Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Iščem poštenega moškega za trajno zvezo. Imam 54 let in problematičnega sina, starega 21 let. Potrebujem moškega, ki bo lik očeta sinu, ker je moj mož umrl. Pa obvezen je vozniški izpit in avto, da lahko sina vozi naokrog. Pa dobro bi bilo da ima manj kot 40 let, da ima veliko energije (tudi seksualne).

Dodaj kontakt..Sem preprost,normalen,situiran

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9705, 11.11.2023 ob 11:52

Dodaj kontakt..Sem preprost,normalen,situiran

Lp

Pa imaš avto?

Na žalost se moram strinjati s teboj ter ti predstaviti tudi drugo plat medalje. Nekateri smo tudi loceni in nismo manekeni s sixpacki in nimamo bmw,audi in mercedes v garazi ampak se trudimo po lastnih moceh. In da ne bom prevec nakladal tudi z ženskih strani je ponavadi enako. Poizkusil sem ze te spletne strani in dobil na koncu identicen zakljucek. Nisi mi všeč, nisi moj tip, ce nimas takega in takega avtomobila odj…. ali pa se preprosto ne javljajo več.

Lep vikend želim G

Gagy, 11.11.2023 ob 12:59

Na žalost se moram strinjati s teboj ter ti predstaviti tudi drugo plat medalje. Nekateri smo tudi loceni in nismo manekeni s sixpacki in nimamo bmw,audi in mercedes v garazi ampak se trudimo po lastnih moceh. In da ne bom prevec nakladal tudi z ženskih strani je ponavadi enako. Poizkusil sem ze te spletne strani in dobil na koncu identicen zakljucek. Nisi mi všeč, nisi moj tip, ce nimas takega in takega avtomobila odj…. ali pa se preprosto ne javljajo več.

Lep vikend želim G

Pa si poskusil z moškim?

Imam prijatelja, samski, skrben, delaven..super dečko, edini v družbi brez žene. Pred več kot 10leti je bil razočaran v ljubezni, kasneje mu je pa bilo nerodno pristopiti do kakega dekleta.

Smo pa iz Koroške, če ti ni predaleč. Zanj dam roko v ogenj!

Jaz sem ga spoznala na sihtu, povsem nepricakovano. Sele ko sm se nehala obremenjevat in odprla oci, ker je bolj tihe narave. Najboljsa odlocitev v zivjenju.

Drage dame… prosim upostevajte da je veliko dobrih moskih pac v vezi… ker imajo radi svoje otroke! Naredite prvi korak, ne bo vam zal…

hahahaa  tvoja služba je, zahte zahtevna.  to je ta problem zakaj si ločena in smska.  1. se nauči govorit v 1.os. ed.  meni je moja služba zahteva.  ja? razumeš. ti si taka levičarska, razvajenka, intateld to max.  uredu moškega?  a si ti uredu? za tvoje pojme si ti superiorna. kakor vidiš market place, kaže drugo sliko. realnost je drugačna.   draga damica, princeska, bo treba prioritete spremeniti. gospa bi rada, imel vse po njeno, pa vsi bi se morali tebi prilagodit. kaj ti razumeš v tej tvoji levičarski, leni, nespsobni, gumnati glavi, da nimaš pravo glasanja v zvezi!!  nimaš kaj zahtevat, kaj pričakovat, kaj  ugovarjat.  al boš delala, kot ti bo dec rekel, ukazal,  pa bo, ali pa si kupi mačko.  pa nehaj jokcat neki.  šola, ne pomeni nič.  ti nimaš niti osnovnih temelejv.  tvoj problem je ker si vse prelahko dobila.  tvoj plafon je srednja šola.  če si nisi znala moža najdit. če ga nisi znala obdržat, če še kr gopcaš o tvoji službi.  ka jtebi tukaj ni jasno?!  ja pač je kruta realnost udarila i nsedja je seveda, treba drugega krivit. in koga lažje kot moške v tej levičarski feministični poženščeni lgbt woke politki.   lepo kupi, strap on, masažni vibrator, vino in kolegico. pa bo.   pač ne znaš z moškimi.

Zelo tezko. Plus se ce imas kake svoje kriterije je se tezje.

