Ali je sramotno ljubiti Bosanko
Gledalec, 22.09.2021 ob 11:58
Vse je odvisno od njene mentalitete in zavedanja.
Drugace pa jugo slej ko prej pokaze svoj obraz… zal ( pa sem naivno verjela prej…) kot prijatej/ ica ali kot partner
A Slovenci pa veljajo za najbolj posten, casten, empaticen, pravicen in kot kruh dober narod? ?♀️?♀️??
Sramotno ni. Razlike med dvema pa večinoma vodijo v konec veze. Ni bistvo veze, da sta si različna, ampak podobna. Ni bistvo veze v prilagajanju in kompromisih ampak sodelovanju. jao da kompromisiram z nekom ves lajf-ni šans! Sodelujeva in je obema okej in sva kot posameznika zadovoljna in srečna v skupni celoti-eto to pa! da se kregam zaradi sklepanja kompromisov, ker en bi tako drugi tako ali se z veseljem pogovarjam, smejem s to osebo je ogromna razlika. In bistvo je v podobnem pogledu na lajf, ne različnem.
To je lahko samo Srbkinja ali pa Hrvatica iz Bosne. Muslimanke ti njena familija ne bo dala – ker si za njih prokleti nevernik. Tako piše u tistem zajebanem koranu, kjer je itak ogromno svinjarij pa slaviju tudi pedofilskega preroka Muhameda. Ampak Bosanski muslimani (žal poturčeni Srbi in Hrvati) se tega na polno držiju. Pa še vedno bolj su fanatični. Islam je kuga človeštva!
Sem čistokrvni Slovenec, moja pa je Bosanka (ne muslimanka). Midva se imava odlično in meni osebno Slovenke iso glih nevem kaj. Prav lepe Slovenke še nisem srečal, vsaj ne v živo. So bodisi kobilaste, zavaljene in neurejene. To meni ni všeč. Tiste, ki pa izgledajo vredu, so pa pametne in ukazovalne… Za mene, Slovenka, ne hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.