Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Lepa, pametna zenska, z dobrim karakterjem, ki se ne jemlje preresno, bo vedno magnet za v redu moskega, pa četudi je stara 50 ali 60 let. 35 je mladost.

Jaz jih štejem 47 in sem se naveličal žensk, rajši sem sam pa se lepo mi je.

Odgovor na objavo uporabnika
Eh, 14.11.2023 ob 23:45

Lepa, pametna zenska, z dobrim karakterjem, ki se ne jemlje preresno, bo vedno magnet za v redu moskega, pa četudi je stara 50 ali 60 let. 35 je mladost.

Krš si lahko najde v redu moškega le za seks in občasništvo.  Za zvezo pa vam ostane le krš.

Anonimno 10045, 14.11.2023 ob 22:29

En_normalen_tip, 14.11.2023 ob 22:19

Jst bi pa rad spoznal eno normalno zensko, sem v zgodnjih 30ih, normalen tip. Avtorica kot sama pravis zase, tudi meni se ne da vec zurat, iscem eno resno zensko. Sem bil isto prijavljen na tinderju in po manj kit enem mesecu brisal racun.

Ce zelis pusti kaksen kontakt npr. mail pa se lahko malo bolje spoznava, mogoce se pa pokonektava.

Lp

anda.jagodic@gmail.com

Bi te z veseljem kontaktiral, pa mi javlja, da je posredovani mail napacen 🙂

lilichic725, 11.10.2023 ob 20:28

Sem ločena in naveličena samskega življenja. A kljub temu, vsakič ko se prijavim na Tinder, Ona on obupam in račun pobrišem. Žal sem imela opravka s samimi čudaki.? Ven ne hodim, ker imam zahtevno službo in otroke. Pa tudi nisem žurer. Sem družinski tip človeka. Občutek imam, da slabo kaže glede novega partnerstva… Kaj menite?

Aja, v službi so v glavnem samo kolegice.

Tako bom rekel…. žanješ, kar seješ.

Tudi jaz sem se v preteklosti zatekel k tem spletnim “rešitvam”, ampak to je živa katastrofa, zato, ne hvala, raje sem srečen sam. Če si samostojen in imaš življenje solidno urejeno, ni problema, nekje se bo že našel nekdo, ki razmišlja podobno, zakaj torej siliti v nekaj… Ne bi šel v skrajnosti in trdil, da so vse ženske takšne ampak danes pač “Pozdravljena…” kot uvodni stavek očitno ni dovolj. Z nekaterimi smo sicer tipkali kakšen večer ali dva, potem pa “odpis” brez kakršnegakoli razloga, tako rekoč sredi pogovora. Skratka, ženske na teh aplikacijah po mojih izkušnjah same nimajo pojma, kaj bi sploh rade. V opisih vse resne, romantične in čuteče ženske, v realnosti pa očitno daleč od tega. Ne vem, očitno vnaprej pričakujejo tudi vse informacije o finančnem stanju, izpis iz zdravstvenega kartona itd. Pa glede mojega prvotnega stavka: če si z nekom dopisuješ, vsaj sam pričakujem odgovor v nekem doglednem času, razumem, da to ne bo v minuti, ampak pričakujem da to ne bo čez 10 dni… Skratka vse bi vložile minimalen napor, objavile najlepšo fotko s svoje zbirke, ki je seveda ponavadi daleč od realnosti in pričakujejo rezultat v obliki princa na belem konju, da ne rečem celo “evropskega šejka v podobi holivudskega igralca”.

Jok, brate, odpade. Kvaliteta razmerja se gradi s časom in trudom vloženim vanj. Dokler tega ne spoznaš ne boš srečna niti sama s sabo, kaj šele, da bi osrečila nekega resnega tipa, ne glede na to ali ga boš spoznala v real lajfu ali v teh online zmenkarijah.

1) Za partnersko zvezo mora si človek prvo razčistiti, da idealne osebe ni in da vsak ima svoje napake. Zdaj pa je odvisno, ali te napake pri tej in tej osebi motijo. In večina ljudi zavrne nasprotni spol ravno zaradi tega, ker vedno najdejo neko napako, ki jim nato blokira možnosti za partnersko razmerje.

