Ali je tudi vas Portugalec razjokal?
Kaj vi eni res ne vidite čez slovenski plank? Naber najboljši, seveda, najboljši, in cela reč je ena velika zarota proti Sloveniji.
Osebno mi ni bil všeč Portugalec, je bila pa pesem vsekakor zelo dobra. In ko vedno pišemo, kako je Evrovizija ena polomija, same pesmi. No, sinoči je bilo veliko všečnih pesmi. Meni osebno je bila najbolj všeč Belgija, potem Italija. Madžarska je imela tudi fantastično pesem. Angleška mi tudi ni bila slaba, Hrvaška tudi ne. In še kaj bi se našlo. To teženje s tem Naberjem je že bizarno, Omar najboljši, Omar, Omar, Omar …
Priznam, da nismo spremljali tega, danes berem na mmc kdo je zmagal in nekaj komentarjev, zasledila sem link do ruske predstavnice, ter zavrtela, pa potem iščem katera je bila… no, kakorkoli, sem prebrala glede ozadja tega in lahko le rečem, da če bi bilo vse kaj vredno, bi morali vsi bojkotirati nastop zaradi takih stvari… toda seveda, ker je svet kakršen je, gre to lepo naprej, bljak…
OK nisem prebral ostalih komentarjev, opredelil sem se samo na SLO zgodbo. Vsako leto ista zgodba, pesem na nivoju, komentarji super v SLO, ampak nobeden v EU ne prepozna naše pesmi kot uspeh. Pa tudi če jo to ” daj dam glasovanja “, mi od tega nimamo ničččččč. Pa kar rinemo v to blesarijo leto za letom. Seveda se zapravlja ob tem denar ” nas prisiljenih” naročnikov in ambicije nekaterih na TV Slovenija. Vemo kdo so to !!!! Nehajte s temi zapravljivimi zabluzenimi dejanji in se posvetite vašemu poslanstvu. Ma brez veze še to ne veste, kaj to sploh je.
Aja 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} programa so pa itak ponovitve oddaj in ne vem še kaj. Hvala , da lahko še gledamo kaj drugega na drugih kanalih. .
Dobro predlog, dajmo nazaj Slovensko popevko, brez eurovizije in pokažimo tej EU sceni, saj veste kateri prst sredinec.
Imamo tako voljo in željo. Po moje ne, pa sploh ne vem zakaj ? Aja denar je v ozadju ?. Ali nastop na Euroviziji, pomaga pri prepoznavnosti SLO. Po moje NEEEE. In zakaj sploh rabimo Eurovizijo ? Ne rabimo je, saj si lahko ta kvazi spektakel vsakdo lahko ogleda na vsakem programu vseh TV.
Vprašanje ali to gledam ? Sploh ne , niti slovenske , niti ukrajinske.
No M…o, pa kaj denarja usmeri v bolj pametne projekte !!!!!!!!!
Omar je dobil manj točk od strokovne žirije kot od glasovalcev, pa je še vedno bil predzadnji. Toliko o njegovem opevanem glasu. Naber je bil slab, malce samokritike ne škodi. Portugalec pa je pel z dušo, sploh mi ni potrebno gledati odrskega pompa, samo zavrtim njegov komad in mravljinci sami od sebe pridejo na dan. Dočim Omar, ker se je ravno “toliko” hvalil kako intimen je njegov komad, … od njega je kar odtekala sluz umetnega in ne artističnega.
Na Emi so bili boljši, pa je kuhinja (in kalkulacija) naredila svoje.
🙂 materno, vam hudobija tolče ven :)))
[/quote]
To ni hudobija,ampak samo pomeni,da se raznim zgodbam ne naseda. Portugalec je imel dobro reklamiranje s pomočjo novinarjev in tisto svojo zgodbo o srcu.
Pač imajo nekateri ljudje radi take zgodbe,ki ganejo,če so resnične ali ne.
Če je resnična,pa to ta zmagovalec,ali psihoterapevt po poklicu prišel sedaj po zmagi do operacije preko vrste.
Po moje si ti nora, kot v niku. Ker lahko si samozavestna in prešaltaš tako radio, kot tv. Samo za to je potrebjo imeti pogum in hrbtenico. Ja tako malo samozavesti je potrebno imeti. Ok ni ti všeč, in kaj potem? Nič, samo pač svoje nezadovoljstvo s samimi seboj, lahko skozi nekoga ven spihate!
[/quote]
Tako, kot si ti svoje nezadovoljstvo s samo sabo spihala ven skozi “kdo je tu nor”?
In če bi, misliš, da bi zmagali? Ne, draga moja, na zadnjem mestu bi bili, če sploh.
Sicer pa….milo rečeno…..meni je deloval čuden….
[/quote]
Na podlagi česa baziraš, da ne bi, glede na to, da je bila tudi Portugalska 50 let spregledana in je to njihova prva zmaga? Izjava, da mi ne bi zmagali, je izjava majhnega zakompleksanega Slovenčka, ki takega komada na Eurosong ne bi poslal niti v sanjah – ker nima jajc.
Рекомендую Вам тщательно перебирать СМИ источники поиска информации. Очень много правительственных и заангажированных.
Хотела бы Вам предложить качественное СМИ – russinfo.net, где я часто ищу информацию. Информация по ссылке: https://russinfo.net/kalendar/grafik-magnitnyx-bur-v-iyune-2017-goda.html
А где ищите Вы?
Forum je zaprt za komentiranje.