Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

Ali je res tako težko po 35. letu spoznati vredu moškega

.https://youtube.com/shorts/msqToXOiZeE?si=JGY0xoGdiFE8L0sv

Sem ženska, ki me pojmovanje družine utruja, prav iz tega razloga, ker vidim koliko prijateljic je zmozganih od vsega tega bullshita.

to pomen…, grem kamor čem…, kdaj čem in s kom čem.

ne želim otrok ne moža, samo nekoga, da se druživa ko nama paše in tudi ne ko pride tak čas.

utruja me vsakdanje življenje; služba od 9-17, otrok, pranje, kuhanje, likanje.

jz imam takle; vstanem ob 8, delam od doma kadar mi paše, ne kuham, ali pa samo če mi ustreza, 4 x letno sem na off (Maldivi, Jordanija, kam pč se odločim, koncerti, morje itn)…

opažam, da se jih vse več loči, jah men so interesantni tisti, ki se še poročajo v nekem upanju, da jim bo uspelo.

vprašanje je samo kaj želijo in kje uspet?

Normalnega boš našla edino na vasi ,kakšnega kmeta, ki  ceni, in spoštuje tradicionalne vrednote.

Ozri se malo po vaseh, tam so fajn fanti, je veliko samskih, ki niso nikoli imeli priložnosti kakšno spoznati, ker niso hodili ven naokoli,  v mojih okoliških vaseh jih je za cel avtobus samskih, vseh starosti. poskusi.

Mesta se sproščajo. Se ločujem, če katero zanima.

Sem 35, kmet, brez vsega, imam samo pol skupne hiše, pa še to je uprašanje, če bom izplačan.

Ker je pol denarja od tasta. Žena ni imela nič. Napizdila me je, da ima. Zdaj imam pa zeta za vratom. Lahko oddidem, ampak bom ostal brez vsega.

menjam babo za klaftro bukovih drv. Šifra – dostava na dom.  ?

Ida, ko tebi paše??? Kdaj pa moškemu paše te pa ne zanima. Vsak gleda samo v svojo korist. Zato je pa tako kot je.

Ženske z lahkoto spoznate okay moškega.  Vaš problem ni, da jih ne najdete.  Vaš problem je, da vam je pri 35+ že tako zelo padla vrednost, da se okay moški z vami več ne želijo poročiti, če sami nimajo 50+.  Imajo vas zgolj za svojo rekreacijo.  Dokler ne najdejo boljše, mlajše, s katero si ustvarijo družino.

Kolega je našel ljubezen v Keniji, 20 letno pohotno Črnko. On je zadovoljen, ona tudi …

Odgovor na objavo uporabnika
lilichic725, 11.10.2023 ob 20:28

Sem ločena in naveličena samskega življenja. A kljub temu, vsakič ko se prijavim na Tinder, Ona on obupam in račun pobrišem. Žal sem imela opravka s samimi čudaki.? Ven ne hodim, ker imam zahtevno službo in otroke. Pa tudi nisem žurer. Sem družinski tip človeka. Občutek imam, da slabo kaže glede novega partnerstva… Kaj menite?

Aja, v službi so v glavnem samo kolegice.

JA je

.https://youtu.be/YjVrxcxmB80?si=vbUlUKb8gv15tOeh

Mal vec poguma punce. Vsi vemo, da te strani so placljive. Pa zakaj hudica, ce mas narocnino ne kliknes? Jaz recimo je nimam,kliknem lahko pisati pa ne morem. Jaz vidim bolj problem v tem, da iscete princa na belem konju. Zal tko je?

Ne poznam tebe niti tvoje sestre mi je ap zanimivo potem zakaj je sigurno 60% moskih neporocenih.

Lahko se poistovetim z vami spoštovane pripadnice ženskega spola. Ni aplikacije, ki bi bila za “družinsko” usmerjene… če katera želi mi lahko piše…. odsotnez@gmail.com

P.S. Star sem 48 let in ločen…

Vsako leto bo težje spoznati pravo osebo.

Iscem lepega moskega za seks brez obveznosti.

Šnelca_ si danes kaj belega praha snufala?

Momčilo, 14.11.2023 ob 13:44

Šnelca_ si danes kaj belega praha snufala?

Pa res sem. Ko sem mesila testo za kruh se je moka kadila kot hudic. Kako si vedel?

Imam polna jajca. Mi jih ker tip sprazni?

Strinjam se, v srednjih letih skoraj ni mogoce najti partnerja,da bi bil kot je treba. Ali so pijanci, ali hicejo le sex ali te ze v štartu ponizujejo in imajo za svojo last ali so  še otroci kljub letom ali pa bi te imeli le za ljubico.

Jaz sem 40+ pa ni uspeha. Ja zdaj ze vem,da nocem se enega otroka, da nocem pijanca,da imam tudi svojo glavo in kak dan druzbo s svojo prijateljico.  To pomeni bedaki odpadejo, kaj druga je pa srecno porocenih in zasedenih.

Boljse biti srečno sam kot v slabi vezi!

To si sedaj naštela vse možne karakteristike moških ?

Jaz vse vem ?

Tinder je zakon. Pred korono je bil katastrofa.. res. Same obupane ženske gor.. in najbrž tudi moški. Takrat sem ga hitro zbrisal. Med korono sm ga še enkrat naložil in so bili pa vsi gor.. tudi normalne. Jaz sem tam našel kar nekaj luštnih in prijetnih punc. Tudi super za posteljne dejavnosti, predvsem pa mi je bilo všeč, da so bile po večini normalne.. take, za obdržat. Ampak mi ni kliknilo.. moraš vztrajat, da klikne na obeh straneh. Ko enkrat bo, ti ne bo žal. Jaz sem res zadel terno in ona pravi isto.. čeprav ji ne verjamem, ker se poznam.. ?  torej, prijavi se na Tinder in vztrajaj! So tudi normalni gor in najbrž boš morala kakšen plevel izpulit, da boš prišla do cveta zate. Verjemi, vsaj meni je bilo celiko lažje vse skupaj, kot pa pred dvajsetimi leti.. pa srečno!

Jst bi pa rad spoznal eno normalno zensko, sem v zgodnjih 30ih, normalen tip. Avtorica kot sama pravis zase, tudi meni se ne da vec zurat, iscem eno resno zensko. Sem bil isto prijavljen na tinderju in po manj kit enem mesecu brisal racun.

Ce zelis pusti kaksen kontakt npr. mail pa se lahko malo bolje spoznava, mogoce se pa pokonektava.

Lp

En_normalen_tip, 14.11.2023 ob 22:19

Jst bi pa rad spoznal eno normalno zensko, sem v zgodnjih 30ih, normalen tip. Avtorica kot sama pravis zase, tudi meni se ne da vec zurat, iscem eno resno zensko. Sem bil isto prijavljen na tinderju in po manj kit enem mesecu brisal racun.

Ce zelis pusti kaksen kontakt npr. mail pa se lahko malo bolje spoznava, mogoce se pa pokonektava.

Lp

anda.jagodic@gmail.com

…avtorica…ja je tezko,ce imas otroka…ni sans. Zenska 35+ z otroki je krs …moski z otroki je tombola. Dobrodosla v moskem sanjskem svetu….z ali brez…loto zadetek za nas revice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close