2) Ne pričakujte v zvezi pravljic in metuljčkov. V vsaki zvezi slej kot prej to izgine in postane monotona in dolgočasna. Vsak dan se vstat, it v službo, mogoče peljat otroke v vrtec/šolo, oddelat ure, prit domov, skuhat kosilo, se ukvarjat z otroci, postorit kaj po hiši/stanovanju, mogoče si vzet kako uro za sebe in nato it spat ter to ponavljat vsaki dan kot eno kolo, ki se nikoli ne ustavi.

3) Izbrišite se iz dating appov, tam zagotovo v 99% ne boste našli partnerja. Moški tam iščejo zgolj seks, ženske pa pozornost in to je to.

Jaz ne iščem več že od leta 2009 sem samski in mi paše tako ,pred 2 leti je hotela bivša bit nazaj z mano in res me ne interesira nobena več razen če ima denar in to veliko denarja. Drugače pa me ne zanima. Res ne ogromno slabih izkušenj z ženskami. Je pregovor boljše biti sam kot v slabi družbi.

Tudi jaz 50+ sem zdaj na Ti derju ampak se bom verjetno kmalu pobrisala.

Glihkar z enim imava match, mi napise zivjo, jaz njemu isto nazaj, potem nic odgovora,  naslednji dan ze vse zbrisano. Hahaha.

Sem pa tudi jaz ze koga zbrisala ko vidim da nimava 1%skupnih interesov je bv nadaljevat. Pa ko tip misli da bom vsak dan cel dan gor pa si dopisovala. Ni sans.

No tako to gre.

Boljse v zivo, kemija je le kemija. Rabim enega takega da ga lahko ,zavoham’. :)) Virtualni niso zame.

Upanja pa se nisem zgubila. ?

Kako se pobrise Tinder racun?

Totalna izguba casa, grem raje v rijaliti. 😉

Ali je res tako težko po 50 letu spoznati v redu žensko?

Bojim se, da ja. Nekatere imajo breme preteklosti, ampak to niti ni tako velik problem, se da marsikaj zmenit in prilagodit. Bolj so vse s psihičnimi težavami. Bi pa ne bi, pa ne vedo kaj bi, če sploh bi ali raje ne bi. Ker če bi potem jih je strah kaj bo, če ne bi, jih je strah da ne bo….  Mene pa ni všeč, da sem sam.

Imam samo jaz take izkušnje?

dDobrih moških ni. No, pravzaprav so. Moj je. Moj 23-let trajajoči partner, ki ga spoštujem iz dneva v dan bolj in spoštujem.

Midva sva se na zelo trdih življ. lekcijah naučila, da zveza ni fuk, v bistvu je vse razen fuka.

Je trdo garanje za skupno stvar; je imeti enake vrednote, enak okus. Je spoštovanje, podpora. Ko ti umre eden od staršev, oba sva utrpela izgubo. Ko je treba brisat podriskano rit in menjat plenice staršem, oba sva šla čez to, on še gre, jaz se, že opravila z obema staršema.

Otrok ni, v veselje nama he trening psa pod okriljem Kinološke Zveze reševalnih psov.

zato, preden se začnete usajat,m da mava raje cucke kot sončke, povem samo to, da jih nisva mogla met, ker em jaz starejša, pa že zdavnaj to ni bilo mogoče, niti posvojitev ni prišla v poštev.Pa lepo se izražajte v odgooru na ta post in na splošno glede psov, ker sem jaz ali partner tista, ki se odločiva, ali boiva GRSZ ali vojski ali policiji ali gasilcem odobrila, da lahko najinega psa uporabijo pri iskalnih akcijah.

Tukaj vidim in berem ogromno sovraštva do psov in 50lletnic s psi, jaz sem V ZVEZI IN PSA IMAM TUDI, tak oda res, watch you language, sicer boste vi ali kdo od vaših bližnjih zaman čakali pomoč, živi zakopani ali ranjeni v prepadu.

Da pa se povrnem k moškim, večinoma so sami plejerji, barabe, sovražniki žensk, pijandure in narkomani.

Dobrega moškega je ZELO ZELO TEŽKO NAJTI.

