Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega
Prva511, 11.10.2023 ob 20:51
Dnnc, 11.10.2023 ob 20:34
Zelo težko je, res . Najti človeka ki bi bil iskren. Sami FF, eni so že taki profesionalni glumci, da moraš biti že jasnoviden, da jih prebereš. Moj nasvet, ne pojdi v posteljo z vsakim, vsaj en mesec ne. Bo odpadlo pol FF. To je najboljši test.
Točno to , ne iti takoj v posteljo
Samo to je težava pri puncah.One hočejo hitro,da ga sprobajo….
samska 45, 11.10.2023 ob 21:00
Na tečaje, predavanja in take reči hodim, ker me pač neka tema zanima, ne zaradi moških. Če pa bi koga spoznala pa bi bilo super. Ampak bolj težka, ker moški na take zadeve ne hodijo.
Hja, nogomet, boks, to pa mene ne zanima. Verjemam pa ja, da je tam polno dedcev :). Jaz sem bolj za kolo, plavanje, gore… tam pa spet ni moških, vsaj ne samskih :).
Gasilci pa ja, tam pa so, verjento, ok moški, samo kaj, ko so vsi poparčkani, kar jih jaz poznam.
@samska 45
Po ločitvi sem bil precej na tečajih plavanja. Lep čas sem hodil plavat v Tivoli 2x na teden ob 06:00 in ob 20:00… Nobene ok ženske ni bilo tam. Tudi na biciklu in smučariji sem bil, pa isto…
gre917, 12.10.2023 ob 13:41
Noben normalen dec te ne bo čakal en mesec.
O pa bo,če bo prava.Sem jo čakal 3 mesce predno se je omehčala.Pred 15 leti in še vedno sva skupaj.
@gre917
Jah, očitno je “prinesla k mizi” tisto, kar si rabil. Pri meni je problem, ker sem popolnoma samostojen in v resnici ne rabi ničesar. Še s seksom je tako, da žensk ne rabim iskat, ker pridejo same do mene…
Obupanka618, 11.10.2023 ob 20:45
Jaz sem tudi na onaon, pa zbrišem, pa spet poskusim.
In ne vem, kot da ljudi ne zanimam. Ne steče pogovor v obe smeri.
Nekaj povprašam, pa samo odgovorijo.
Ne povprašajo nazaj.
Kot da jih ne zanima.
Potem so pa še FF, teh se pa izogibam.
Tinderja nimam, tam zna biti šele FFjev.
Na badooju tudi nič.
Pač sploh se mi ne da več ukvarjat, ker je povsod isto.
V živo spoznat koga je pa loterija. Ven ne hodim.
Pa tudi če bi – spet moraš izločat.
Zunaj te verjetno kdo ogovori, potem se moraš spoznavat – ne smeš se ustavit pri enemu in bit kar zadovoljen z njim.
Vedno je nekaj …
– ne smeš se ustavit pri enemu in bit kar zadovoljen z njim.
Tu bi lahko tičal problem, vedno je lahko kateri boljši, dokler jih ne zmanjka.
BTDT, zanimivo. Moja kolegica je šla pri 50ih na tečaj plavanja. Same ženske. Učitelj je rekel, da moški preprosto ne pridejo na tečaje pa jih dosti ne zna plavat.
Jaz sem pa par let hodila na vadbo plavanja. Pol moških, pol žensk. Ampak moški sami poročeni, vključno s trenerjem.
Na kolesu pa vidim oboje, vem pa ne kdo je samski in kdo ne.
Na smučanju pa dostikrat videvam solo smučarke, redko pa solo smučarje.
Samska45, 12.10.2023 ob 14:47
BTDT, zanimivo. Moja kolegica je šla pri 50ih na tečaj plavanja. Same ženske. Učitelj je rekel, da moški preprosto ne pridejo na tečaje pa jih dosti ne zna plavat.
Jaz sem pa par let hodila na vadbo plavanja. Pol moških, pol žensk. Ampak moški sami poročeni, vključno s trenerjem.
Na kolesu pa vidim oboje, vem pa ne kdo je samski in kdo ne.
Na smučanju pa dostikrat videvam solo smučarke, redko pa solo smučarje.
Verjetno gre za razlike v izbiri terminov. Jaz sem termin 20:00 dostikrat spustil, ker sem imel delo. Termina ob 6:00 pa nisem zamudil nobenega. Plavat sem hodil izključno zaradi kondicije. Res pa je, da me ženske 50+ ne zanimajo in so me pred 10 leti še toliko manj. Solo smučark sem tudi sam videl kar nekaj, ena me je celo vzela za par krogov… Je pa spet tako, da sem hodil večinoma na Krvavec, zjutraj za max. 3 ure… Verjetno so smučarke takrat še pile kavo. 😉
BTDT, jaz sem te razumela, da si se hodil učit plavat, ko si omenil tečaj plavanja.