dam ti zastojn nasvet.  dokler boš delala, ženske stvari, (lahke ,nezahtevne), kjer se predvsem veliko gopca in malo naredi, ti kr povem, da ne bo šlo. ne morem tukaj vsega pojasnit. ker pfull premlao znaš, premalo si pametna in nisi imela pravega vodstva. veliko let že živiš v  iluziji in levičarski propagandi.  dobit moškega je zelo enostavno.  zelo.   to je tko enosatvno, da je smešno.  ker si ženska, ne moreš več it vsega za nazaj popravit. lahko pa greš vsaj delno. torej kako.  tako draga 45 letnica.  spravi se trenirat JUDO, BJJ. 2x na teden. najbolje judo.  potem 2x na tedne idi na fitnes. kaj delaj na fitnesu. na fitnesu delaj izkjučno  compaund lifts. najdi si na netu, saj si baba. vaje iz programa 5×5.  začni hodit na pohorje ali nek breg z rukazokom. 5kg vsaj.  popravi in pobeli si zobe.  naredi si preprosto frizuro. ne rdečo. blond, če nisi prevče bela. nohte bele.  nehaj žret cuker pizda ti je materna. nehaj pit cuker poizda ti je materna še 1x. 2x pizda ti je materna.  razumeš?   spravi se plavat občasno.  začni živet zase, ne za feministične babje sanje. ZASE PROKLETO TELE BABJE. nehaj bit pametna. nehaj gopcat, nazaj. nehaj  delat vse živčno.  nehaj zapralvjat denar za tvoja pofukana čustva.  narava ni glupa kot ti.  ti si glupa. začni govorit v 1. os. ed.  pozabi na feminsitično pralnico, ki si jo deležna od rojstva. nehaj ukazovat, kaj bo kdo in kaj ne bo. NEHAJ SE DRUŽIT Z TVOJIMI LUZERSKIMI KOLEGICAMI.  NEHAJ RAZMIŠLJAT. ker niste ženske zato da mislite. ja?  sprijazni se.  začni se borit proti svoji vzgoji.  ne gre drugače.  ni druge opcije.  lena si, debela si, sitna si.  kdo bo to gledal.  45 imaš že inkontinenco, imaš suho pizdo. hormoni te jebejo, kaj bi ti rada?? kva?  starikula pofukana naduta. kaj?  začni gledat, 55 in 60 letnike. mogoeč 65 letnike. to je resnica. če želiš gledat 50 letnike, boš morala se biti sposobna 5dvignit na dorgu, naredit 70 sklec, dobro plavat, dobro tečt.    to je osnova za moške. tko je.    najboljši nakit je majn špeha več mišic.  noben  moški ni tebi nič dolžan. ti si dolžna biti sexy, lepa, dobra kuba, dobra pelsalka, dobra kuharca, zabavna in pripravljena na akcijo. če to nisi, postani. če ne želiš . ne zapralvljaj mojega dragocenega časa in idi v pizdo mater. 3x že .   spravi se trenirat.

Ej dobr ti je napisu??

Lej tko je.

Drill instruktor.

Čista resnica drgac.

Sama sem poročena, ampak če bi slučajno se kaj zalomilo bi pomoje moral novi “na vrata pozvonit”, da bi bilo kaj ?.  Znanki se je to res naredilo. Bila je dolgo samska in oravi ji je prišel nekaj elektriko popravljat, tako da vse je mogoče.

Mone pa ze nebi kakega majstra… halo da se tam v delovnih hlacah pa tistih bulerjih z železno kapco pojavi??? A!, to pa mona nebo. Vsi so preslabi.

Kdo bo imel mamico z otroki? Poštenih moških je dosti, samo jih nočete spoznati tako na jokajte.

lilichic725, 11.10.2023 ob 20:28

Sem ločena in naveličena samskega življenja. A kljub temu, vsakič ko se prijavim na Tinder, Ona on obupam in račun pobrišem. Žal sem imela opravka s samimi čudaki.? Ven ne hodim, ker imam zahtevno službo in otroke. Pa tudi nisem žurer. Sem družinski tip človeka. Občutek imam, da slabo kaže glede novega partnerstva… Kaj menite?

Aja, v službi so v glavnem samo kolegice.

Lp se strinjam s tvojo objavo.

ja drži, zelo težko je najti vredu moškega, ki bi si na glavo nakopal eno babo s pa…pa vsemi njihovimi problemi. naj ti povem, da nas moških take zavoženke ne zanimajo. no kakega fu…fehtarja to vsekakor, da si sprazni polna jajca. če je tok nor pa naj si jih.

Moški hočemo umirjeno žensko s katero bo minimalno drame, da je spoštljiva in tiha to je dejstvo. Zafustrirane in nadležne ženske nas ne zanimajo.

To te pa razumem. Sicer nisem zenska, naredim pa enako ??

https://m.youtube.com/shorts/pcy73BpH5pg

Ne samo težko, praktično nemogoče. Moški itak iščejo samo avanture, če pa govorijo, da resno pa… osvaja potem pa izgine…

Mene ni, 11.11.2023 ob 17:10

Ne samo težko, praktično nemogoče. Moški itak iščejo samo avanture, če pa govorijo, da resno pa… osvaja potem pa izgine…

stari… lej… to je vaše boukše… temu se s tem vašim boukšim izpostavite…

zame je edina možna vrsta odnosa zakon. vi pa neke veze pa zveze pa nevem še kaj use…

a veš. ti pristaješ na manje. in pol jokaš tuki.

sej vi sploh tega koncepta zakaj čakat do poroke sploh ne razumete.

https://www.youtube.com/shorts/YKiFogibCG8

Skirvnostni., 11.11.2023 ob 16:38

Moški hočemo umirjeno žensko s katero bo minimalno drame, da je spoštljiva in tiha to je dejstvo. Zafustrirane in nadležne ženske nas ne zanimajo.

Za skrivnostni…

Pa ja, de… Sem umirjena in spoštljiva, pa glih zaradi tega nisem dobra… Pol pa najde eno s katero je sama drama, tecnarjenje in je ves srečen, ves nasmejan razlaga, kako ga izkorišča, pa jo glih zaradi vsega tega hoče…

Zato ker niste resne in igrate igrice.

Skirvnostni., 11.11.2023 ob 16:15

Kdo bo imel mamico z otroki? Poštenih moških je dosti, samo jih nočete spoznati tako na jokajte.

Za skirvnostni.

Pa ogromno je takih, ki vzamejo žensko z otroki, poznam več primerov, full fajn moški, lahko bi se reklo terna, vzame žensko, ne z dvema, ampak s tremi otroci. Te s tremi so takoj po ločitvi že zasedene. Raje vzamejo žensko z otroci, kot žensko brez… žal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close