Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev ali je res,da tudi, če si na berglah moraš prinesti klinčevo bolniško…

ali je res,da tudi, če si na berglah moraš prinesti klinčevo bolniško…

v službo? ali je to mogoče? in kaj če si po operaciji in nimaš koga da odnese? ali nebi sestra pri splošni zdravnici malo pomigala in poslala moj bolniški list??

hvala za info

klikni ( pravnik za delovno pravo )

http://med.over.net/forum5/list.php?147

ne, sploh ni res.

lahko jo komot pošlješ po pošti – priporočeno

Jza sem jo za moža hodila iskat v ambulanto in jo nesla v njegovo službo, pa ni nikoli noben nič rekel. Ko sem še hodila v službo smo hodili po bolniški list od sodelavke, ki se je zdravila v bolnici. Nam je napisala pooblastilo, da ga lahko dvignemo in to je bilo to

Kolikor jaz vem, ti jo lahko sestra sama spiše in pošlje k tvojemu delodajalcu. Seveda pa to ni njena dolžnost. Tvoja dolžnost je urediti zadeve z zvezi z izostankom iz dela.

Ampak ker lepa beseda lepo mesto najde, mislim, da če bi poklical k zdravniku in prosil, če ti lahko naredijo to uslugo, da bi lahko ostal doma ba berglah.

Če pa se boš pogovarjal v takem stilu kot si napisal zgoraj, pa mislim da ne bo “vžgalo”.

Pa srečno!

Sploh ni pomembno, na kak način v službi dobijo tvoj bolniški list, le dobito ga morajo in to original.

Ampak zanj rabijo tvojo kartico.

V naši službi, če si se poškodoval na delovnem mestu in si na berglah, moraš med bolniško hodit v službo in delat magari nekaj druzga kar delaš drugač…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ha ha, nič mi ni ampak smo se prepirali v službi okrog tega.Meni je to smešno.Ko sem bila operirana nisem mogla do wc-ja.Nisem mogla obleči hlač. Kaj če je nekdo v letih,pred penzijo,živi sam……. vseeno hvala za odgovore

Tudi če ležiš v bolnišnici v komi, ti delodajalec ne more izplačati bolniške, če nima bolniškega lista od tvojega osebnega zdravnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close