Ali je to mobing
Tole spodaj kar je napisano sem kopiral iz svojega mail-a ,ki sem ga poslal mojemu glavnemu šefu,namreč v našem podjetju imam tri šefe.Eden je glavni -kot vodja logistike,drugi kot vodja skladišča,ta ki se nanaša na primer pa je moj šef ki nas usmerja pri delu in z njim imam zelo velike težave in to že vrsto let,kopirano je vse (poimensko),povejte mi kaj storiti v tem primeru :
copy post:
Živjo P, čas je da se malo oglasiš v loki v viatorju,ker to kar se dogaja spet ni normalno .
Že pred časom sta ti P.B. in J.A. omenila obnašanje K, zganjanje panike in predvsem to da mene stalno zajebava ,grozi da će ne bom prej prišel prej ali podaljšal da bo omenil tebi,da bom šel potem drugam (na drugo delovno mesto),itd.
Če se spomniš ko smo šli ven pred kadilnico (takrat je imel K dopust),sem ti rekel da tudi če mu boš kaj omenil bo normalno stanje cca 2 tedna,no po dveh tednih pa se je spet začelo.
On mene (edino mene) check-ira od doma, gleda v sistem kaj in koliko naredim,kdaj se odštempljam,…
Primer: pridem na šiht skoraj pol ure prej, štempljam se 5 minut preden grem v skladišče (13:40) odštempljam pa se npr ob 21:37 mi on joka za 2 -3 minute zakaj sem prej šel.
Model je tolk prizadet da me check-ira med njegovim dopustom!, me kliče in reče da je potrebno najprej spar, potem tuš ter šele nazadnje rudnidis,ampak on se v trenutku premisli in reče da najprej rudnidis potem pa šele ostalo. Pa že 10 let delam v tej firmi pa točno vem kaj moram naredit ,ali pa grem vprašat enega od P v pisarno! Pa me model pokliče in vpraša zakaj sem prvi klik (po pavzi) naredil šele ob 8:12 !
Sem recimo popoldanec in imam dopoldan tudi opravke, pa sem tisti dan dopoldan naročen recimo k zobarju, ampak ravno dan prej se on spomne da bi jest prišel zjutraj ker je full (kao) gužva (in to sredi meseca ko ni rukerja,kot je konec meseca) ,mu povem kaj imam in on pravi da to njega ne zanima da se te stvari ureja izven delovnega časa !
En mesec nazaj,bil sem popoldanec,naslednji dan -dopoldan – sem bil prijavljen na testno vožnjo (pač že dogo časa kupujem avto) se on spomne da bi naslednji dan menjal,testno vožnjo odpovem,čez eno uro pride do mene in pravi da ni treba zamenjava in da naj kar popldan pridem .
Pa primer ko bi rad vmes za 15 minut nujno skočill ven ,mu je še to težko odobriti,če pa že odobri,se moram odštemplati (službeni izhod),njemu se pa očitno ni teba ker je kao šef od šefa in ga ni tudi po eno uro (ureja stvari za svojo firmo)
Ko ga rabiš za kakšno stvar ,glede naročil,človek nima časa ker ma tolk dela,ampak v roki pa drži SKB kalkulatorček! in prenakazuje denar sem in tja , pa se meni za svoje posle, namesto da bi se za firmo v katero dela, rit mu pa odnašata N. in B. ki namesto njega printata dobavnice.
Edino jaz imam probleme zaradi dopusta, en mesec prej ,mu povem da bom takrat pa takrat vzel dopust,se zmeniva,dva dni prej mi pa reče da pa takole to ne gre ker je oziroma bo gužva,pa da se mora še s fanti pogovorit,se je že zgodilo da sem moral prestaviti dopust,pa takrat ni bilo gužve in tudi ne konec meseca,on zahteva da konec meseca ne smem-o imeti dopusta. Pa spet grožnje da bo tebe poklical in da bo sprintal aneks DSV-ja v katerem piše da moram cel teden vzeti dopust in ne samo tri dni (sreda-petek)
Konec meseca je,imeli smo gužvo (tudi na rogaški in še jo imajo), vsi smo podaljševali,on pa lepo ob treh domov ,…
No, stvar pa je taka da sem malo bolan imam gastritis (vnetje želodčne sluznice),posledica tega je tudi stres pa tudi malo cigareti,če tablete ne bodo pomagale lahko pride tudi do rane na želodcu,mu to povem pa pravi da to ni nič takega,…da se to en dva tri pozdravi ,…
Pride B.M. z otečenim gležnjem na šiht ( krunca) in reče M. da bo mogoče šel na bolniško če bo še huje ,pa pravi K. da bolniške za vsak drek ne moremo vzet ,…
S P. teh težav nimamo
Spoštovani,
najprej naj opozorim, da sem pri objavi dolžan zakriti osebne podatke, gre za javni forum, ki ga moderiramo strokovnjaki, ki smo zavezani tudi k poklicnemu varovanju OP.
