Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Jest bom tko reku, bil sm gor na ona on, same čudakinje, zelo sm razočaran nad dekleti. Sem pa prišel do spoznanja, da nikoli več ne smem takoj vse o sebi povedat, ker pol nisi več zanimiv, to je prvo, kot drugo pa to, da zelo malo mi jih je dalo sploh možnost, da se spoznamo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kolesar576, 11.11.2023 ob 07:09

Jest bom tko reku, bil sm gor na ona on, same čudakinje, zelo sm razočaran nad dekleti. Sem pa prišel do spoznanja, da nikoli več ne smem takoj vse o sebi povedat, ker pol nisi več zanimiv, to je prvo, kot drugo pa to, da zelo malo mi jih je dalo sploh možnost, da se spoznamo.

Skratka moraš bit barabica.

ah daj no, 11.10.2023 ob 21:44

Ah, daj no s temi prežvečenimi forami kako v knjižnicah in gorah koga spoznavate. Če te nekdo ogovori v gorah, ti mu pa že razlagaš, da si vezana? Pa ti resno misliš, da te vsak ogovarja, ker te osvaja? Daleč od tega.

Pa spoznavanjav knjižnicah? Ja, pa ja. Pa kar tako na sprehodih. Ja, ziher.

Se strinjam! Nikogar nisem spoznala ne v knjižnici, še manj v hribih.

Odgovor avtorici, 11.11.2023 ob 06:49

Odprla si temo, ki je v desetih urah prejela skoraj 2000 ogledov in 73 replik. To nakazuje veliko število lačnih psov – fukfehtarjev. Iz istega razloga ne zahajam na spoznavne portale, ker se ne želim primerjati z večino in biti samo številka pri ženskah, ampak tisti pravi osebi pomeniti nekaj več. Če ta oseba ne obstaja, raje ostanem sam, kot pa, da bi se fukaril – imam druge, boljše športne aktivnosti, kot pridobivanje spolno prenesljivih bolezni. Pa vso srečo!

Avtorica naj ti pusti kontakt tale gospod.

Zelenko, 11.11.2023 ob 06:34

So še..Vendar kot vidim so ženskam bolj zanimivi tisti,ki so nastopači oz. tisti ki se samo kazejo kaj imajo in lahko nudijo.Žal zgleda ni več nobenih pristnih čustev in ljubezni..

Ne vidiš dobro.

zivjo,evo sem ena ful fajn oseba tko da ti nebo zal ce mi pises na mail ? tadej2953@gmail.com

dejstvo je, da če do 25. leta ne najdeš partnerja ga boš kasneje zeloo težko našel.

Zanimiva tema, ampak zame ne vec, sem nasel kar sem iskal.

Lahko pa recem samo to , da ste ženske ene velike kure na teh portalih, ne znte ločit plevela od zrnja, tak da iščite kmeta.

V iskanje nebi vložile nič časa, dedca bi pa imele, dajte se vsest za racunalnik pa vsaj profil izpolnite do konca in nastavite kriterije , kaj iscete a je to tak tesko.

Pa se nekaj , če tako strasno iscete moske, se zavedajte da imamo v zrelih letih veliko vec izbire kot ve, taka je statistika ,zato to vzamite kot iskanje nove sluzbe, bo bolj slo, pa ve komu simpaticnem kaj lepega napisite, ne pa da se samo prituzujete nad kolicino plevela, boste videle kako tesko je ogovoriti neznano osebo.

Ce se vedno ne uspete na portalih najt princa na belem konju, se pa udelizite hitrih zmenkov v zivo in dogodkov za samske.

Pa ne jamrat , dvigni rit pa isci zrnje kura.

Pa velik ljubezni.

V Indiji imajo poročene ženske rdečo piko. Zelo priročen je tak znak. Verjetno se zato tako hitro razmnožujejo

Neportali, 12.10.2023 ob 09:20

Na portalih nima smisla izgubljat čas. Moški navalijo na polno. Mimogrede 500 tipov, ampak sami za bruhat. Normalni so kot igla v senu.

Poskusila sem pa ne bi več.

Na portalu se predstavi tako, da zanimaš samo nekaj “normalnih”: koliko imaš otrok, koliko so stari, kakšni so njihovi hobiji….. Ne bo se javilo 500 moških, ampak mogoče 5, izmed katerih mogoče kakšen pravi.

lilichic725, 11.10.2023 ob 20:28

Sem ločena in naveličena samskega življenja. A kljub temu, vsakič ko se prijavim na Tinder, Ona on obupam in račun pobrišem. Žal sem imela opravka s samimi čudaki.? Ven ne hodim, ker imam zahtevno službo in otroke. Pa tudi nisem žurer. Sem družinski tip človeka. Občutek imam, da slabo kaže glede novega partnerstva… Kaj menite?

