Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega
Mene ni, 11.11.2023 ob 17:14
Skirvnostni., 11.11.2023 ob 16:38
Moški hočemo umirjeno žensko s katero bo minimalno drame, da je spoštljiva in tiha to je dejstvo. Zafustrirane in nadležne ženske nas ne zanimajo.
Za skrivnostni…
Pa ja, de… Sem umirjena in spoštljiva, pa glih zaradi tega nisem dobra… Pol pa najde eno s katero je sama drama, tecnarjenje in je ves srečen, ves nasmejan razlaga, kako ga izkorišča, pa jo glih zaradi vsega tega hoče…
Nisi spoznala pravega zase, lahko da si se ga izogibala oz ga dala v cono prijateljstva.. Potem te ni čakal in si je našel drugo.
Mene ni, 11.11.2023 ob 17:19
Skirvnostni., 11.11.2023 ob 16:15
Kdo bo imel mamico z otroki? Poštenih moških je dosti, samo jih nočete spoznati tako na jokajte.
Za skirvnostni.
Pa ogromno je takih, ki vzamejo žensko z otroki, poznam več primerov, full fajn moški, lahko bi se reklo terna, vzame žensko, ne z dvema, ampak s tremi otroci. Te s tremi so takoj po ločitvi že zasedene. Raje vzamejo žensko z otroci, kot žensko brez… žal…
To je odvečna prtljaga.
Skirvnostni., 11.11.2023 ob 17:14
Mene ni, 11.11.2023 ob 17:10
lilichic725, 11.10.2023 ob 20:28
Sem ločena in naveličena samskega življenja. A kljub temu, vsakič ko se prijavim na Tinder, Ona on obupam in račun pobrišem. Žal sem imela opravka s samimi čudaki.? Ven ne hodim, ker imam zahtevno službo in otroke. Pa tudi nisem žurer. Sem družinski tip človeka. Občutek imam, da slabo kaže glede novega partnerstva… Kaj menite?
Aja, v službi so v glavnem samo kolegice.
Ne samo težko, praktično nemogoče. Moški itak iščejo samo avanture, če pa govorijo, da resno pa… osvaja potem pa izgine…
Zato ker niste resne in igrate igrice.
Za skirvnostni.
Jaz ne igram igric in sem resna, mogoče preveč resna. In vidim, opažam in tudi kar izvem od drugih žensk, ki imajo uspeh pri moških, da enostavno moraš igrat igrice, če hočeš zvezo. Bolj kot so znale igrat, obračat moške, lažje so jih dobile. Če ne igraš igric in si poštena si v bistvu neumna in izvisiš…
….https://www.youtube.com/watch?v=8h8utcBqAIU
a veš… zdej ti je kasno za to. dejansko je res…
Golobček, 11.11.2023 ob 17:22
Brez odličnega in fit videza, dobrega stila oblačenja, lastne kariere, stanovanja in avta, kar pozabi. Kadilke pa takoj odpadejo zarad čikov v ustih. Če si pa vse našteto, pol pa ti izbiraš in se ti moški mečejo v izobilju in sploh ne ta slabi, ampak pravi deci.
Za golobček…
Zdaj ne vem, če to leti name…
Recimo, da imam vse to, razen kariere. Samovšečnost mi ni blizu zato težko rečem o videzu, vendar okolica pravi, da dobro izgledam. Tega, da se človek zapusti ne odobravam in skrbim tudi za telo, telovadba, ipd. Kadim tudi ne, Na karieri žal še delam, tle pa ni še ok…
Pa kakorkoli… nič ne pomaga, ker ne znam z moškimi…
Mene ni, 11.11.2023 ob 17:23
Za skirvnostni.
Jaz ne igram igric in sem resna, mogoče preveč resna. In vidim, opažam in tudi kar izvem od drugih žensk, ki imajo uspeh pri moških, da enostavno moraš igrat igrice, če hočeš zvezo. Bolj kot so znale igrat, obračat moške, lažje so jih dobile. Če ne igraš igric in si poštena si v bistvu neumna in izvisiš…
Na dolgi rok se to ne splača, če ti je nekdo všeč mu povej, iskrenost se splača. Če mu boš všeč ti bo povedal.
