYB3nTH[/img]

[img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01598/20091116-harassmen_1598579i.jpg[/img]

:)[/quote]

Modrčkov pa očitno ne rabijo niti v vsakdanjem življenju…. Pri nas imajo ženske takšne joške na začetku rasti, ko začnejo poganjat. Imajo te babe na slikah sploh za A košarico?

Nekako ni okusna več, lahko pridem na tvoj pašnik ?

Nekako ni okusna več, lahko pridem na tvoj pašnik ?[/quote]
Ne, ker boš vse pomendrala…

Še sreča, da je še kakšen samski tu gor.

Zakaj;-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zakaj;-)?[/quote]

Ker sem mislila, da so vsi moški že oddani. Pa vidim, da niso. Super to.

Tukaj na forumu jih je zelo malo oddanih. To je pravi pokazatelj, da jim nekaj ne štima:).

V bistvu fajn to slišat, ker sem mislila, da sem edina obupanka, ki ne more dobiti partnerja. Saj ne, da ostalim privoščim, samo res ni fajn občutek, če misliš, da si edin nesposoben si najti partenrja.

Eni ne znate najti niti spročeno, kar tako, da bi z njimi ostali vsaj deset let, drugi se pa tolažite s tem, da ne zmorete.

Ne nam nabiati krivde, ker se ne zaletavamo v podobne tebi v govoru.

Eni ne znate najti niti spročeno, kar tako, da bi z njimi ostali vsaj deset let, drugi se pa tolažite s tem, da ne zmorete.

Ne nam nabiati krivde, ker se ne zaletavamo v podobne tebi v govoru.[/quote]

A veš, da sploh ne vem o čem pišeš.

Zakaj;-)?[/quote]

Ker sem mislila, da so vsi moški že oddani. Pa vidim, da niso. Super to.[/quote]
Zakaj pa super ? 🙂

Ker sem mislila, da so vsi moški že oddani. Pa vidim, da niso. Super to.[/quote]
Zakaj pa super ? :)[/quote]

Ja, zato, da imamo tudi debele starunklje še kaj upanja, da mogoče pa le najdemo kakega tipa.

Zakaj si eni neuspešni samci domišljate, da je ukvarjanje z ženskami kaj drugače, kot kakršnakoli druga dejavnost? Vse to zahteva ustrezno energijo in čas. To ni mala stvar, da si uspešen osvajalec in ljubimec. To zahteva veliko vloženega časa. Tisti, ki se vam to ne da, pa pač upate na en in edini dobitek..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close