Aja, v službi so v glavnem samo kolegice.

In kaj, če bi bila sama?

Zakaj misliš, da ima človek v lajfu sto popravnih izpitov? Mama, ločena, zaluštalo se ti je seksa…

Potem pa opletate okoli poročenih in zasedenih.

ljubezen se zgodi ali ne. Če na silo iščeš, ne boš našla nič boljšega od tistega, kar si že pustila za sabo.

Če iščeš samo seks, bo pa tudi Tinder dober. Samo en pričakuje kaj več od tega.

Po 35. letu ga lahko samo še kupiš na ali baba.com

pri meni je cist isto str sm 35 brez otrok brez zenske. Sem probal tele spletne stvari nic, grem vsake toliko casa ven in spet nic. Poskusam se pogovarjat s dekleti na teh dejting straneh me vse igrorirajo ali pa ne odpisejo nevem,nikoli nism bil fukfehter vedno sem bil kulturen do vseh zensk.Ce sem ze slucajno sel na kako pijaco, sem probal biti gentlemen, do drugega zmenka sploh prisel nisem samo gostanje ali block. Nevem kaj nej se nardim. vse bolj kaze,da nebom imel nikol svoje druzine ali partnerke.

Tako da avtorica, sva na istem cisto.

Hej ja le kje te srecat in spoznat ?

Prijavite se na srečanja za samske, Damjane Bakarič. Tja pridejo tisti, ki delajo na osebni rasti in si želijo lepšega življenja ter, da koga spoznajo. Srečanja so v Ljubljani z okolico. Najdete jo na facebooku.

Srečno.

Te prevarantke še pofukal nebi.

Enako jaz 35 let star olikan, vljuden , kavalir hodim na zmenke zadnje čase ko sem dobro leto samski. Na teh spletnih straneh je težko kaj pametnega spoznat. V živo vlačijo 30 plus samske probleme s sabo. Veliko jih sploh noče na pijačo in zmenek. Ženske ne znajo ločiti vredu moških od plevela. In zato mnogo nas vredu izpade. Da ne omenjam Tinder. En kup lepo poslanih sporočil pa skoraj nobenega odgovora razen par izjemnih obupank. Sodobni svet vidim, da je spral možgane partnerstva.

Jaz sem samski star 35 let rad hodim v hribe uživam v naravi samo sem premlad zate ali kako.

Ja, 11.11.2023 ob 07:35

Skratka moraš bit barabica.

To je dejstvo. Na to pada večina žensk. Ne glede na to kaj govorijo…ne verjemi vsemu kar ženska govori. Nikoli!

lilichic955, 11.10.2023 ob 20:34

Res so katastrofa. Samo veliko časa izgubiš. Nekako sem prišla do zaključka, da so/smo samski z razlogom. Ta fajni so v zvezi. Čeprav še vedno upam, da se motim in se kje skriva še kakšen normalen.??

Taki Smo že zasedeni!

anonimno6560, 11.10.2023 ob 20:38

Jaz sem normalen vljudno pišem ženskam na tinderju pa bore malo ofgovorov. Star 35 let. Nisem fukfehtar. Samo normalni vas ne zanimajo. Nobena skoraj ne klikne.

Evo, se imata priložnost spoznat

Menda ne mislite da samski moški hodijo zvonit na vrata po telepatiji.

Zmigat rit, it v hrib, na kolo, v kakšno društvo, pomagat kot prostovoljec, tako se spoznava ljudi. Pa zvečer v gledališče, v Opero, na kakšno predavanje – če ste tako prekleto utrujene pa itak nimate časa za tipe.

Pa pozabu, da sem na kolesu, v hribih .Sem komunikativen samo na teh portalih ni odgovorov oziroma zelo malo.Tisto kar je pa so obupanke oziroma ženske , ki mi ne ustrezajo , ker nimajo takega življenskega sloga kot sam.

Enako tudi pri meni….portali napises kateri kej pa sploh ni odgovora. Ne vem zakaj je potem sploh na portalu?!

Tudi sam sem ze kar obupan nad tem da bom spet nasel ustrezno partnerko, na nacin da bo kemija in nato se vse ostalo.

Biti v neki platonski zvezi, samo zato da si je nonsens in v takem primeru je bilje biti sam.

Vem tudi meni manjka blizina, stisk, cartanje itak tudi sex. Sploh ti dolgi veceri v tem casu so frustrijajoci.

To kar pisete da se najdejo na sprehodih, kolesu, v hribih…pa ja de. Pocnem te stvari ampak ne oblajam vsake ki jo srecam, prav tako se ti ne dogaja iz nasprotne strani

Tako da očitno se bomo morali sprijaznit sami s sabo :/

Saj si imela moškega! Zakaj misliš, da bi lahko bil drugi drugačen?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close