Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Na Kat. Stik si že šla?

Ne obupaj.Vcasih je treba poljubiti ogromno zab, preden se ta prava spremeni v princa.

Jaz sem imela projekt, da najdem partnerja, dodelan v glavi..bila aktivna in sla na preko 20 zmenkov-ki mi bodo ostali za zmeraj v spominu??-clovek res spozna marsikaj?, amoak na koncu mi je uspelo…

Stara cez 40 let, v lepem razmerju, z druzino…

Torej, je upanje..clovek mora samo verjet in pa seveda delat na tem..domov ne potrka nihce-zdaj se postarji ne vec?.

Normalni so vsi zasedeni, kaj tebi ni jasno.?

Ker si samski sigurno nisi normalen.

Je pa tako na teh portali, pravi moja sestra, da so gor 95% poročeni tipi, ki igrajo samske in iščejo samo avanture, na žalost.

Ravno se eden ločuje, ne samo normalen, celo heroj, ki bo pobasal 270.000 evrov. Pa ni edini. Potrpljenje punce, potrpljenje. Ljudje se ločujejo kot po tekočem traku.

Dve leti in pol sem poslušala cviljenje moje kolegice o njenem bivšem. Najedala je kako pri svojih letih ne bo našla več normalnih moških in jadajada. Depresija, najedanje…konec sveta… Ker ji je sindrom obupa visel nad glavo, so se je res vsi izogibali. Potem je končno, slučajno, našla enega pa se je njeno jamranje nehalo kot bi presekal. Čez noč je prebolela bivšega.

Lepo napisano, edino presledki pred vejico zmotijo. Pa brez presledka po piki. Slovenci smo res na pol pismeni. To bo treba urediti. Sicer pa srečno vsem Slovencem in bodimo vedno boljši….

Ah saj bo…

Lp

Ne obupaj, saj se bo našel ta pravi

Zdravo

Je veliko ok samskih moških okrog. So tudi takšni, ki imajo otroke, službo in druge obveznosti. So ločeni in preprosto nimajo več časa za iskanje.??

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Logik, 13.11.2023 ob 07:36

Zdravo

Je veliko ok samskih moških okrog. So tudi takšni, ki imajo otroke, službo in druge obveznosti. So ločeni in preprosto nimajo več časa za iskanje.??

Lp

To sebe misliš?

Niso ?

Vztrajaj…jst sn spoznala svojo ljubezen na ona on portalu…res je, ogromno balasta na teh portalih…sem pa verjetno imela srečo…prvi in edini zmenek, pa sva že dve leti in pol skupaj…drugače je pa pri zrelih letih težko koga spoznat, saj nikomur ne piše na čelu da je samski… upam, da najdeš svojo srečo?

Uh, nikoli ni prepozno.

Sem pa ugotovila, da je Tinder postal navadno sranje od nazadnje ko sem bila samska. Čis se je neki skomercializiru pa zdi se mi da skos šteka. Bumble mi je pa našel odlično “družbo”, ne šteka, pa tudi malo drugačen je (išče tudi po zanimanjih, poudarek je na opisih in dopisovanju). Takega, ki ga zaj imam z Bumbla pa je za z lupo pr belem dnevu iskat.

Nimam jih še 35, ampak sem blizu. Sem pa gor na netu videla ogromno 35+ let starih moških, ki so iskali resne partnerke. Pa ni se treba bat, da bi zgledala kot da “iščeš”. Ja itak da iščeš, če nisi aseksualna aromantična oseba, potem valda, da iščeš partnerja. Nehimo delat normalne stvari za abnormalne.

Kdo je pa normalen pa je ful stvar posameznice. Ta, ki sem ga jaz spoznala, bi sigurno bil kiri drugi odvraten. Meni je pa krasen. Sigurno bi bil kak tvoj bivši meni nagravžn, tebi pa je še zaj hud. Srečno!

Zaradi veliko kretenov, tisti pošteni nimajo šans ker ženske mečejo vse v isti koš.

Najprej ne obupaj nikoli ni tako hudo ,da ne bi moglo biti še slabše. Moja zgodba podobna bleferjev je pri obeh spolih,kar precej .

Lep dan

nismo vse enake tudi drugače razmišljamo..

iz kje pa si

Ženske, še vedno mislijo, da bodo moškega spoznale preko tinderja, ona on in podobne bedaste aplikacije….

V takšne aplikacije se prijavljajo samo zgube v obeh spolih.

Ja normalni ali normalne..tudi vredu zensko ni lahko spoznati, ko si po dolgem casu v zvezi spet  samski.

Ona on..Tinder..ogromno enega casa in iskanja..pocasi brisem profile, ker se mi je da. Bistvo vsega je, da imas sebe rad in znas uzivati sam s sabo in sele potem lahko uzivas v partnerstvu.

Je pa danes po 35 letu drugace  spoznati nekoga za resno vezo?‍♂️

Spet odvisno, kak je tempo spoznavanja. Če si vsak dan skupaj, nenehno v stiku, potem je 1 mesec lahko dolg. Če se prvi mesec vidiš enkrat, dvakrat tedensko, en mesec ni nič.

Sem pa sicer mnenja, da je bolje v posteljo prej kot prepozno. Se navežeš, navadiš vložiš trud, energijo, čas, vzpostaviš nek odnos … potem je pa v postelji polom. Sem si tudi to že skusila 🙂 Mislim pa, da tu ni splošnega pravila, noben odnos ne temelji na vnaprej določeni časovnici. Odnos gradita oba, kam, kako hitro, pa je ravno tako odvisno od obeh.

Ni citiralo ?

Koliko si pa stara, da maš toliko izkušenj. Čist odvisno, če prehitro da ženska to pomen da je lahka. No tisti , ki hočejo sex bo tako podrl toj pa to. Za resno vezo pa ni to.

Hm  , berem tole razpravo  in ne morem verjet,  da ženske ne morete najti prave osebe,  sem 46 letnik ,pa enake težave,  sportnik, normalen izgled, nc ne manjka,no razen ljubezni,  dobro situiran, svoja, firma, seveda so mi všeč lepa dekleta pa na tinderju ni uspeha… tiste boljše redko da je odgovor , je pa res da nisem  lih preseren,  zabavljac,nakladac, kako spoznat res enigma…

🙂 top

Tudi ne najdem nikogar, ampak ne iščem intenzivno. Nisem na zmenkarskih portalih, veliko je pa poročenih na FB, ki bi se malo zabavali.

Ženske ponekad same ne vedo kaj bi rade. Bi pa nebi. One so mnogo zakomplicirana biča ?

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz345, 13.11.2023 ob 17:43

Tudi ne najdem nikogar, ampak ne iščem intenzivno. Nisem na zmenkarskih portalih, veliko je pa poročenih na FB, ki bi se malo zabavali.

Jaz sem 40+ in me moški ogovarjajo kot po tekočem traku.

Včasih sem bila v mestu In bejba in nedosegljiva.

Zdaj sem sama z veliko denarja in me oblegajo sami takšni od 40 naprej, ki imajo podobno vsoto pod palcem.

Torej pričnite z iskanjem tam, kamor spadate.

Nikoli ni prepozno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close