Ali je tukaj dekle zame
Ja ful me njen seznam obremenjuje, kar spat ne morem.
Kaj pa sem ji očital? Da je vsem moškim podturila vse tiste lastnosti? Ja res krivica no[/quote]Narobe bereš in si potem užaljen in potem imaš opravičilo da žališ nazaj…. kako otročje!
Ni vsem podturila tiste lastnosti, to je zgolj njena slika kako gleda na nasprotni spol.
Komu mar? Tebi? in se zato vpikuješ vanjo?[/quote]
Pa me razsvetli kaj sem narobe prebral?
Sem ti že večkrat povedala, da so to primeri, ki jih ne moreš pripisati vsem moškim tega sveta. Dejstvo je, da smo si različni, a vendar se pojavljajo določeni vzorci, kjer smo si lahko podobni. Nekdo se bo našel v kakšni moji alineji, nekdo drug bi lahko spisal svoja razmišljanja, svoje izkušnje.[/quote]
Zdaj pa si poglej kaj si napisala zgoraj:
“Moški se počuti kontroliranega s strani ženske v naslednjih primerih: “
Pa mi čist pošteno povej, kako se sliši ta citirana trditev in če gre skupaj s tem tvojim zadnjim postom?
Nočem te podj… kot se enim to zdi… sam konstruktivno debatiram[/quote]
Sigurno se ne bere tako, da se vsak moški počuti kontroliranega s strani ženske, saj je postavljen pogoj. To je “moški, ki se počuti tako in tako”. To ni vsak moški.
Zdaj pa si poglej kaj si napisala zgoraj:
“Moški se počuti kontroliranega s strani ženske v naslednjih primerih: “
Pa mi čist pošteno povej, kako se sliši ta citirana trditev in če gre skupaj s tem tvojim zadnjim postom?
Nočem te podj… kot se enim to zdi… sam konstruktivno debatiram[/quote]
Sigurno se ne bere tako, da se vsak moški počuti kontroliranega s strani ženske, saj je postavljen pogoj. To je “moški, ki se počuti tako in tako”. To ni vsak moški.[/quote]
Glede na to, da tebe nekak ne štejem med moške, se na tvojo pripombo ne oziram…
Narobe bereš in si potem užaljen in potem imaš opravičilo da žališ nazaj…. kako otročje!
Ni vsem podturila tiste lastnosti, to je zgolj njena slika kako gleda na nasprotni spol.
Komu mar? Tebi? in se zato vpikuješ vanjo?[/quote]
Pa me razsvetli kaj sem narobe prebral?[/quote]
To kar ji očitaš, bučko!
Očitaš ji da je nekaj napisala za vse moške, v resnici pa piše zgolj kako ona dojema moške. Itak vsak zase (o sebi) piše, se ti ne zdi?
Zato je tvoje “branjenje vseh moških” absolutno brez veze, nesmisel.
V tem je veliko resnice in kdor ima splošne težave pri vzpostavljanju intimnih odnosov, se bo sigurno našel v enem izmed primerov. Seveda to velja za oba spola.
Bi pa lahko seznam še dopolnili.
Prav tako pa je ob tem potrebno še upoštevati dejstvo, da obstajajo osebe, ki zaradi lastnega pomanjkanja samozavesti in slabe samopodobe, pričakujejo, da se jim bo druga oseba prilagajala in podrejala, kar kaže na težnjo po kontroliranju druge osebe, da se prva oseba ne bi počutila ogroženo.
Seveda sem čutil tako, zato pa sem začel debato. In po nekaj postih sva prišla do tega, da si komaj izdavila in pojasnila da to ne velja za vse moške na zemlji…. Zdaj pa je ok, ko si pojasnila, da ne misliš za vse ampak da si pač strnila skupaj. Zadovoljen sem. Naj ti bo kava v užitek. Grem jaz tud 🙂
Sigurno se ne bere tako, da se vsak moški počuti kontroliranega s strani ženske, saj je postavljen pogoj. To je “moški, ki se počuti tako in tako”. To ni vsak moški.[/quote]
Glede na to, da tebe nekak ne štejem med moške, se na tvojo pripombo ne oziram…[/quote]Vidiš spet nič konstruktivnega, samo posmeh in potem se čudiš ko se te kdo privošči?
Glede na to, da tebe nekak ne štejem med moške, se na tvojo pripombo ne oziram…[/quote]
Seveda se ne, ker bi s tem moral priznati svojo napako. To ti pač ne gre dobro od rok.
Samo ko pa On_ komu očita da je (ne)merodajen da pove o drugem kaj kar si misli, ko je sam neštetokrat ravno počel enako že od nekdaj, kot Marko, to pa je višek smeha…. res….
Ti On_ si lahko najbolj tiho glede tega kar očitaš drugemu, ti ki si mene in še koga oklical da smo na stopnji ”malega” otroka, boš govoro da drugi pa niso merodajni al kaj…. če lahko ti lahko vsak…. al moreš met določeno število monovskih sporočil da ti je to dovoljeno?
Lej ti si mene prvi nazaj…. :)))
Saj ne moreš, da ne bi ko se pa skoz vpikujete v nekoga, bevskate v mesec….
No pa smo spet tam ko drug drugega obtožujemo….. :([/quote]
Nima veze kdo je koga prvi, kaj smo v vrtcu?
Gre se za to, da če ti počneš enako ali zelo podobno, da ne pametuj potem Tipu, ko dela to GFjevki… onadva sta itak za oženit, ker se ravno v vsaki temi ližeta besedno….. 🙂
Matkic tudi jaz se strinjam s tabo.Napisal si,čisto resnico po moje je On_tisti mali otrok,katerega mamica še sedaj carta in ujčka…..[/quote]A nismo pisali o tem, da taki komentarji nič ne pripomorejo k argumentirani debati?
Forum je zaprt za komentiranje.