Mene ni, 11.11.2023 ob 17:32
Za golobček…
Zdaj ne vem, če to leti name…
Recimo, da imam vse to, razen kariere. Samovšečnost mi ni blizu zato težko rečem o videzu, vendar okolica pravi, da dobro izgledam. Tega, da se človek zapusti ne odobravam in skrbim tudi za telo, telovadba, ipd. Kadim tudi ne, Na karieri žal še delam, tle pa ni še ok…
Pa kakorkoli… nič ne pomaga, ker ne znam z moškimi…
Kako ne znaš z moškimi?
Skirvnostni., 11.11.2023 ob 17:36
Na dolgi rok se to ne splača, če ti je nekdo všeč mu povej, iskrenost se splača. Če mu boš všeč ti bo povedal.
Če bi mu bila všeč bi že sam povedal… Po mojih izkušnjah, če mu rečem, da mi je všeč je reakcija kako lahko jaz sploh pomislim, da bi mu bila lahko všeč… Tako, da tega zagotovo ne bom rekla nikoli več…
samska 45, 12.10.2023 ob 20:54
Aja, pa pogosto sem svojo smuko opravila pred službo. Turna smuka :). No, ja, enkrat mi je en tip sledil. Ampak ves čas sledil, v varni razdalji. Jaz sem prva delala špuro, ni bil toliko, da bi šel malce naprej pa tudi on malce špure naredil. Taki so možkarji.
Pa ponavadi, ko sem naredila špuro, so se našli dedci: peš po moji smučini in jo uničili. Super. Kaj bi s takmi blesavimi dedci?
Če gledaš na partnerstvo tako kot na smučanje potem je to to. Smučanje je nekaj lepega, ko sem bral tvoje prispevke me je še smučat minilo. Solo smučarjev je pa malo morje, ker je dejansko aktivnost, ki jo je zelo težko uskladiti in je potrebno prilagajanje, če to počneš v družbi.
Skirvnostni., 11.11.2023 ob 18:00
Vztrajaj, enega boš že našla ne obupaj.
Hvala, ampak ne verjamem več. Po 40-tem letu zgleda nisi več človek, so stereotipi o ženskah… Po tolikih zavrnitvah numam več nobenega upanja. Najprej letajo okoli tebe, pol pa izginejo, pa ni seksa, tolk naivna nisem. Nič, pač ena napačna beseda, kretnja, pa jih ni več…
Ne znam pač…
Sem samski.Delam na polno,sluzba + popoldanc za moje sanje ostalo otrok in sport ter hobiji,ucenje ter potovanja.Tako da pravega prostga casa pravzaprav nimam. Tinderja ce bi ga imel bi na njem iskal samo neresne veze drugace receno za sproti.
Ne zelim si pa udejstvovat v dramskem krozku,kljub temu da nekatere potencialno boljse polovice to rabijo v zivljenju kot sahara vode.Ali resevat nekoga iziluzije v katero je ujet.Prav tako me ne zanimajo financne veze takene ali drugacne.In se bi lahko nasteval…
Avtorici pa zelim lep vecer pa da najde nekoga ob kateremu bo zgradila nov dom zase in za otroke.
Sovražim Janšo !, 11.10.2023 ob 20:48
Nehajte že enkrat jamrat in se smilit samim sebi , evo , jaz sem tukaj vsaj eden v redu fant , pa gotovo bi se našel še kateri. Le pogumno naprej do spoznavanja.
Res je, se nas najde nekaj…
Verjamite ali ne, je tudi nam težko spoznat vredu žensko po 30…
Je sorodna duša z razlogom, če bi bilo tako enostavno jo najti, bi ji rekli prva duša..
Samo korajžno naprej, če verjameš boš našla 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.