Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je to sploh normalno??

Ali je to sploh normalno??

Normalnosti ni…smo le razne variante in teh je nešteto. Morda se nekateri razlikujemo le za mikro nianso, drugi pa za cele barvne spektre…
Ko tole berem, si mislim, da se svet še vedno vrti naprej, da se nekateri še v 21.stoletju nekako “znajdejo pri spanju” pred poroko skupaj, tako kot sem se morala tudi jaz pred kar nekaj krepkimi leti. Pa sem mislila, da se to dogaja le meni. Da se le jaz tako prekleto matram. No, zdaj vem, da se tudi drugi. Tisti, ki pa se ne, pa imajo spet drugje dovolj dela.
In nekje gori sem prebrala, da ena ne more verjeti tega o posesivnih starših. Potem pa o tem, kako ste svoje razprtije z njimi nekatere rešile in imate zdaj nekako neuradno priznanje v rokah za svoj prav. na žalost živijo tudi takšni starši kot so moji, ko sem enostavno morala od doma in to ni bilo le pakiranje kufrov na inat in kar tako v najstniški evforiji. Še danes po maminem delam vse narobe,bla, bla….toda nekje skozi stinjene zobe mi prizna, da se zaveda, da ne bi mogli živeti skupaj. Imava stike, svetle trenutke, toda nikoli se ne bo mogla sprijazniti, da nisem podaljšek nje, da nimam njene glave, ampak na svojih ramenih nosim svojo. In na teh ramenih nosim drugačne težave in križe, kot jih je nosila ona.
Eh, tako pač je…toda včasih, bi si želela vsaj to, da bi ji priznala da mi je hudo, pa moram biti tiho. In KLJUB VSEMU – vsi se moramo zavedati, da vsaka mati, ki je v okviru normalnosti IMA NEPOPISNO RADA svojega otroka(tudi moja mati mene in jaz njo), tudi če omejuje, zapoveduje, diktira, napada, krizizira…in naj me vrag – težko je z njimi. Pa tudi same smo mame. Bodimo poštene – smo idealne?

100 pik za tebe koka! Res moras biti razumevajoca oseba in dobra mama! Vsako stvar si znala dobro pokomentirat in branit. Ni stvari s katero se ne bi strinjal…

to je zelo burna razprava o mamah, in nepotrebna, razen da si damo duška vsi, ki se nismo razumeli z mamami in taščami …
bistvo je drugje. Če bi odrasel fant hotel, da spi njegova punca pri njem, bi si to on moral doma izposlovat zlepa ali zgrda, tako da punca tega ne bi niti čutila in niti vedela.

Imam 23 letnega sina. Ko je hodil z dekletom šele nekaj dni, jo je že pripeljal domov. Povedala sem mu, kako smo včasih odlašali s predstavljanjem staršem, dokler je le šlo. Pa mi je rekel: ampak tu sem tudi JAZ doma, in zdaj sva prišla k meni domov, seveda pa tudi ti stanuješ tu , zato sem vaju predstavil. Kaj bi moral zdaj prebivati v lokalih, ker imam dekle? In seveda je prespala, logično, kaj bi se moj sin, ki ima svojo sobo, moral skrivati po parkih? Neumno. Ampak to je seveda stvar njegove odraslosti.
Mislim, da fant od IDNE ni odrasel in bo mamin sinek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close