Kar doživljate je rezultat spleta osebnih in organizacijskih dejavnikov, na eni strani je odgovornost osebna – slaba komunikacija in zloraba moči, na drugi pa je odgovornost na strani delodajalca, ki takšne zlorabe dopušča. Situacija ima elemente mobinga (v zvezi z definicijami si oglejte pripete teme na vrhu foruma), ampak bolj kot to ali gre za mobing ali ne vidim izziv v medosebni dinamiki.
Zaposleni smo najprej sami odgovorni za svojo psihološko varnost, če čutite da se vam dogaja krivica na del. mestu, je prvi korak varno soočenje s problematičnim nadrejenim, kjer ste mu dolžni opisati kaj vas moti in v čem je stiska ter da si takšne obravnave ne dovolite že iz naslova osebnega dostojanstva. Za to je potrebno tvegati in se izpostaviti. Včasih je tako, da ko se nam dogaja stiska, čakamo da bo problem rešil nekdo drug, pa se odnosi slabšajo, nato prihaja do konfliktov in izbruhov ipd. Preventiva je mati zdravja tudi v (delovnih) odnosih.
Terapevtsko rečeno, vse te občutke ponižanja, sramu, krivde in pa strahu, ki vam že povzročajo psihosomatske težave, je potrebno nasloviti na pravo mesto, ker vsak od nas mora prevzeti odgovornost za svoje bolj ali manj varno odzivanje in vedenje. Navadno je tako, da se konflikta »navlečejo« posamezniki, ki so zanj dovzetni in še nimajo veščin za varno urejanje nesporazuma, težkih občutkov, nerazrešenih situacij ipd. – to velja za obe strani, za tistega, ki prinaša zlorabo in tistega, ki jo trpi. Iz tega sledi, da je potrebno urediti odnos z uvedbo ozaveščanja za to, da se prevzame odgovornost, nekaterim je za to dovolj spoštljiva, a odločna zahteva in razmejitev kaj se sme/dopušča in kaj ne, nekaterim pa niti resen ukrep uprave ne pride do živega. Od te točke dalje pa lahko že govorimo o grobem kršenju zakonodaje in tudi nasilništvu na del. mestu, ki lahko hitro pripelje do uradne prijave ali celo kazenske ovadbe. Od tu pa več ni poti nazaj, ker s prijavo vključimo pristojne institucije, ki sprožijo zakonski postopek.
Skratka, če medosebna intervenca ne zaleže, se z uradno pisno pritožbo (poslano priporočeno po pošti) obrnite na upravo delodajalca, v kateri opišete dejstva (kdo, kaj, kako in kdaj) ter kakšne učinke ima to na vaše delo in počutje na delovnem mestu. Delodajalec je na to zakonsko dolžan odgovoriti (če se ne motim v 8 dneh, glej ZDR in ZVZD-1) in potem boste videli kako naprej. Nisem pravnik, zato se v ta vprašanja ne spuščam, na forumu je precej vsebin v zvezi pravnimi vidiki ob trpinčenju na del. mestu, tako da vabljeni k prebiranju. Če boste v prihodnje čutili, da potrebujete psihološko ali terapevtsko pomoč, se oglasite prek kontaktov v podpisu.
Najpogosteje v takšnih situacijah zaleže že resen neposreden pogovor s sodelavcem (če tega morebiti še niste poskusili, ne čakajte) in če vas ni pripravljen poslušati, skrajšate to v stavek ali dva, za odločno postavljanje meja in zahtev po spoštovanju, da lahko v miru opravljate svoje delo. Zdaj pa počakajte na odziv nadrejenih, na katere ste se obrnili po pomoč, da ugotovite kako bodo ravnali, nato pa ukrepajte dalje. In ne pustite se odgnati kar tako, zahtevajte zase, kar vam pripada.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.