Moj je bilvečen neresen študent pri 26ih, iz njega sem naredila dedca in pol, seveda to ni šlo brez njegovega lastnega hotenja. On pa me je naučil vsaj dleoma imeti rad ljudi, ki sem jih prej zaradi hudih otroških travm dobesedno sovražila.

Tako to gre. Partnerstvo je vzajemno DAJANJE KRIL DRUG DRUGEMU, OPORA, TOLAŽBA. Za fuk si vzemite lajdre in pa fwbje, meni osebno je vseeno kam bi ga moj tlačil, ko je mene že pet let nazaj minila želja po seksu.

Ampalk lej si ga no. ne vara me, ima g a v hlačah, sploh pa imava oba toliko dela z vsem pa bajto in vrtom, jaz še z večnim iskanjem začasnih služb, da nobenemu fuk niti na pamet ne pade, je zadnja stvar na lestvici.

Moškega je treba dobit mladega, najprej spoznat družoino, a je normalna, a majo plemenite vrednote. Moj dragi je bil reven ko cerkevan miš, star avto je komaj kdaj imel bencin, jaz sem bila takrat ne le starješa ampak materialno preskrbljena, gnala sem ga ko zlodej, da se je pronto, dva tri mesece potem ko sva začela, losala večnega študentskega statusa in dobodel službo, v kateri je zdaj več kot 22 let že.

Niti malo ega nima, je plemneit, dober, sočuten človekoljuben.

Takih danes skoraj ni, v MESTU PA ZAGOTOVO NE , tam so sami narcisisitični pezdetki, mamini sinčki bogatinski na nosnem pudru, no tudi na podeželju so farderbani eni, vdani pijači, vedno mokri ob šanku.

Moj je imela tako družbo in terjalo je nadčloveški napor odtrgat ga od mokrote šanka.

Treba se je trudit. Po 35-em pa boš spoznavala samae do žensk sovražne ločence ali obupance, zadrogirance zapiteže in čudake, ki se niso sposobni prilagajati.

Možno da dobiš normalnega, a tvoj lajf ne bo lahek. Princ v belem C4 Ciutroenu se je vmes do srečanja s tabo že raplodil, raztrosil seme, imela boš na grbi še dva njegova froca in njegovo bivšio nonstop, lahko samo upaš, da ni psihopatka, ki ti bo rezala gume na avtu, te psovala in klevtala ter prot tebi ščuvala sončke itd itn.

Pri tvojih letih zato ne išči ločencev ,a mpak IZKLJUČNO VDOVCE. Ker pol je ena krora v enačbi manj in to je njegova sovražna, zoprna in škodoželjna bivša bitch. Jaz tega nisem nikol doživela, TODA, slišala in videla sem milijon takih nesrečnih primerkov.

Zdravo. Sem na istem kot ti. Piši na 1n2j3c@gmail.com. Mogoče se zaštekava 🙂

sem prav vesel da mi ni treba iskat. sem v poznih 40′. Poročen. Pred leti sem želel spoznati romantično ljubico in prijateljico na ona on, tinder. v kontakt sem padel z dvema vsaj na videz fajn ženskama ampak ko sem iskreno povedal da sem vezan, so me odpikale. Verjamem da kje obstaja taka idealna prijateljica zame. Ampak se mi več ne ljubi iskat, ne dobit in potem lagat doma.

Matrona neprijavljena neanonimna, 14.03.2025 ob 11:24

dDobrih moških ni. No, pravzaprav so. Moj je. Moj 23-let trajajoči partner, ki ga spoštujem iz dneva v dan bolj in spoštujem.

Midva sva se na zelo trdih življ. lekcijah naučila, da zveza ni fuk, v bistvu je vse razen fuka.

Je trdo garanje za skupno stvar; je imeti enake vrednote, enak okus. Je spoštovanje, podpora. Ko ti umre eden od staršev, oba sva utrpela izgubo. Ko je treba brisat podriskano rit in menjat plenice staršem, oba sva šla čez to, on še gre, jaz se, že opravila z obema staršema.