Na našem koncu ni nobenih možnnih terminov pred službo :). Noben bazen ni pred 9to odprt. Aja, ko se pa ob devetih odpre pa prevladujjo ženske, upokojenke :).
Ne bi vedela, ker ne pijem kave pa Krvavec je bolj za nastavljanje opreme in podobno, ni moj tip smučišča.
Aja, pa pogosto sem svojo smuko opravila pred službo. Turna smuka :). No, ja, enkrat mi je en tip sledil. Ampak ves čas sledil, v varni razdalji. Jaz sem prva delala špuro, ni bil toliko, da bi šel malce naprej pa tudi on malce špure naredil. Taki so možkarji.
Pa ponavadi, ko sem naredila špuro, so se našli dedci: peš po moji smučini in jo uničili. Super. Kaj bi s takmi blesavimi dedci?
BTDT nepr., 12.10.2023 ob 13:45
@gre917
Jah, očitno je “prinesla k mizi” tisto, kar si rabil. Pri meni je problem, ker sem popolnoma samostojen in v resnici ne rabi ničesar. Še s seksom je tako, da žensk ne rabim iskat, ker pridejo same do mene…
Kako to da hodijo kar same do tebe. Jaz pa športnik 35 let, prijazen,komunikativen pa nikjer nobene za sex. Se ne vrtim med pravimi ženskami ali kaj.
samska 45, 12.10.2023 ob 20:52
BTDT, jaz sem te razumela, da si se hodil učit plavat, ko si omenil tečaj plavanja.
Na našem koncu ni nobenih možnnih terminov pred službo :). Noben bazen ni pred 9to odprt. Aja, ko se pa ob devetih odpre pa prevladujjo ženske, upokojenke :).
Ne bi vedela, ker ne pijem kave pa Krvavec je bolj za nastavljanje opreme in podobno, ni moj tip smučišča.
@samska 45
Jah, saj je bil to tečaj plavanja za odrasle. Trener nas je naučil kako pravilno plavati žabo, kravl, hrbtno in smo potem 45 minut drgnili…
Eh, za turno smuko sem pa jaz prelen.
@anonimno6560
Jah, se giblješ v napačnih krogih. Sem kar komunikativen pa z leti in študijem psihologije sem spoznal nekaj dejstev glede pristopa ipd. Pa tudi nisem čemel doma – pogosto sem z družbo šel ven. Dostikrat v Penjasu in tam se je dalo kakšno ogovoriti, spoznati. Enkrat sem eno gajstno spoznal na poti na Nanos. Z njo sem bil par mesecev in mi je bilo kar lepo.
BTDT nepr., 12.10.2023 ob 22:09
@anonimno6560
Jah, se giblješ v napačnih krogih. Sem kar komunikativen pa z leti in študijem psihologije sem spoznal nekaj dejstev glede pristopa ipd. Pa tudi nisem čemel doma – pogosto sem z družbo šel ven. Dostikrat v Penjasu in tam se je dalo kakšno ogovoriti, spoznati. Enkrat sem eno gajstno spoznal na poti na Nanos. Z njo sem bil par mesecev in mi je bilo kar lepo.
Ja torej znaš tudi prav pristopit. Ja tkole zuni nikoli nisem pecu.Žal sem bil dostikrat zavrnjen in pol nism več hotu. Potem si pa 35 str pa nič od nič. Želim si vsaj eno sex frendico dokler nisem spet vezan.Je pa res, da je danes malo drugače glede pristopov itd. Te lahko hitro kaka prijavi, da jo nadleguješ. So drugi časi. Ljudje zaprti vase. V tvojih časih je bilo sigurno vse bolj sproščeno.
Odprla si temo, ki je v desetih urah prejela skoraj 2000 ogledov in 73 replik. To nakazuje veliko število lačnih psov – fukfehtarjev. Iz istega razloga ne zahajam na spoznavne portale, ker se ne želim primerjati z večino in biti samo številka pri ženskah, ampak tisti pravi osebi pomeniti nekaj več. Če ta oseba ne obstaja, raje ostanem sam, kot pa, da bi se fukaril – imam druge, boljše športne aktivnosti, kot pridobivanje spolno prenesljivih bolezni. Pa vso srečo!
Forum je zaprt za komentiranje.