Najdi forum

Ali je to res?

Ali je to res, da obstaja tak telefonski program:

Program je zgrajen tako kot messeger(da omogoča pogovor brezplačno), v
primerjavi s tem pa omogoča pogovor brezpačno na mobilna, stacionarna omrežja in klice v druge države.

Če ja, kateri program je to?

Verjetno imaš v mislih Skype? Obstajajo pa še drugi ponudniki teh storitev, mislim da tudi Volja ponuja nekaj takega. O cenah teh storitev pa si preberi sam – brezplačnega je danes vse manj…

Ja, sej to poznam. Sam pol mora vsak uporabnik imet Skype.

Ali obstaja kakšen program kjer bi bila možna komunikacija na stacionaren telefon, al pa na gsm…

Ma, sprašujem, ker nekdo ponuja neko takšno varianto… za nekaj denarja… zato me zanima…

Menda to omogoča tudi Skype… sicer pa poskusi dobiti več informacij o internetni telefoniji z iskalnikom. Ponudnikov bo vse več, konkurenca je zdrava – ampak ti si želel brezplačne storitve, teh pa ni.

Ja, želim dobot kakšno informacijo o tem… ker nekdo pač ponuja možnost, da ti posreduje program, ki omogoča brezplačno internetno telefonijo, proti plačilu zanj, seveda. Pa zato sprašujem, da ne nasedem!

Daj napiši malce več informacij, veš težko ti bo kdo dal
kakšen pameten odgovor, če boš takole “škrtatil” z informacijami..

lp

ps. anonimnost je itaq zagotovljena

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Joj, Klemenxxx več kot tolko ne vem… Na netu sem zasledila, da nekdo ponuja program ki omogoča brezplačno interentno telefonijo (klice na gsm, stacionarni telefon…)
Pa me zanima če je takšna varanta možna oz. resnična, da ne nasedem, ker človek za program hoče imet 15.000 sit. Ok, ni velik, nekaj pa je.

In kdo je konkretno ta “Nekdo”? To mislim, da zanima Klemnaxx….

Poglej, kot je že Lady napisala, ti kar hrabro napiši kdo to je, oz. naslov spletne strani.
Ej 15.000 sit je veliko, še posebej če si neizkušena na net-u
in ne poznaš vseh stvari, velikokrat te “okrog prinesejo” v drobnem tisku,
npr. tam ko se potem prijavljaš ti piše, da pogodba velja npr. za 12 mesecev
pa če kaj uporabljaš, ali ne.

Če ne želiš pisati kdo to je – raje malce premisli.
Jaz za 15.000 sit prekleto premislim komu jih dam (razen domačim – no ja ti
mi pa tako ali tako vzamejo in nič ne vprašajo :)))))

lp

Mogoče tole?

To sem našla en oglas na netu…. dejan@lifemagicstudio.com je el. naslov tipa, ki to ponuja… Sicer je pa stran http://www.lifemagicstudio.com

hmmm, podjetje ni pravo – če greš na njihovo spletno stran o tem nič ne piše.
Oglas od tega je pa samo naslednji: (cut&paste)
———————————————————————————————

Vse, ki zanima erotika…

Nazaj Naprej

Vsebina oglasa

Vse, ki zanima erotika in nastop najstnic iz obale(okolica Kopra in Portoroža), naj pišejo. Za vas imamo pripravljenih 10CD-jev, kateri čakajo na vas.

Osnovni Podatki
Oglas postavil(a) Dejan
E-mail dejan@lifemagicstudio.com

Detaili oglasa
Oglas-ID 2432
Branje oglasa (x) 18
Oglas poteče 25.10.2005 (v 71 dneh)
Vpis oglasa 27.07.2005

——————————————————————————————-

to pa najbrž tudi ni pravi..

drugih podatkov o kaki telefoniji pa (o tej firmi) pa tudi noben iskalec
nič ne najde, tako da je to – khmm

Če pa misliš program VoipBuster, s katerim dejansko lahko (za razliko od programa Skype) BREZPLAČNO telefoniraš iz računalnika tudi v stacionarne in mobilne telefone – je pa to res.
Edina omejitev, katero sem opazil pri delu z njim je, da lahko govorimo 1 minutko, potem se zveza prekine, oz. je za nemoteno telefoniranje
potrebno plačati 1 € – ko plačamo naj bi lahko neomejeno telefonirali v cca. 15-20 držav, na žalost pa slo. ni med njimi, lahko pa kličeš v ZDA, večino držav EU, pa še v nekaj azijskih držav.
Sicer ta program poznam samo 1 mesec, sem se pa brez težav pogovarjal s kolegom v ZDA, no ja nekajkrat sva prekinila, ampak 5 minutk pogovora zastonj je pa le bilo :)))))

Pa še link za vse firbce:

Free calls to any regular phone in:
Australia
Austria
Belgium
Canada
China
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Luxembourg
Netherlands
Norway
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
United Kingdom
United States

100% Free, no call setup! Check our rates page.

Klemenxxx, oglas tega modela je bil objavljen na najdi.si na oglasni deski… Sem ga skušala poiskati, pa ga nisem našla, verjetno ga po nekaj dneh izbrišejo ven iz baze…

Skratka vsebina oglasa ni omenjala nonebe firme, ki bi ponujala to možnost… zato sem se obrnila na tale forum, da preverim, ali to sploh obstaja! Ker vse je dokaj skrivnostno, tudi 2 maila, ki sem ju prejela od njega, sta tako zelo zavita in brez podpisa itd Zato sem skeptična in poizvedujem kako je sploh s temi stvarmi… ker nisem vedela ali sploh obstaja ta opcija brezplačne internetne telefonije.

Skipe npr poznam. Ostalega ne. Zato sprašujem. Ne dajem 15 jurjev kar tako, zato bi se o vsem rada prepričala!

Hvala Klemenxxx.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close