Otrok ni, v veselje nama he trening psa pod okriljem Kinološke Zveze reševalnih psov.

zato, preden se začnete usajat,m da mava raje cucke kot sončke, povem samo to, da jih nisva mogla met, ker em jaz starejša, pa že zdavnaj to ni bilo mogoče, niti posvojitev ni prišla v poštev.Pa lepo se izražajte v odgooru na ta post in na splošno glede psov, ker sem jaz ali partner tista, ki se odločiva, ali boiva GRSZ ali vojski ali policiji ali gasilcem odobrila, da lahko najinega psa uporabijo pri iskalnih akcijah.

Tukaj vidim in berem ogromno sovraštva do psov in 50lletnic s psi, jaz sem V ZVEZI IN PSA IMAM TUDI, tak oda res, watch you language, sicer boste vi ali kdo od vaših bližnjih zaman čakali pomoč, živi zakopani ali ranjeni v prepadu.

Da pa se povrnem k moškim, večinoma so sami plejerji, barabe, sovražniki žensk, pijandure in narkomani.

Dobrega moškega je ZELO ZELO TEŽKO NAJTI.

Moj je bilvečen neresen študent pri 26ih, iz njega sem naredila dedca in pol, seveda to ni šlo brez njegovega lastnega hotenja. On pa me je naučil vsaj dleoma imeti rad ljudi, ki sem jih prej zaradi hudih otroških travm dobesedno sovražila.

Tako to gre. Partnerstvo je vzajemno DAJANJE KRIL DRUG DRUGEMU, OPORA, TOLAŽBA. Za fuk si vzemite lajdre in pa fwbje, meni osebno je vseeno kam bi ga moj tlačil, ko je mene že pet let nazaj minila želja po seksu.

Ampalk lej si ga no. ne vara me, ima g a v hlačah, sploh pa imava oba toliko dela z vsem pa bajto in vrtom, jaz še z večnim iskanjem začasnih služb, da nobenemu fuk niti na pamet ne pade, je zadnja stvar na lestvici.

Moškega je treba dobit mladega, najprej spoznat družoino, a je normalna, a majo plemenite vrednote. Moj dragi je bil reven ko cerkevan miš, star avto je komaj kdaj imel bencin, jaz sem bila takrat ne le starješa ampak materialno preskrbljena, gnala sem ga ko zlodej, da se je pronto, dva tri mesece potem ko sva začela, losala večnega študentskega statusa in dobodel službo, v kateri je zdaj več kot 22 let že.

Niti malo ega nima, je plemneit, dober, sočuten človekoljuben.

Takih danes skoraj ni, v MESTU PA ZAGOTOVO NE , tam so sami narcisisitični pezdetki, mamini sinčki bogatinski na nosnem pudru, no tudi na podeželju so farderbani eni, vdani pijači, vedno mokri ob šanku.

Moj je imela tako družbo in terjalo je nadčloveški napor odtrgat ga od mokrote šanka.

Treba se je trudit. Po 35-em pa boš spoznavala samae do žensk sovražne ločence ali obupance, zadrogirance zapiteže in čudake, ki se niso sposobni prilagajati.

Možno da dobiš normalnega, a tvoj lajf ne bo lahek. Princ v belem C4 Ciutroenu se je vmes do srečanja s tabo že raplodil, raztrosil seme, imela boš na grbi še dva njegova froca in njegovo bivšio nonstop, lahko samo upaš, da ni psihopatka, ki ti bo rezala gume na avtu, te psovala in klevtala ter prot tebi ščuvala sončke itd itn.

Pri tvojih letih zato ne išči ločencev ,a mpak IZKLJUČNO VDOVCE. Ker pol je ena krora v enačbi manj in to je njegova sovražna, zoprna in škodoželjna bivša bitch. Jaz tega nisem nikol doživela, TODA, slišala in videla sem milijon takih nesrečnih primerkov.

“Po 35-em pa boš spoznavala samae do žensk sovražne ločence ali obupance, zadrogirance zapiteže in čudake, ki se niso sposobni prilagajati.”

Aha, in ženske po 30. letu so same perle, pravi jackpot dobitki…za katere se stoji v vrsti.

Bazen vdovcev je zelo majhen tako, da bo bolj težko najti… če sploh kaj ostane.

Bo treba gledat bolj realno kakšne so možnosti in verjetnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close